Hiukset lomalla


Matkalle lähtiessä hiukset ovat aina se helpoin juttu. Voisin tähän vitsinä heittää, että syy tähän on se, että mies ajalee päänsä kaljuksi ja itsellä on hiukset melkein aina kiinni. Joten näiden tuotteiden miettimiseen ei pakatessa paljoa aikaa mene. Hiustuotteiden pakkaaminen onkin se helpoin homma, jonka jätän viime tippaan. En todellakaan raahaa mukanani miljoonaa erilaista muotoilutuotetta, mutta kuitenkin kahta. Salt Sprayta suihkin aina pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen kuivaan ne. Salt Spray tuo tosi mukavasti tuuheutta ja rakennetta ohueen, hentoon ja lasimaiseen hiukseen. Sopii myös letityksen avuksi. Jos haluan hieman laineisen beach-lookin, suihkin suihketta illalla runsaasti kuiviin hiuksiin. Tämän jälkeen laitan hiukset kiinni yöksi sykerölle nutturalle. Aamulla, kun avaan nutturan, sotkuinen ja huoleton look on valmis. Suosikkini on kuitenkin wetlook-tyylinen ponnari (toimii aina), johon ohuet ja lyhyet ohimoiden babyhiukset saa parhaiten kuriin pomadella tai vahalla. Uskokaa tai älkää rannalla tuulen tuivertaessa, mitkään muut eivät pidä pitkiä hiuksia yhtä nätisti ojennuksessa. 

Yleensä valitsen rantalomalle shampooksi ja hoitoaineeksi sarjojen Sun-linjojen tuotteita, joissa on otettu huomioon hiusten tarpeet kesäaikana: niiden altistuminen auringolle, sekä kloori- ja merivedelle. Voitin jokin aika sitten Tunnetila-blogin arvonnassa Cutrinin Arctic Ocean Fresh -sarjan tuotteita ja ajattelin niiden sopivan täydellisesti mukaan matkalle. 

Shampoo ja hoitoaine sopivat värikäsitellyille hiuksille, ne kosteuttavat ja syvähoitavat hiusta. Tuotteet sisältävät Sea Mineral -yhdisteen, jonka sisältämät suola, merilevä ja helmiäisproteiini antavat hiuksille elinvoimaa. Sisältävät UVA- ja UVB -suojan. Hoitoaineen vaikutusaika on kivan lyhyt 1-3 minuuttia, jonka jälkeen tuotteen voi huuhdella pois. Hinta näillä on muistaakseni edullinen n. 10 euron kieppeillä ostopaikasta riippuen. Katsotaan, miten nämä toimivat loman aikana hieman vaativiin hiuksiini. 

Vaihdatteko kesäksi eri hiustuotteet?

Cutrinin tuotteet voitettu arvonnassa. Lanza saatu goodie bagista.

 1. Hei. Aiotko avata syitä purkkikselta lähtöön? :) Ihanaa kun olet taas omalla pohjalla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio. Sen verran voin sanoa, että oma lähtöni ei liittynyt mitenkään siihen kohuun, joka on ollut Bastella Median ympärillä viime päivinä. Sillä erosin jo huhtikuussa. Omat lähdön syyni olivat ihan muut ja ne olivat monien eri asioiden summa. Itse sain Bastellalta asiallista kohtelua. Kukaan ei huutanut mulle puhelimessa. ;)

   Poista
  2. "Kukaan ei huutanut mulle puhelimessa ;)"

   Pakko kysyä että vähätteletkö jotenkin asianomaisten kokemuksia? :0

   Poista
  3. Vähätellyt? Mielestäni en. Minä en ole mikään tuomitsemaan, enkä vähättelemään kenenkään mahdollisia kokemuksia BM:n kanssa. Koska en tiedä niistä asioista sen kummempaa kuin mitä olen netistä ehtinyt pikaisesti vilkaisemaan. Kunhan vaan totesin vastauksessani, että omat eroni syyt olivat eriä, ettei täällä kukaan luule, että minun lähtöni olisi tapahtunut samanlaisissa merkeissä.

   Poista
 2. En erityisemmin vaihda, sillä sain juuri kikkuroihin omat kihara-tuotteet, joten no way! Mutta yleensä vaihdan sen mukaan mitä hiukset tarvitsevat. Yleensä kylläkin ovat kuivat, joten kosteuttamista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiharissa hiuksissa hyvät tuotteet on kyllä kaiken a ja o.

   Poista
 3. Kesäisin suojaan hiuksia (ja päänahkaa) auringolta joten vähän vaihtuu hiustuotteetkin vuodenajan mukaan! :) Noiden Cutrinin tuotteiden maisemakuvat purkeissa ovat kyllä nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkit on kyllä nätit ja tuotteet olivat toimivia. Suolasuihke toi kivasti volyymia, ilman, että hiuksista tuli koppurat. Shampoo olisi saanut olla makuuni hieman pesevämpi, mutta hoitaine selvitti isommatkin takut. :) Itsekin tuputtelin lomalla JI mineraalisuojaa jakauksen kohdalle päänahkaan. Loistava siihen.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives