Klassikot osa 27 – Wild Rose Beauty Balm


Klassikot-sarjassa on ollut tähän asti esillä niin vähän luonnonkosmetiikkaa, että melkein hävettää, sillä kyllähän nyt siltäkin puolen kulttimaineeseen nousseita klassikoita löytyy vaikka millä mitoin.

Neal`s Yard Remedies on Eglannin vanhin luonnonkosmetiikkasarja ja samalla koko alan pioneereja. Yritys on toiminut peräti 30 vuotta ja sitä usein jopa tituleerataan kosmetiikkamarkkinoiden ekolokisimmaksi, eettisimmäksi ja läpinäkyvimmäksi yritykseksi. Mm. The Good Shopping Guide on nimennyt sarjan maailman eettisimmäksi ihonhoitosarjaksi. Ei kai sitä paljoa enempää voi toivoa? Tuotteita on valikoimassa huikeat yli viisisataa, mutta Suomessa myydään vain harkittua osaa sarjasta, mikä on täysin ymmärrettävää, mutta jos matkailette Englannissa niin kannattaa katsella muitakin tuotteita, mitä kivaa sarjalta löytyy.

Kun yritys on toiminut yli kolmekymmentä vuotta on selvää, että sarjassa on tuotteita, jotka ovat nousseet kulttimaineeseen. Yksi niistä on tänään esittelyssä oleva Wild Rose Beauty Balm, jolla on Soil Association -sertifikaatti ja se on voittanut myös useita palkintoja.


Wild Rose Beauty Balm on nimensä mukaisesti balmimaista voidetta. Sitä voi käyttää puhdistusaineena, naamiona ja tehokkaasti kosteuttavana yövoiteena koko kasvoille tai kaikista kuivimmille ihoalueille. Minä olen hoitanut tällä hyttysen puremiakin, sillä balmin korkea andioksidanttipitoisuus myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa. 

Kaikille ihotyypeille sopiva voide sisältää runsaasti villiruusunsiemenöljyä joka auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa, sillä se sisältää ison määrän A-vitamiinia. Villiruusunsiemenöljyn lisäksi voiteeseen on käytetty mm. pelargoniaa, purasruohoa, hamppua ja rosmariinia. Voiteessa on miellyttävä ruusun tuoksu.

Itse olen käyttänyt voidetta hyttystenpuremien lisäksi yönaamiona ja voiteena, kokeilin myös puhdistukseen, mutta itse tykkään viimeistellä puhdistuksen vielä pesevällä tuotteella, joten tämä on ollut paras ensimmäisen vaiheen putsarina. Balmimainen koostumus voi ensin hätkäyttää, mutta kun tuotetta lämmittää hetken aikaa sormien välissä se muuttuu öljymäiseksi ja tuote on helppo sipaista kasvoille ja mahdollisiin muihin kuiviin kohtiin. Itse olen kokenut tämän miellyttävimpänä tapana, vaikka tuotetta neuvotaan laittamaan kasvoille suoraan. Tuote toimii loistavasti varsinkin silloin, kun iho on ärtynyt. Aamulla peilistä katsoo huomattavasti rauhoittuneempi ja tasaisempi iho. Jos käytät balmia puhdistukseen, se tapahtuu helpoiten kostuttamalla kasvot lämpimällä vedellä ja hieromalla tuotetta kevyesti iholle. Lopuksi pyyhit tuotteen pois puhdistusliinan avulla. Vedettömyyden ja korkean öljypitoisuuden vuoksi voisin ajatella tätä myös pakkasvoiteena ja siihen tarkoitukseen aion tätä ehdottomasti ensi talvena kokeilla.


Onko Neal`s Yard Remedies tai Wild Rose Beauty Balm teille tuttuja?

Tuotetta voi tilata Biodellyltä ja hinta on 52,50 euroa. Yli 50 euron tilaukset postikuluitta.

Tuote lehdistönäyte. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä. 1. Tän voisi hankkia jo ihan vaan tuon upean pakkauksen takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusubalmissa tai oikeastaan koko ruususarjassa on tosi nätit pakkaukset. :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen monitoimituote. Mukavaa tiistaipäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monitoimituotteet on ihan parhaita. :) Mukavaa tiistaita sinnekin.

   Poista
 3. Tältä merkiltä en ole koskaan kokeillut mitään, vaikka ihan Sokoksellakin näitä myydään. Ehkäpä pitää jotain hankkia testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, itsellä ei ole kokemusta kuin kolmesta tuotteesta, mutta niiden perusteella jatkan tutustumista, ihan mielettömän laadukkaita tuotteita. Hieman voimakas tuoksumaailma saattaa hieman jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkään.

   Poista
 4. Ihanalta kuuulostaa ja taatusti hyvä vaikka kynsinauhoihin. Merkki on erittäin tuttu ja ensimmäinen kosmeostos ulkomailta, seuraavaksi tuli Crabtree&Evelyn ja Burt's Bees ja Dr. Bronner's. <3

  Ihanaa iltaa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihinkin voi käyttää, varsinkin yötä vasten. Öljy tekee hyvää kynsille, varsinkin jos liuskoittuminen on ongelma. :)

   Rentoa iltaa Tiia! <3

   Poista
 5. Mulla on ollut NYR:in suihkugeeli, siitä mehiläisten suojelu-sarjasta ja se oli kyllä ihana :) Tykkäsin! Tästä mulla on ollut muutama testipussukka, kokeilinkin kasvojen pesuun. Vaati kyllä musliiniliinan. Ja mun iho ei loppujen lopuksi perusta ihan niin hellävaraisesta pesusta :D Mutta voisin kyllä harkita tuon täysikokoisen hankkimista nimenomaan sellaiseksi "rohdosvoiteeksi" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin sellainen rohdosvoide tää on, sanoisin luonnonkosmetiikan Eight Hour Creamiksi. :)

   Poista
 6. Mulla on tätä pikkupurkki, joka on kestänyt vaikka kuinka kauan sekin satunnaisessa käytössä. Tää on ihana ja niin ravitseva, tarkoitus on jossain kohtaa ostaa normaalikokoinen purkki. Mä käytän tätä pääasiassa yövoiteena ja myös paikallisesti. Joitain muitakin tuotteita oon NYR:ltä kokeillut lähinnä näytteiden verran.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives