Dolce Rosa Excelsa


Dolce & Gabbanalla kaikki alkoi Dolcesta vuonna 2014. Viime vuonna kukkaisperinnettä jatkettiin Dolce Floral Dropsilla ja tänä keväänä sarja täydentyi Dolce Rosa Excelsalla, joka valloittaa ruusumaisella rohkeudellaan. Ruusu on tunnettu jo muinaisista ajoista rakkauden, kauneuden ja romantiikan symbolina. Se on samaan aikaan herkkä, mutta silti voimakas. Se on yhdistelmä viattomuutta ja aistillisuutta. Minulle ruusu on ikoninen, uniikki ja ajaton kukka, joka on klassikko, johon ei kyllästy koskaan. 


Rosa Excelsa avautuu makealla alkuräjähdyksellä papaijan kukkaa ja nerolin lehtiä. Näitä täydentävät valkoinen vesililja ja valkoinen narsissi. Tuoksun sydämessä kahta erilaista ruusunuottia: hienostunutta afrikkalaista koiranruusua sekä turkkilaista intensiivisen tuoksuista ruusu-absoluutia. Tuoksu loppuu tasapainoisella pohjalla, jossa lämpimiä myskin vivahteita, santelipuuta ja pehmeää cashmiria.

Tuoksu on ruusutuoksujen aatelia: hienostunut ja erilainen. Alku on makea, mutta tuoksun sydämessä ruusun tuoksu on erittäin hienostunut ja vivahteikas. Ei mikään perinteinen ruusu. Kun siihen yhdistetään hienostunut hieman mausteinen, lempeästi puuterinen ja maanläheinen pohja, on täydellinen ruusutuoksu valmis. 


Tämä on klassisen ja hienostuneen naisen tuoksu. Sopii minusta hyvin koko päivän käytettäväksi, en edes kavahtaisi tämän kanssa talvea vaan voisin hyvin ajatella käyttäväni tätä myös pimeään vuodenaikaan. Tuoksu on EdP ja sen kesto omalla ihollani on n. kahdeksan tuntia. Joten jos aamulla laittaa, niin iltamenoihin voi huoletta lisätä.

Tuoksupullo jatkaa Dolcen ja Dolce Floral Dropsin viitoittamalla tiellä. Pullo on paksua huurteista lasia. Kaarevat pehmeät muodot sekä vaaleanpunainen tuoksuneste saavat sen näyttämään naiselliselta. Kaiken kruunaa korkki, joka on muotoiltu kukan muotoon. 


Joko olette tuoksutelleet Rosa Excelsaa? Pidättekö ruusun tuoksusta?

Suositushinta:
Dolce Rosa Excelsa 30ml, 73,50€
Dolce Rosa Excelsa 50ml, 95,90€

Tuoksu lehdistönäyte. 1. Sain taman miehelta lahjaksi ja tykkaan kovasti. :)

  VastaaPoista
 2. Olen tuoksutellut ja tykkäsin kovasti. Maiju rakastui tämän sarjan vihreäkorkkiseen totaalisesti. Pullo on myöskin hyvin kaunis. Ah tätä ihanien tuoksujen maailmaa. <3 Mukavaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi ihana, hieman erilainen ruusutuoksu. Ruusu ei ole tässä kovin perinteisessä muodossa, mutta silti tunnistaa.

   Aurinkoista sunnuntaita Tiia! <3

   Poista
 3. Aivan ihana tuoksu, ei perinteinen ruusu, vaan jotain paljon parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ei todellakaan mikään perus vaan aivan muuta! :)

   Poista
 4. Enpä ole tätä tuoksutellut, mutta juuri eräs päivä tuoksutin sitä ekaa Dolcea ja olihan se aikas ihanan tuoksuinen. Pullot on näissä tosi kauniit, tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole edes koskaan nuuhkinut sitä alkuperäistä Dolcea, mutta tiedän, että se on monen suosikki. =)

   Poista
 5. Tämä pullo kiehtoo ulkoasullaan. Tähän on pakko tarttua.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives