Kotimaiset verkkokauppasuosikit


Kirjoittelin teille muutama viikko sitten ulkomaisista verkkokauppasuosikeistani ja lupailin silloin, että myös kotimainen versio postauksesta on tulossa ja tänään on vihdoin sen aika. Tätä kirjoittaessani huomasin, että varsinkin luonnonkosmetiikka on sellaista, jota rakastan tilata kotimaisista nettikaupoista. Suomalaiset luonnonkosmetiikan verkkokaupat ovat mielestäni todella laadukkaita, selkeitä selata ja toimitus on nopeaa. 

AISTIKAUNEUS – Kauppa myy Yon-Kaajoka on minun mielestäni blogimaailmassa aivan liian näkymätön brändi siihen nähden, miten loistavia tuotteita sarjasta löytyy. Kuka muu on samaa mieltä kanssani? Loistavia alennuksia joka kuukausi. Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin.

BIODELLY – Tykkään Biodellysta varsinkin siksi, että heidän verkkokaupassaan on usein loistavia tarjouksia. Esim. joku tuoteryhmä on usein -20%, mikä on minusta jo varsin kohtuullinen ale. Kauppa on täynnä loistavia brändejä, sieltä saa mm. viime aikoina kohuttua korealaista kosmetiikkaa Whamisaa. Ilmaiset postarit yli 50 euron tilauksiin.

GREENLIPS – Kannattaa aina ehdottomasti mennä kurkkaamaan alekori, sieltä voi tehdä loistavia löytöjä. Kaupassa on myynnissä mm. The Ohm Collection, joka on luonnollisista deodoranteista suosikkini. Sokerina pohjalla vegaaniset Abel Vita Odor parfyymit. Kaikki yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta.

ELEVEN – Vaikka kauppa ei varsinaisesti sijaitse Suomessa, niin verot maksetaan Suomeen, joten täten kyseessä on suomalainen verkkokauppa. Elevenin kohdalla varmaan voisi pian sanoa, että mitä täältä et saa, sitä et tarvitse, sen verran huimaa vauhtia valikoima kasvaa koko ajan. Kaupassa selektiivistä kosmetiikkaa, K-Beautya ja edullisia markettimerkkejä. Lisäksi paljon brändejä joita meiltä ei kivijalkakaupoista saa. 

ELONATURA – Saa sitä maailman parasta luonnollista misellivettä Gamardea. Myös ihastusta herättäneet GuaSha-hierontakivet löytyvät valikoimista. Toimituskulut 4,90 euroa. 

IITTALA – Salainen paheeni on Iittalan verkkokauppa ja Löydöt-osasto, sieltä on aika monet joululahjat vuosien aikana hankittu. 

JOLIE  – Kaupasta saa luonnonkosmetiikan luksusta Patykaa, Absolutionia, Kjaer Weisia ja May Lindstromia. Postikulut 4,90 euroa.

MY CHOICE – On tällä hetkellä ainoa virallinen Bakelia myyvä nettikauppa Suomessa. Kaikki kaupassa myytävät tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty free. Välillä ihan huippuja tarjouksia, esim. kesällä kaikesta -30%. 

NATURAL GOODS COMPANYEsseä, Mossaa, Mádaraa, Neal`s Yard Remediesia ja Khadin laadukkaita tuotteita. Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille. 

NATURELLE – Tämä on yhtä ylellinen kuin Jolie, mutta eri brändeillä. Naturelle myy paljon juuri luonnonkosmetiikan luksusbrändejä kuten Kyprista, Juice Beautya, RMS Beautya, Nuoria, Tata Harperia... Yli 180 euron tilauksiin ilmaiset toimitukset. 

OLETKAUNIS – Brändejä joita on muualta vaikeampi löytää: Jeffree Staria, Naobayta ja L.A Girlia

ROHDOS-ALA – Yksi harvoista hoitolakosmetiikkaa netistä myyvistä kotimaisista verkkokaupoista mm. Ella Baché, Académie, Kryolan ja Miss W

VIAMINNET – Tämä tuli varmaan monelle aikamoisena randomina. En ole mikään todella kova korujen käyttäjä, mutta sitten kun ihastun, se on rakkautta pidemmäksi aikaa. Voitin aikanaan arvonnassa Viaminnetin poronnahkaiset sulkakorvikset ja se oli sen jälkeen menoa. Tällä hetkellä haaveissa ihanat Snowflakes-korvakorut.

Kertokaahan omat kotimaiset verkkokauppasuosikinne. 






  1. elevenistä tulee kyllä varsin usein tilailtua. Suomalaisista verkkokaupoista nyt nopeasti tulee mieleen näiden lisäksi Bearel, josta saa korealaista kosmetiikkaa. Koreina, josta esim. vegaanit löytävät helposti itselleen sopivat tuotteet. Ja tulisi varmasti monia muitakin mieleen jos hetken aikaa pähkäilisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bearel on itselleni nimeltä tuttu, mutta en ole tainnut koskaan tilata sieltä mitään. Eikös siellä ollut esim. Tony Molya ja Cosrxää?

      Poista
  2. Niin oli kattava, että siinä ne olikin, tosin Sokokselta on tullut tilattua monet kerratkin kosmetiikkaa, etenkin aleaikaan.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Sokos ja Stockmann on sellaiset "varmat" aina. Sokoksella vaan se tuotteiden pakkaaminen on sen verran ala-arvoista, että olen vältellyt sieltä tilaamista viime aikoina. Stockmannilla taas pakataan hyvin.

      Poista
  3. Kiitos kiinnostavasta ja valaisevasta postauksesta:)
    Greenlips ja Aistikauneus ovat minulle vieraampia, muut tunnen ainakin joten kuten;)
    Onneksi on nettikauppoja, niin saa rauhassa shoppailla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Sari. Olen niin samaa mieltä, netissä shoppailu on ihan parasta, saa rauhassa valita, vertailla mahdollisia incejä jne. ^_^

      Poista
  4. Ittala ja Marimekko ovat sellaisia, joista olen tuotteita ostanut.
    Mukavaa viikkoa sinulle Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iittalalta oli aikoinaan kova kynnys tilata, kun mietin, että näinköhän lasitavara tulee ehjänä, mutta pakkaavat kyllä todella hyvin tuotteet. :)

      Mukavaa viikkoa Outi! <3

      Poista
  5. Omia suosikkeja ovat Biodelly ja TwistBe kosmetiikan puolelta, lahjaostokset teen usein weecos.comista, sieltä löytää kyllä itsellekin vaikka mitä ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TwistBeella on muuten muutama mielenkiintoinen brändi esim. Olivia Klein, voisin melkein lisätä sen listaan. Huomasin tehdessä, että näitä kotimaisia suosikkeja tuli liukuhihnalta enemmän kuin ulkolaisia. :)

      Poista
  6. Mua ilahduttaa esimerkiksi Biodellyn ja Dermosilin nopeat toimitukset. Joskus paketti on tullut 24 tunnissa, ihailtavaa työtä :)

    VastaaPoista
  7. Todella kattava lista eikä tähän juuri ole lisättävää :) Pretty.fi on kyllä tosi hyvä tiettyjen meikkimerkkien suhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikos Pretty.fi esim. e.l.f:iä, jos en väärin muista?

      Poista
  8. Kosmetiikasta tykkään pitkälti samoista kuin sinäkin. Muutoin lisäisin vielä House of Organicin ja Twist Ben listaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi TwistBe on sellainen mikä jäi, koska aina tuli vain lisää päähän näitä. Varsinkin kun heillä on sitten brändejä joita ei muualta saa. :) House of Organic on itselleni vieras, täytyypä käydä kurkkaamassa. ^_^

      Poista
  9. CesarsShop tottakai, kaikki tarvikkeet luonnon- ja rakennekynsiin, indielakoista koristeisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CesarsShop on kyllä kynsiharrastelijoiden ykköspaikka. ^_^

      Poista
  10. Greenlipsiltä oon tehny monesti löytöjä <3 Viaminnetiltä oon kuolannu Grande Feathers-korvakoruja mustina, tutustuin Viaminnetin koruihin Tyyliä metsästämässä-blogin kautta. Josko ostaisin ne itselle vaikka joululahjaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Greenlipsillä on ihan paras löytö-osasto! Viaminnetin korut on ihana, korvissa ihan mahtavat, kun on niin kevyet ihan kuin olisi ilmaa korvissa. :)

      Poista
  11. Jos ei puhuta kosmetiikkanettikaupoista, niin ihanaiset.fi. Sieltä löytyy mm. kaikenlaista ihanaa Muumikrääsää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pitää käydä kurkkaamassa toi kauppa! Kiitos vinkistä!

      Poista
  12. Osa näistä tuttuja ja osa ihan uusia. Täytyy käydä tutustumassa kun joululahjoja pitäisi ruveta hommailemaan :) Hyviä vinkkejä!
    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, jos joukossa oli uusiakin nimiä.

      Oikein mukavaa syysviikkoa sinnekin! :)

      Poista
  13. Bearel on mun suosikki, mutta tykkään myös jo yllämainituista Dermosta ja prettystä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bearel on sellainen johon itseni on pitänyt tutustua jo pidemmän aikaa. :)

      Poista
  14. Mä myönnän, koska asun pk-seudulla pyrin aina kipaisemaan kivijalassa välttääkseni toimituskulut :D Tai sitten jos tilaan verkosta, koitan tehdä niin ison tilauksen että se tulisi ilmaisilla toimituskuluilla ^_^

    Eniten olen varmaan tilannut Elevenilta. Biodelly oli yhteen aikaan kans pop! Kivijalsta suosin Sokos, Stockmann mutta myös Twist Be :) Ja kivaa on sekin, että Naturellella on nykyään myös kivijalkakauppa ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis jos mäkin asuisin niin saattaisin tehdä noin, varsinkin jos kuljen ohi. Mä tosin usein tilaan 50 eurolla, joten jää toimituskulut muutenkin tulematta. Täällä landella on vähän eri kun ei oikein mitään ole myynnissä. :D Varmaan syy miksi en esim. Sokokselta paljoa tilaa, koska täällä on kuitenkin Emotion, joten saan sieltä haluamani ilma tilaamistakin, vaikka valikoima on aika suppea sielläkin verrattuna verkkokauppaan. :)

      Poista
  15. En ole kuullutkaan useimmista noista verkkokaupoista! Pakko myöntää, että usein tulee tilattua ulkomaisista nettikaupoista, koska kuvittelen, että suomalaisissa ei ole haluamaani valikoimaa. Eleven ja oletkaunis pitäisi ainakin testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkää luonnonkosmetiikasta niin ehdottomasti kotimaiset kaupat on parhaita niiden osalta. Ja joistan vähän sellaisista ei niin tuntemattomammista löytyy meilläkin hieman harvinaisempia brändejä. Tiettyjä merkkejä tosin saa ulkomailta paremmin, mutta kotimaiset ovat petranneet viime vuosina paljon. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives