Pandore


Diorin Fluid Stickeista kirjoittelinkin teille jo kesällä. Te jotka ette lukeneet juttua, kerrottakoon, että Fluid Stickit ovat huulipuna yhdistettynä huulikiiltoon. Ne eivät tunnu huulilla huulilakaltakaan, sillä niiden tekemiseen on käytetty vettä. Heti levityksen jälkeen vesi haihtuu ja huulille jää runsas pigmenttinen sävy. Huulet tuntuvat kosteutetuilta ja raikkailta. Tunnetta ja koostumusta on vaikea kuvailla, se pitää tuntea itse. 


Olen ollut näihin koukussa niiden ilmestymisestä lähtien, mutta suurin innoittajani on silti bloggaajakollegani Liisa. Kun näin Liisan huulilla sävyn Pandore, oli vain ajan kysymys milloin kyseinen sävy löytyisi myös omilta huulilta. Joten sori Liisa, jos blogissasi on näkynyt paljon liikennettä toukokuun jälkeen Riihimäen suunnalta, se olin vain minä, joka ei voinut olla ihastelematta Pandorea. ;) Voi sitä onnen päivää, kun sain tämän vihdoin huulilleni. Sävy on luonnossa täydellisempi kuin yhdessäkään kuvassa. Ehkä typerä virnistykseni kuvassa kertoo päivän fiilikset.


Minusta tämä on punainen joka sopii kaikille ihon sävystä riippumatta. Kyseessä on kirkas punainen, jossa on ripaus lämpimyyttä, mutta myös kylmyyttä, joten se istuu niin kylmä kuin lämmin ihoisellekin. Mikä parasta sävy piristää niin mieltä kuin hieman nuutunutta olemustakin.

Joko te olette hurahtaneet Fluid Stickeihin? Pandore yes or no?



  1. Yes!

    Aurinkoista ja kaunista viikonloppua. <3

    Tiia

    VastaaPoista
  2. Hei vielä,

    Todella ihanat kuvat, sulla on mielettömän kauniit hampaat ja hymy. Olen tälläinen hampaisiin tuijottelija. ;)

    Tiia

    VastaaPoista
  3. Ehdottamasti yes. Ennenkuin luin tekstin niin huomio kiinnittyi tuohon ihanaan hymykuvaan ja huomasin hymyileväni sinulle takaisin. Joten se ei missään tapauksessa ole kuvailemasi "typerä virnistys". Tuote kuullostaa mielenkiintoiselta, onkos minkä hintainen kyseleepi laiska, joka ei nyt jaksa googlailla.

    OutiS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta n. 43 euroa. Jos on S-Kaupan kanta-asiakas, niin se Kutsu Kauneuteen viikon 20% aleseteli kannattaa hyödyntää tähän. ;)

      Poista
  4. Kokemusta ei ole, mutta sävy on kyllä mielettömän kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mieletön, ehkä yksi lemppareista kautta aikojen.

      Poista
  5. Ohohoo JOO. Nyt on kyllä niin täydellinen sävy sulle että oksat pois! Mulla on vain yksi Fluidstick, mutta seuraava on matkalla mua kohti purkkimafian avustuksella. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä. Itse plaraan vähän väliä nettisivuja ja mietin seuraavaa värivalintaa. :p Addicti.

      Poista
  6. Tuo ihana, itselläni on sama. Saa jotenkin koko kasvot säihkymään vaikka olisi kuinka väsynyt. Mulla on noita jo kolme, seuraava on varmaan vaaleampi sävy nimeltä kiss me. Sopisi hyvin syksyyn, kun luumuiset värit ei ole niin mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa, jokainen nainen tarvitsee sellaisen punan. ;)

      Poista
  7. Ooh, miten kauniilta se sullakin näyttää! Pandore on kyllä helmi meikkipussukassani :) <3 Ja mullekin on ehkäpä tulossa pari uutta sävyä, jos #purkkijumalat ovat suotuisat. Ja hahhah, mä voin nyt puolestani aiheuttaa kävijävirtaa Seinäjoen puolelta <3 :D Nämä on parhaita, maailma tarvitsee Fluid Stickejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en suostu uskomaan, että tää ei näyttäisi hyvältä kaikilla. Ihana! Hih, näihin jää niin koukkuun. Vuoroin vieraissa. ;)

      Poista
  8. Minä ihastelin tuota sävyä jo Instagramissa ja ehkäpä uskaltaudun kokeilemaankin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottamasti uskallat, tää sävy sopii myös aikuiselle naiselle. Saa kasvot hehkumaan. <3

      Poista
  9. Uskomatonta, sait minut vakuuttuneeksi. Normaalisti ohittaisin tuon tapaiset, vähänkin huulikiiltoon vivahtavat tuotteet (en ole huulikiiltonaisia, huulipunat ovat juttuni). Kiinnostuin.

    Kauniit kuvat myös ja ah, mikä väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, silä tämä ei tunnu huulilla kiillolta, eikä myöskään punalta, vaikka pigmenttisyys on punan luokkaa. Sellainen kevyt tunne.

      Poista
  10. Mä en oo uskaltanu vielä kokeilla näitä ollenkaan, sen verran näitä on kehuttu joka paikassa. :D Toi väri on kyllä upea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkäätkö, että homma lipee totaalisesti käsistä? Se vaara on. ;p

      Poista
    2. Just sitä. :D Sokoksella ois nyt kauneusviikot ja mulla ois yks -20% kuponki käyttämättä.. Uskaltaiskohan näille antaa pikkusormen? :p

      Poista
    3. Ehdottoman varma sijoitus laittaa tähän se kuponki, suosittelen myös sulle tätä sävyä! <3

      Poista
    4. Sama homma, ei uskalla kokeilla :D

      Poista
    5. Hei, nyt vähän ryhmähenkeä. :D

      Poista
  11. Mä en oikeestaan voi sanoa muuta kuin WAU<3

    VastaaPoista
  12. Tuo sävy on niin sua! Ja mikä valloittava hymy! Mulla ei näistä ole kokemusta, mutta sun ansiosta Sokos kutsuu huomenna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, mutta mielestäni tämä sopii ihan kaikille. Ihan huippu sävy! Kerrohan sitten löytyikö mieleistä sävyä... ;)

      Poista
  13. Fluid Stickit on parhaita evörs. Magique on joutunut niin kovaan käyttöön, etten ole ottanut siitä edes kuvia blogiin kun se on aina laukussa ja käytössä mukana! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kulkenut koko kesän kanssa Fluid Stickit laukassa. Tosin pysyvyys on niin hyvä, että eipä näitä ihana kamalasti tarvi päivän mittaan lisäillä, paitsi syömisen. :)

      Poista
  14. Siis WAU. Todella kaunis sävy, kauniilla hymyhuulilla! Muuten mahtavasti nappaa tuon kukkapaidan punaiseenkin sävymatchia :) Sitten, kun annan itselleni luvan ostaa seuraavan huulille väriä tuovan tuotteen, olkoon se tämä ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Ihan vanhingossa oli päällä mekko, jossa kiillon väri toistui. ^_^ Et tule katumaan valintaasi. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives