Syksyn piristys Vanilla Pumpkin


Kurpitsa on varmasti monelle suomalaiselle vähän oudompi juttu, mutta luulen, että se on lisännyt kiinnostustaan sitä mukaan kuin halloweenista on tullut meilläkin yhä suositumpi juhla. Omassa lapsuudessani 80-luvulla en edes ollut kuullut koko halloweenistä, eikä sitä kouluissakaan "juhlittu" mitenkään, ei edes askartelemalla mitään. Sen sijaan kurpitsat olivat sitäkin tutumpia, edesmennyt mummoni rakasti kurpitsapikkelsiä, jota meiltä löytyi aina jääkaapista. Muistan, että itse lämpenin sille hitaasti vuosien aikana ja aloin lopulta nauttimaan sitä itsekin ympäri vuoden perunoiden kera. 

Sopivasti näin juhlan alla The Body Shop toi markkinoille uuden kausituotteensa Vanilla Pumpkinin*. Jos muuten olette TBS:n kausituotteista kiinnostuneita, voin sen verran kertoa, että tämä Vanilla Pumpkin on tämän vuoden lopulla ainoa ihan uusi vartalo-tuotesarja joka julkaistaan ja tuotteita on myynnissä niin kauan kuin niitä riittää. Joulutuotteina nimittäin julkaistiin vanhat tutut Vanilla Chai, Frosted Berries ja vuoden tauon jälkeen paluun teki Frosted Plum.


Vanilla Pumpkin-tuotteista tuli Suomeen myyntiin Vartalovoi, Suihkugeeli ja Käsivoide. Tuotteita saa  ostettua osasta myymälöitä (kts. postauksen loppu) ja verkkokaupasta.

Tuoksumaailma on vaniljainen, hieman paahteinen, omaan nenääni jopa aavistuksen mausteinen, vaikka TBS itse kuvaa tuoksua toffeemaiseksi. Hauskana yksityiskohtana pistin merkille, että vaikka tuotteiden nimessä on pumpkin, nämä eivät suinkaan sisällä kurpitsaa. Mietinkin, että kuinka paljon nimellä ja sävymaailmalla saadaan ihmiselle mielikuva, että tuotteet sisältäisivät kurpitsaa? Jos näette tällaisen pakkauksen, ajatteletteko sen automaattisesta sisältävän kurpitsaa? Itse ajattelen niin, että näissä on haettu sitä pumpkin spice -fiilistä, siis sitä mausteseosta, jota laitetaan mm. kurpitsapiirakkaan tai vaikkapa Starbucksin kahviin. Olisiko oikeampi nimi tuotteille ollut Pumpkin Spice Vanilla yms.? 

Vartalovoissa tehoaineina on käytetty mm. yhteisökaupan kautta tuotettuja kaakaovoita, voipuunvoita, soijaöljyä ja luomubabassuöljyä. Tuoksu on voimakas pehmeän makea ja se pysyy iholla pitkään. Itseäni tämä ei haittaa, koska en kuorruta tällä koko kroppaa vaan tykkään käyttää TBS:n vartalovoita yökäsivoiteina, jossa ne toimivat loistavasti, sillä kädet pysyvät näin todella pehmeinä. 

Suihkugeeli on saippuaton ja koostumus täyteläistä. Pesee ihon kuivattamatta. Suihkugeeliin on käytetty kurpitsa hajustetta joka tulee vaniljauuteesta Madagascarilta, ripauksesta tonkapapua, hasselpähkinää ja vaahterasiirappia.

Käsivoide kulkee pienen kokonsa vuoksi helposti käsilaukussa. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, imeytyy nopeasti. Sisältää mm. voipuunvoita, soijaöljyä ja luomubabassuöljyä, jotka pehmentävä, silottavat, kosteuttavat ihoa sekä pitävät yllä sen kosteustasapainoa. 


Kolahtaako kurpitsajutut? 

Vanilla Pumpkin-tuotteet saatavilla seuraavista myymälöistä: FORUM, SELLO, KAMPPI, JUMBO, ITIS, KOSKARI, VALKEA, OMPPU, TURKU, MATKUS, KAARI, RAISIO, LAHTI, VERKKOKAUPPA, JYVÄSKYLÄ, KAJAANI, VAASA, SEINÄJOKI, LAPPEENRANTA JA MIKKELI.

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.



  1. Kivan tuntuiset ja näköiset tuotteet tulleet TBS:lta taas.
    Minun kotonani oli aina kurpitsapikkelsiä kun veljeni niin siitä tykkäsi. Nyt aikuisena minäkin muutaman kerran uskaltautunut sitä maistamaan :)
    Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että löytyy muitakin kurpitsapikkelsin faneja!

      Ihanaa maanantaita sinnekin.

      Poista
  2. Olisi ehdottomasti oikeampi nimi Pumpkin Spice Vanilla, koska kurpitsaa ei ole ja tuoksumaailma on ehdottomasti tuosta Pumpkin Pien piirakan maustesekoituksesta haettu. Tykkään hirmuisesti näistä ja tällä hetkellä suihkin illalla Pumpkin Vanillalla ja aamulla ostamallani greipillä, jotta tulisi herättyä.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin, että tolla tuoksumaailmalla on just haettu sitä, niin ehkä nimi olisi siten oikeampi. Nykyinen nimi antaa jotenkin olettaa, että tuotteessa olisi voitu käyttää ehkä kurpitsaakin. ^_^

      Oikein ihanaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  3. Kolahti! Ostin suihkugeelin ja käsivoiteen. :) Oon kyllä samaa mieltä, että Pumpkin Spice Vanilla ois ollut parempi nimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkugeelissä toi tuoksumaailma toimiikin musta täydellisesti, koska on aika voimakas, itselleni se on ehdoton lemppari näistä. <3

      Poista
  4. Tätä varmaan pitää käydä nuuhkimassa, jos muita uusia joulutuotteita ei tule. Moni varmasti moni odotti Glazed Applen paluuta, joka on ikisuosikkini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, tuntuu tehneen hyvin kauppansa, sillä verkkokaupasta ainakin on suihkugeeli tällä hetkellä jo loppu. Glazed Apple on ehdoton oma suosikki noista joulujutuista, se on sopivan kirpeänmakea. ^_^

      Poista
  5. Näihin pitäisi tutustua, vaikuttavat ihan herkullisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on ihana joskin aika voimakas tuoksu. ^_^

      Poista
  6. Oijoi, näitä pitää käydä nuuhkimassa! Ainakin kuulostavat todella houkuttelevilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, tuoksu sopii musta jotenkin todella hyvin just syksyyn. :)

      Poista
  7. Olisin ehdottomasti halunnut testata tätä, mutta meidän kaupungin Body Shopissa ei ole... Tietysti olisi voinut tilata, mutta jos nyt pärjään niillä joulutuotteilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, toi on niin harmi, ettei näitä tullut kaikkiin myymälöihin, ymmärtääkseni nämä ovat herättäneet kuitenkin aikamoista kiinnostusta ja varsinkin jouluksi ei mitään ihan uutta tule. :)

      Poista
  8. Ei käynyt kyllä mielen vieressäkään ettei tuotteet sisällä kurpitsaa!!! :/ Kuva antaa kyllä ymmärtää toisin, en edes tiedä koko kurpitsamaustettakaan :D Katsoin myös ensin etteikö täällä pohjolassa myydä lainkaan tätä uutuutta, mutta olihan siellä Valkea mainittuna <3 Täytyypä muistaa pysähtyä nuuskuttelemaan jos törmään Pumpkiniin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mullekaan, jotenkin koin nimen aika harhaanjohtavana. Pumpkin Spice Vanilla jos olisi ollut nimi, olisin itse käsittänyt heti, että ei ole tarkoituskaan sisältää kurpitsaa. :D

      Poista
    2. Mä en ois ymmärtänyt kyllä vielä edes tosta Pumpkin Spice Vanillasta!!!! XD

      Poista
    3. :D No en usko, että monikaan tajuaa, joten ole huoleti. ^_^

      Poista
  9. Siis nämä! <3 Varmasti ihanaa. Ja kyllä, tuon kuvan, värin ja nimen perusteella todellakin luulin että sisältävät kurpitsaa, en juo esim. kahveja joten olenkin monesti miettinyt mikä on tuo Instassakin hehkuteltu kurpitsakahvi Starbucksista. :D Kiitos oikaisusta ja iloista viikkoa Jonna! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimi tosiaan tulee siitä mausteesta, kurpitsaa ei kahvissa ole. :D

      Mukavaa viikkoa Katja! <3

      Poista
  10. Minäkö keski-ikäinen Tiia on saanut minutkin innostumaan kaikesta kurpitsaisista jutuista. Hänen lempparikaffensakin sisältää kurpitsaa :) Näitä Body shopin juttuja pitäisi päästäkin testaamaan, koska uskon tuon tuoksun jo houkuttelevan käyttämään näitä tuotteita.
    Ihanaa viikkoa sinulle Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no Tiia on ihan Pumpkin Spice -fani. ^_^

      Ihanaa viikkoa Outi! <3

      Poista
  11. Mie tilasin verkkokaupasta vaan käsivoiteen, suihkugeeli oli loppu ja vartalovoide ei innostanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkugeeli on tosiaan myyty sieltä ensimmäisenä loppuun, enkä ihmettele, se on helpoin tapa lähestyä tätä. :D

      Poista
  12. Vähän jäi nää kyllä nakertamaan tuoksuttamisen jälkeen♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäikö? Hih, näissä on kyllä aika koukuttava tuoksu. ^_^

      Poista
  13. Tuoksuttelin näitä liikkeessä ja vaikka tuoksu on ihana, pelkään sen olevan itselleni liian makea ja too much. Tykkään rasvailla kroppaa iltaisin ja onnistuin nimittäin Sephorasta ostamaan aika tymäkän tuoksuisen vartalovoin, hyvä että sain nukutuksi kun sillä holvasin kropan :D :D

    Ja jännä juttu, mä en muuten tiedä kuvittelinko tuotteiden sisältävän kurpitsaa! Ehkä kuitenkaan en, kun kurpitsa ei ehkä vielä ole se the raaka-aine. Paitsi Beauty Gardenilla :D Ja hih, kurpitsapikkelsiä olen itsekin lapsena syönyt paljon, äiti teki säilykkeitä. Olisikin muuten hauska huomata, jos säilykkeistä tulisi joskus taas hittituote ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella makea, siksi vartalovoi toimii ihan loistavasti käsivoiteena öisin, sen tuoksuun on ihana nukahtaa, mutta että koko kropalle laittaisin, juu ei. Mutta en muutenkaan tykkään käyttää koko kropalla voimakkaasti tuoksuvia tuotteita. ^_^

      Kurpitsassahan on oikeasti tosi tehokkaita ihonhoidollisia juttuja, sitä harmillisen vähän käytetään ihonhoitotuotteissa. Säilykkeiden uutta tulemista odotellessa. ;)

      Poista
  14. Kävin nuuhkimassa näitä The Body Shopissa ja omaan nenääni tuoksuivat todella tunkkaiselta ja liian voimakkaalta. Mukana ollut siskoni tykkäsi taas kovasti :)Tämä sarja ja joulun TBS sarjat eivät kyllä kolahda itselleni. Lempparini oli (muistaakseni) viime vuoden Joulun omenasarja, mutta se ei valitettavasti tänä Jouluna tullut takaisin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on voimakas, en voisi tosiaan kuvitella laittavani tuote vartalovoidetta koko kropan iholle sen verran voimakas se on. Yökäsivoiteena toimii. ^_^Se omena on omakin suosikki! <3

      Poista
  15. Näissä kurpitsatuotteissa on jotenkin harvinaisen viehättävät pakkaukset. Kurpitsajuttuihin en ole tutustunut missään muodossa, joten en niistä osaa sanoa mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans, toi oranssi on jotenkin kivan pirteä sävy. :)

      Poista
  16. nämä kuvat saa mut jo haluamaan ostaa näitä tuotteita :D täytyy käydä jossain TBS tuoksuttelemassa ja testaamassa miltä nää tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ehdottomasti tuoksuttelemassa, tuoksu on aika voimakas, joten siitä pitää tai ei. ^_^

      Poista
  17. Mä niin ihastuin näihin tuoksuihin! :) Tän vuoden ehdoton ykkönen. Haluaisin vielä tuon suihkugeelin, toivottavasti löytyy vielä jostain liikkeestä kun on verkkokaupasta päässyt loppumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on aika voimakas mutta ihana, varsinkin suihkugeelissä toimii täydellisesti. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives