Viisi kauneinta kesälakkaa


Kesällä sitä jotenkin elää aivan toisenlaisessa olotilassa kuin talvella. Itselläni kynsilakat eivät ole jaoteltuina kesä- ja talvilakkoihin, toisin kuin tuoksut, jotka ovat tiukasti käytössä vuodenaikojen mukaan. Saatan laittaa kesällä yhtä hyvin kynsille mustaa kuin taas talvella keltaista, mutta on minulla kuitenkin muutamia lakkoja, joita ilman kesä ei tuntuisi kesältä. Poimin tähän postaukseen viisi suosikkiani, jotka ovat onnistuneet hurmaamaan minut. Joukosta löytyy lakkoja joita olen käyttänyt jo vuosia, mutta sitten on hieman uudempiakin tulokkaita. Kaikkia sävyjä laitoin kynsille kaksi kerrosta, joten niitä yhdistää helposti levittyvä ja hyvin peittävä koostumus.


Lumene Puron LauluPuron Laulu on nimensä mukaisesti kuin kesäauringossa välkehtivä syvänsininen kimalteleva ainaista virtaansa jatkava puro. Melko uniikki sininen, josta tykkään valtavasti, vaikka en yleensä ole sinisten lakkojen ystävä.

OPI A Roll in the Hague – Olen ollut lakan fani jo vuodesta 2012. Kaapista löytyy monia oransseja lakkoja, mutta tämä on puhtaan oranssisista lakoista se kaikista oranssein, jos lakka olisi vähänkään enemmän oranssi, se olisi jo neon. Minulle aina ja ikuisesti "The Oranssi". UPEA!

Essie Shades OnShades On kuuluu Essien Spring 2016 -kokoelmaan. Se on täydellinen pastelli vaalealila. Sellainen joka sopii aivan kaikille. 

China Glaze Love`s A Beach - Jos minun pitäisi valita yksi lakka jota käyttäisin koko kesän, käytäisiin siitä paikasta todella kova kilpailu tämän ja A Roll in the Haguen välillä. Love`s A Beach on huikean kirkas neonpunainen, joka kuivuu ilman päällyslakkaa kynnelle hieman himmeäksi. Ruskettunutta ihoa vasten sävy on pyörryttävän upea ja minulta kysytäänkin aika usein, mitä kynsilakkaa minulla on, kun olen innostunut tällä lakkaamaan. Katso mun kynsiä -lakka.

Zoya Selene – Kesä ei olisi kesä ilman vihreää merenneitolakkaa. Selene välkehtii kuin hienoin merenneidon pyrstö laineilla vihreän ja sinisen sävyissä.

Mikä on teidän suosikkilakka kesällä?

Essie ja Zoya lehdistönäytteitä, muut omia.


 1. Kivoja sävyjä! Mulla ei ole yhtäkään noista. Tykkään nyt neonlakoista kun ei niitä tule muuten käytettyä :) menen vuodenaikavärien mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neonlakat on niin upeita kesällä, onneksi aika monelta löytyy niitä. :)

   Poista
 2. Mulla kynnet selkeästi vaalenee kesällä! Minttu, erilaiset taitetut valkoiset, pastellit ja vaaleanpunaiset on mun juttu kesällä. Eli värit, jotka moni yhdistää kevääseen :D Yksi kirkas suosikki on IsaDoran Ocean Dive ja nyt uudesta kokoelmasta hohtava violetinsininen Papagayo Blue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä tosiaan taitaa olla enemmän pastellia ja kesällä sitten kirkkaita sävyjä. :)

   Poista
 3. Essien Shades on, noi vaaleanlilat lakat on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi nättejä, tossa Essiessä on lisäksi aivan tajuttoman ihana koostumus. :)

   Poista
 4. En koskaan käytä lakkaa, mutta ostin juuri lakan varpaankynsiä varten - oranssin ja Lumenen, koska maksoi 3 euroa ja Essiet vieressä 14, meinasin pyörtyä. 14 euroa! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut varpaankynsissä lakka on just tosi kiva. :D Ei kannata antaa välttämättä ton hinnan niin hämätä, Lumenen lakassa on lakkaa vain 5ml:ä (siitä ei oikeasti ihan kamalan montaa kertaa lakkaa), kun taas Essien pullossa sitä on 13,5ml:ä. Citymarketissa oli esim. viime viikolla Essien lakkoja 7 eurolla tarjouksessa, jota pidän hyvänä hintana. :)

   Poista
 5. Ostin juuri Shades Onin:) Mä käytän kaikkea ympäri vuoden, mutta kesällä helpoiten tulee tartuttua korallisiin ja vadelmanpunaisiin sävyihin. Toki turkoositkin on ihania ja siniset ja valkoinen ja jajaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, helppo lakka. Turkoosit taitaa muuten itselleni olla sellainen kesäväri, aika harvoin tulee talvella laitettua. Korallit on ympäri vuoden täälläkin käytössä. :)

   Poista
 6. Ihanat sävyt ja omat suosikit China Glaze ja tietenkin essie <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. China Glaze on niin upea, täydellinen kesälakka. Essie on taas pastelleista mun tän hetken ehdoton suosikki.

   Poista
 7. Toi Lumenen lakka on niin upea, pitäiskin kaivaa se taas joku kerta pussukasta ja sutia kynsille. :) Ihanaa jussia!

  VastaaPoista
 8. Kivoja lakkoja! En omista noista yhtäkään, mutta a roll in the haguen olen omistanut mutta myin eteenpäin. Siinä lakassa ärsytti se, että se värjäsi kynnet ja kynsinauhat ihan juustonaksujen värisiksi :D ja sitten se ei ollut sellainen oranssi jota tarvitsin, oli makuuni jotenkin hiiiiiieman pikkiriikkisen liian punertava haha. Etsin vielä Sitä Oranssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis A roll in the hague värjää, pakko käyttää aluslakkaa. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives