Klassikot osa 18 – Bioderma Sensibio H2O


Rakkaat lukijat, toivottavasti olette löytäneet tienne perille tänne vanhaan tuttuun osoitteeseen. Muutossa oli aivan valtava työ, jonka vuoksi minun oli pakko karsia normaalista blogin postaustahdista, mutta nyt vihdoin päästään jatkamaan entiseen malliin. Olen suorastaan odottanut tätä hetkeä. Itselläni on tänne kirjoittaessa sellainen olo kuin olisin pitkän matkan jälkeen palannut takaisin kotiin. Tein muuton yhteydessä myös jotain radikaalia, vaihdoin hyvin yksinkertaisen bannerini uuteen. Uusi jatkaa yksinkertaisella linjalla, josta pidän. Toivottavasti kestätte. ;)

Tämän kertaisesta klassikosta kirjoitin ensimmäisen kerran blogiini yli kaksi vuotta sitten. Postaus silkkaa ihastusta. Reilut kaksi vuotta myöhemmin, olen todennut, että markkinoilla on parempiakin misellivesiä. Se ei poista kuitenkaan sitä tosiasiaa, että Bioderman Sensibio H2O Solution Micellaire on kosmetiikkamaailman klassikko. 

Se on ensimmäinen misellivesi, josta minä kuulin ja jota kokeilin. Tuote sopii herkälle, normaalille ja kuivalle iholle. Se on alkoholiton ja sen saippuaton koostumus puhdistaa, viilentää ja rauhoittaa ihoa. Kevyt silmämeikkikin irtoaa helposti.


Misellivettä voi käyttää aamuin/illoin ihonpuhdistukseen tai osana ihonpuhdistusrituaalia. Itse en koskaan poistaisi meikkiä pelkällä misellivedellä, mutta tiedän, että jotkut näin tekevät. Se sujuukin hyvin, jos käytät vain kevyttä meikkiä. Itse käytän misellivettä silmämeikinpuhdistukseen ja se toimii myös aamuputsarinani, sillä välttelen aamuisin vesipesua ja olen todennut miselliveden hellävaraisimmaksi ja vähiten kuivattavaksi puhdistukseksi pintakuivalle iholleni. Aamuisin kaadan misellivettä vanulappuun, pyyhin kasvot ja lisään päälle kosteusvoiteen tai seerumin.


Bioderman vaaleanpunaiselle korkilla varustettu klassikko on voittanut useita Beauty Awards -palkintoja kuten Cosmopolitan Beauty Awards 2013 (best cleanser). Joka kolmas sekunti joku ostaa pullon Bioderman ihmevettä. Kertoo varmaan jotain?

Suomesta tuotetta ei voi ostaa, mutta sitä saa tilattua turvallisesti mm. Escentualin verkkokaupasta. Saatavana on kolmea kokoa: 100-, 250- ja 500ml:ä. Hintahaitari on reilusta seitsemästä eurosta vajaaseen 23 euroon.

Löytyykö teidän kaapista tämä klassikko?


 1. Hitto vie,mä se en oo vieläkään tätä löytäny! Taitas olla jo aika :|

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kotiin ;) Hieno banneri!

  VastaaPoista
 3. Tämä oli mullekin eka kokeilemani misellivesi ja edelleen löytyy yksi pullo kotoa, pakko tätä vaan on olla jemmassa.. :) Herkkä iho tykkää (vaikka paljon edullisempi Garnier onkin aika samanalaista..)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että tää oli myös sun vakiotuotteita. Vaikka tää ei ole paras kokeilemani misellivesi, mutta on tää musta paljon parempi kuin Garnier, joka ei syystä tai toisesta toiminut mulla yhtään. :(

   Poista
 4. Pitääpä muistaa Bioderma, jos Lontoossa tulisi merkkiä kesällä vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä muistaa ja varmasti tulee. :)

   Poista
 5. Tää on ihan huippu! Tällä hetkellä ei ole kaapissa, kaveri tosin toi Ranskan-tuliaisina tätä pari pulloa, joten odotan hänen tapaamistaan erityisen innokkaasti! :-D Mun iholle tämä toimii misellivesistä kaikkein parhaiten, LPR:n tosin pääsee melko lähelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kaveri, ihan parhaat tuliaiset! :) Itseäni kiinnostaa ne 500ml:n pullot, koska niissä on niin kätevä pumppu, voisi sama tulla tähän 250ml:n kokoonkin. :)

   Poista
 6. Tämä on kerrassaan mahtava tuote.
  Oli kanssa mun eka misellivesi ja siitä kiitos kuuluu sulle <3 Tällä hetkellä sitä ei löydy kaapista mutta tulee kyllä löytymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos aiemmista postauksista on ollut apua. :)

   Poista
 7. Hei, tosi hieno tuo banneri! Yksinkertainen ja tyylikäs. Ihana kun olet täällä, jossa kommentointi on hitsin paljon helpompaa:)
  Tuo misellivesi on niitä elämän suuria mysterejä minulle ja vielä kokematta. Pitäiskö koettaa tuoko autuuden? Mukavaa alkuviikkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M, Bloggerissa majaileville tutuille kommentointi on takuulla nyt helpompaa. :) Nyt äkkiä misellivesi kokeiluun, hae vaikka kaupasta Nivea tai Garnier. :)

   Poista
 8. Minäkin löysin uusvanhaan kotiisi, täällä on ihanan rauhallista kun ei mainokset vilku! Upea banneri ja kaunis, iloinen kuva sinusta. <3
  En ole vielä kokeillut tätä kauheasti kehuttua misellivettä, täytyisi varmaan hankkia jostain.

  Terveisin OutiS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla OutiS, että löysit perille, olisin varmasti alkanut kaipailemaan, jos sinusta ei olisi kuulunut vähään aikaan mitään!

   Mainoksia varmaan tulee olemaan jatkossakin, mutta ei missään nimessä niin massiivisesti kuin entisessä paikassa. Itse aina välillä mietin AdBlockin lataamista, kun seikkailee täälle internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta sitten taas joskus olen löytänyt niiden mainoksien kautta mielenkiintoisia tuotteita, niin ohjelman lataaminen on jäänyt. :D

   Poista
 9. Täällä ollaan - ja kiitos taas; en ole koskaan koko misellivedestä kuullutkaan. Muistaakseni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana nähdä Lady! <3 No niin, sitten seuraavalla kauppareissulla vaan testiin. ;)

   Poista
 10. Tästä olen lukenut, mutta en testannut. On jännä miten joihinkin tuotteisiin kiintyy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiintyy, tätäkin mä aina ostan silloin tällöin, vaikka tää ei todellakaan ole markkinoiden paras misellivesi, tässä vaan on jotain klassista. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives