Avon – Rose Quartz


Muistatteko Lumenen Rosa nauha -lakan, joka oli myynnissä lokakuussa? Ihastuitteko siihen yhtä palavasti kuin minä? Lakkaa on tullut lokakuun jälkeen aina silloin tällöin tarjoushyllyssä vastaan. Kun näin Avonin Rose Quartzin ensimmäistä kertaa, oli mielleyhtymä Lumenen lakkaan välitön. Avon on kuitenkin aavistuksen viileämpi ja lilaan taittava pinkki, mutta pinta näyttää täsmälleen samalta. 

Avonin Rose Quartz on upea hiekkalakka, joka kuivuu nopeaan ja peittää täydellisesti kahdella kerroksella. Olin myös tosi tyytyväinen lakan pysyvyyteen, sillä se säilyi kynsissä useita päiviä täysin muuttumattomana. Hiekkalakkojen tapaan pinta on hivenen karhea, mutta ei liian raapiva.


Pullokoko on 10ml ja lakan normaalihinta on 10 euroa, mutta lakka on tarjouksessa huomiseen 17.6 asti hintaan 5,95 euroa.

Avonilta tilaaminen ei ole ihan niin vaikeaa kuin moni luulee. Avonin tuotteita voi tilata suoraan konsulentilta. Esim. ystäväni, kaimani ja blogikollegani Nonnulan Jonna toimii Avon-konsulenttina. Jonnalta tilaaminen tapahtuu seuraavasti: 
Laita tilauksesi osoitteeseen nonnula@gmail.com. Kuvastoa pääset selaamaan tästä. Jonna tilaa tuotteet ja kun tuotteet saapuvat, hän postittaa ne smartpostina ympäri Suomen. Tilauksen loppusummaan lisätään tietenkin smartpost-paketin mukainen postimaksu. Turun seudulla asuvat voivat noutaa tuotteet suoraan Jonnalta. 

Toinen vaihtoehto on rekisteröityä Avonin sivuilla, jos olet täyttänyt 18 vuotta. Tällöin saat omat tunnukset. Tämän jälkeen voit kirjautua Avonin sivuilla kohdasta kirjaudu konsulenttisivuille oikeasta yläkulmasta ja tehdä tilauksen. Tämän jälkeen voit tilata jatkossa tunnuksillasi tuotteita milloin haluat. 

Kolahtaako Rose Quartz?

Lakka saatu goodie bagista.

 1. Kun näin kuvan tuosta lakasta, niin heti tuli mieleen se Lumenen lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tulekin! Joten jos Lumenen lakka on käytetty, kannattaa kokeilla tätä. :)

   Poista
 2. Kolahtaa, on todella kaunis, kuten se Lumenenkin. Olisiko tämä hieman pinkimpi? Ihanat kynnet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hivenen, mutta luonnossa ei ehkä ihan yhtä paljon kuin kuvassa. :)

   Poista
 3. Kaunis! Sävy on herkullinen, ei liian tyttömäinen.

  VastaaPoista
 4. Kaunis sävy - ja tykkään tuosta hiekkapinnasta!

  VastaaPoista
 5. Sellainen huomio, että Avonin konsulentteja on ympäri Suomea. Jos löytää omalta alueeltaan Avon Ladyn niin voi saada tuotteita parhaimmillaan kotiovelle kannettuna ilman toimituskuluja! Moni jakaa myös näytteitä ja neuvoo tuotevalinnoissa. Avonin sivuilla on yhteydenottolomake. Jos löytää tutun myyjän, on todella helppoa ja kivaa tilailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla-Maria, tutulta myyjältä tilaus on ehdottomasti paras juttu.

   Poista
 6. Tää on kyllä niin nätti ja Lumenen Roosanauhalakka on myös ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mua alkoi jo huolestuttaa, kun oma Roosa nauha lakka alkoi lähetä loppuaan, että mistä saan vastaavan tilalle, no tästä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives