Viva La Juicy Rosè


Oma Juicy Couture tuoksusuosikki on tähän asti ollut Hollywood Royal, mutta nyt taisi käydä niin, että maaliskuussa markkinoille tullut Viva La Juicy Rosè räjäytti potin. Jopa mielestäni hieman älyttömän krumeluuriin, mutta niin upeaan ikoniseen Juicy Couture -pulloon puettu tuoksu hehkuu pinkin ja hohtavan kullan vaihteluina, mikä erottaa tuoksun muista Viva La Juicy -tuoksuista. Pullo kuvastaakin hyvin tuoksun kuplivan ihastuttavaa ja hienostunutta sisältöä. Tuoksupullon kaulassa roikkuu pinkkikultainen sampanjapullomainen riipus, johon on kätketty pinkin värisiä kiviä. Kaiken kruunaa vaaleanpunainen rusetti, joka luo ulkomuodolle vieläkin juhlavamman vivahteen. Pullo varmasti jakaa mielipiteitä, toisille siinä on kaikkea liikaa, toisille, kuten minulle se toimii täydellisesti.  


Katselen maailmaa aika harvoin ruusunpunaisten lasien läpi, mutta Viva La Juicy Rosè tuoksua suihkautettua, maailman näyttää ehkä edes hetkisen ruusuisemmalta. Tuoksu sopii minusta erinomaisesti vaikkapa kesän puutarhajuhliin, jossa riittää auringonpaistetta ja vaaleanpunaisia sampanjakuplia. Spontaanisti käytettynä se sopii myös oivallisesti piristämään harmaata arkea.

Kuplivassa ensituoksussa mehukasta mandariinia ja päärynän makeutta. Hienostuneisuutta tuoksuun tuo jasmiini. Ihastuttavassa sydäntuoksussa kukkii kesäinen puutarha: ruusua, pionia ja jälleen ripaus jasmiinia. Hienostunut pohjatuoksu koostuu ambroxasta, aistikkaasta iiriksenjuuriuutteesta ja lämpimyyttä tuovasta benzoiinista, joka tuo tuoksuun myös ilkikurista hienostuneisuutta. 

Tuoksun tunnustaa välittömästi Juicy Couture -tuoksuksi. Siinä on makeutta, mutta myös sellaista hienostuneisuutta, mikä on mielestäni useista muista perheen tuoksuista puuttunut, se on juuri se juttu, joka tekee tästä tuoksun myös hieman varttuneemman naisen makuun. Eniten nenääni tulevat jasmiinin, ruusun ja mandariinin vivahteet, mutta en ikinä tuoksua pelkästään haistelemalla keksisi, mistä tähän tulee se makea tunnistettava ja ihastuttava vivahde. Ei todellakaan mikään tyypillinen kukkaistuoksu. Tuoksu on EdP ja kesto iholla sen mukainen, itselläni jopa kahdeksan tuntia.


Onko Viva La Juicy Rosè tuttu? Muita ihastuneita?

Tuoksua myyvät Stockmann-tavaratalot ja Kicks.

Suositushinta:
Viva La Juicy Rosè EdP 50ml, 67€
Viva La Juicy Rosè EdP 30ml, 50€

Tuoksu lehdistönäyte
 1. Tämä on yks mun lemppareista ja toi pullo, glitteriä rakastavan unelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se on kyllä jokainen glitter-harakan unelma. :D

   Poista
 2. Tuo pullo on ihanan överi! Pitääpä käydä tämänkin tuoksuttamassa. Muuten vinkkinä: Kiasman vakiokokoelmassa on tällä hetkellä tuoksuruukut, joissa on mukana myös hajuvesissä aika perinteisesti käytettyjä tuoksuja. Itse koin tuolla melko suuria oivalluksia, kun pääsi tuoksuttamaan eri nuotteja itsenään. http://blog.kiasma.fi/blog/?p=2953 Sinun taitavalle nenälle tämä ei ehkä ole niin tarpeellinen vinkki, mutta ehkäpä muut kaltaiseni amatöörit bongaavat tämän täältä kommenteista. :) Niin, ja kuukauden ensimmäisenä perjantaina on aina ilmainen sisäänpääsy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!

   Kiitos mses vinkistä. <3 Tollaset kiinnostaa aina! En minäkään mitään tosi erikoisia haista, mutta perusnuotit kyllä.

   Poista
 3. Piti pari päivää toipua pullon yltiöpäisestä komeudesta saatuani sen hyppysiini ja sen jälkeen oli pelkkää ihastusta. Tämä tuoksu on kaikkein kestävin tuoksu mitä kaapista löytyy ja tuoksu kestää jopa 24h iholla. Tuoksu on ihastuttava ja siinä on kivasti Juicyn tuttuutta, mutta uutta kepeyttä. Tykkään ja uskon, että tämä tuoksu tulee ilahduttamaan pitkään. <3 Jokaisen kotiprinsessan aarre tuo pullo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo ymmärrän toipumisen tarpeen. Musta pullo on livenä niin upea, se tekstuuri tuntuu ihanalta kädessä ja tuo oman fiiliksen.

   Poista
 4. Aika krumeluuri, mutta jopa hellyttävällä tavalla:) Alkoi kiinnostamaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, mutta kaunis se on, ei siitä mihinkään pääse. :)

   Poista
 5. Mä luulen, että tämä on liian överi mulle :D Mutta tuoksua täytyy käydä tuoksuttamassa! Mä näen muuten pullossa tiettyä Punk-fibaakin. Tää olisi varmaan ollut mun juttu teininä ^_^ ( no katsotaan vaan, ihastun tuoksun tuoksuun ja joudun ostamaan sen itselleni :'D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on selvää punk-henkeä, sen verran överiä. Heh, noin saattaa kuule helposti käydä. ;)

   Poista
 6. Ei ole tuttu, mutta voihan pojat kun on ihanan överi pullo! =D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives