Tuoksuruletti


Kaiken muun pakkaaminen matkalle on suhteellisen helppoa, mutta tuoksun valinta on itselleni joka kerran samanlaista tuskaa, koska asia on itselleni niin tärkeä. Muistan useat elämäni tärkeimmät tapahtumat juurikin tuoksuista. Mitä käytin silloin, millainen fiilis minulla oli. Siksi lomatuoksun valinta on aina äärettömään vaikeaa. Vielä vaikeampaa valinnasta tekee se tosiseikka, että minulle viikko saman tuoksun käyttöä on todella pitkä aika. Joten mukaan on otettava tuoksu, johon en takuulla kyllästy. Sen pitäisi sopia niin aamuun kuin iltaankin. Olen ollut pidemmällä lomalla nykyisen mieheni kanssa vain kahdesti. Häämatkallamme tuoksuni oli Givenchyn Ange Ou Demon Le Secret ja Egyptin lomalla luotin raikkaaseen Cleanin Fresh Laundryyn. Tällä kertaa loppusuoralle pääsi kolme hyvinkin erilaista kanditaattia ja minulla olikin todellisia ongelmia päättää, mikä lähtisi mukaan. Itse asiassa tätä postausta kirjoittaessa, vaihdoin kertaalleen mielipidettäni. :D


BIOTHERM EAU FRAÎCHE

Kirjoittelin teille Biothermin tuoksusta viime kesänä. Käytin tätä naisellista sateenraikasta, mutta pehmeällä makeudella varustettua tuoksua viime kesänä muutamia kertoja. Huonoksi puoleksi osoittautui se, että jostain syystä myös ampiaiset pitivät tästä tai oikeastaan rakastivat. Muutamana päivänä tuntui, että ampiaiset seurasivat minua herkemmin ja aloin miettimään, mistä tämä voisi johtua. Sillä vieressä oli useasti myös mieheni, johon ampiaiset eivät kiinnittäneet mitään huomiota. Sitten tajusin, että joka kerran, kun näin tapahtui, olin suihkauttanut tätä tuoksua. Itse en ole ampparipelkoinen, joten minua ei asia haitannut, mutta teille pelkoisille olen nyt varoituksen sitten antanut. Muuten tuoksu on mitä oivallisin tuoksu lomalle, niihin aurinkoisiin kesäpäiviin, jotka haluaa muistaa, ikuisesti.


HUGO BOSS WOMAN 

Hugo Boss Woman EdP on uusittu versio vuonna 1997 ilmestyneestä jo ikoniksi nousseesta Woman -tuoksusta. Itse en ollut koskaan alkuperäisin Womanin suurin ystävä, mutta tämä uusittu EdP on omaan nenääni silkkaa rakkautta. Tuoksu on naisellinen, kukkainen, hedelmäinen ja ilmava, vaikka siinä sanotaan olevan ripaus myös maskuliinisuutta, minun nenääni tämä vivahde ei erotu vaan pidän tätä todella naisellisena tuoksuna. Alkutuoksussa mehukasta boysenmarjaa, raikasta ruohoa ja kirpeää mandariinia. Sydäntuoksussa leijuu lempikukkaani jasmiinia, mausteista mustaa teetä, makeaa luumua ja ylellistä iristä. Pohjalla lämmintä meripihkaa, jota on terästetty santelipuulla ja seetrillä. Tässä on kepeyttä, millä herätellä itseään lomapäivään, mutta myös ripaus mystisyyttä iltaan.GUERLAIN TERRACOTTA LE PARFUM

Yksi viime kesän suosikkejani, josta kirjoitin teille täällä. Jos kaksi edellistä vaihtoehtoa olivat raikkaita, niin tämä on sitten aivan jotain muuta. Tämä on täydellisen makeanmehevä rantatuoksu: kookosta, tiarea, jasmiinia, ylang-ylangia, vaniljaa... mmm... Tämä tuoksuu juuri siltä kuin lomatuoksun pitääkin. Kuumalle hiekalle, auringolle ja tropiikille. Ainoa mikä minua tässä huoletti oli se, että jaksaisinko näinkin makeaa tuoksua viikon jokaisena päivänä? Terracotta Le Parfum oli todella suosittu viime kesänä. Niinpä Guerlain toi sen asiakkaiden pyynnöstä myyntiin myös täksi kesäksi, joten kannattaa käydä kurkkaamassa kauppojen hyllyjä, jos jäitte viime kesänä ilman.

Huomasin, että näitä kolmea tuoksua yhdistää yksi asia, ne kaikki sisältävät jasmiinia, joka on ehdottomasti yksi tuoksunuotti suosikeistani. Jotenkin jasmiinia sisältävät tuoksut iskevät tuoksuhermooni.

Mikä tuoksu lähti mukaan?Tuoksut lehdistönäytteitä. 1. Veikkaan Biothermia, mutta salaa toivon että Terracotta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se oli Boss. Ja kyllä käytin samaa tuoksua viikon kyllästymättä siihen! ;)

   Poista
 2. Guerlain! Koska Guerlain. <3

  Tuo ampiasjuttu on hauska, mulla kävi samalla tavalla pyykinpesuaineen kanssa. Kuivatin pyykkejä parvekkeen ovi avoinna, ja yksi ampiainen pörisi aivan hullaantuneena lakanoissani useita tunteja. Ihmettelin hetken, kunnes tajusin, että syynä on kukkasilta tuoksuva pyykinpesuaine.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli vähän isohko pullo ja mietin, että tympäännyn sen makeuteen viikossa, vaikka se on muuten niin ihana, joten otin Bossin. :D

   Poista
 3. Mä veikkaa tuota Bossia, ihan siitä syystä, että se on uutuus ja et ole siis yhdistänyt sen tuoksua vielä mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana my dear friend. Tunnet mut liian hyvin. :D <3 Kyllä otin Bossin, tuo oli yksi syy, lisäksi pullo on pienempi kuin kahden muun ja tuoksu on "helppo", joten en tympääntynyt siihen viikossa.

   Poista
 4. Biotherm houkuttelisi noista eniten raikkaudellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, mutta mukaan pääsi tällä kertaa Boss. Mietin, että Biotherm saattaisi olla liian simppeli käytettynä viikon jokaisena päivänä.

   Poista
 5. Guerlain! Mä niin haluisin sen itselleni!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä ostamaan, kun sitä vielä saa! ;) Lentokentältä vaikka, etkös ollut reissuun lähdössä. ;) Boss oli tällä kertaa valintani.

   Poista
 6. Itselläni on tuo Biothermin tuoksu ja se on aivan mahtava kesään... Rakastuin fiilikseen minkä se minussa aiheutti :) Mutta mä veikkaan Hugoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavasti veikattu! Boss tosiaan lähti mukaan. Tiedät ilmeisen hyvin makuni. :D Biotherm on ihana, mutta mulle viikko olisi voinut olla sitä liikaa. Biotherm oli myös se, jonka vaihdoin viime hetkillä tohon Bossiin. ;)

   Poista
 7. Vitsi miten ihanan raikkailta putelit näyttää rivissä! Tykkään jos tuoksu on läpinäkyvässä lasissa, vaikka säilyisikin pidempään sellaisessa jossa ei altistu valolle. Tuo Biotherm löytyy ja tykkään todella paljon tuoksusta, vaikka en sitä pitkään iholla haistakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo Biotherm taas tuoksuu yllättävän kauan, kun olen aina ajatellut noi jotenkin tosi kevyiksi tuoksuiksi. Läpinäkyvät pullot on ehdottomasti kauneimpia, onneksi itselläni on niille oma pimeä jemma. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives