Hullujen päivien tärpit


Siis minähän kuulun siihen ihmisryhmään jota ei saisi Hulluille päiville edes kirveellä uhaten. Siksi olenkin erittäin iloinen siitä, että tarjoustuotteita voi nykyään tilailla myös netin kautta. Varoituksena on kuitenkin sanottava, että verkosta tilatessa kannattaa olla heti klo 7.00 liikenteessä, jos aiot saada omasi. Netissä tarjoustuotteita on vähemmän tarjolla kuin paikan päällä. Parasta tänä vuonna on se, että kaikki Hullujen päivien ostokset on mahdollista saada netissä tilatessa yhdistettynä samaan pakettiin, joten et joudu maksamaan kuin yhdet postituskulut, kun kaikki tuotteet postitetaan sinulle kerralla. Sanoisin tätä hyväksi palveluksi.

Kokosin postaukseen muutaman itseäni eniten kiinnostavan tuotteen jokaiselta päivältä  sekä mielestäni parhaat tarjoukset, mitä silmiini osui netissä kuvastoa selatessa. Onneksi paperikuvasto tuli kotiin, sillä pakko myöntää, että sen selaamisessa on aivan erilainen hohto.


Keskiviikkona on tarjolla Lancômen Hypnôse -ripsivärit kivaan hintaan. Tuolla hinnalla ei nykyisin saa välttämättä edes markettiripsiväriä. Keskiviikko on myös vahva päivä tuoksujen osalta. Ehdottomasti nuuhkimisen arvoinen tuoksu on Escadan kesätuoksu Cherry In The Air kahden vuoden takaa. Tuoksu on parasta kesätuoksu-Escadaa, mitä on tehty viime vuosina. Toinen ehdoton lempparini on Nina Riccin Nina. Raikkaanmakea tuoksu on tosi sensuelli.


Tortain suosikin varmaan arvasitte? Sensain puhdistuotteissa on varsin hyvä ale, sillä normaalisti hinta on viidenkympin tietämissä. Creamy Soapista minulla ei taida olla muuta sanottavaa kuin että se pitää kokea itse niin tajuaa, mistä kaikki bloggaajat "vauhkoaa". Tosin Myyn innoittamana olen myös ollut viime aikoina kiinnostunut tuosta Milky Soapista, joka tuntuu hellävaraisemmalta ja vähemmän kuivattavalta vaihtoehdolta talvi-iholle. 


Perjantain ehdottomasti kiinnostavin tarjous on Clarisonic. Omaa kasvoharjaani olen rakastanut alkuvuodesta saakka. Jos omistatte herkän ihon kuten minä, niin cashmere-harja on ehdoton lisäosa hankittavaksi. 


Lauantain kiinnostavin tuote on Biothermin Skin-Best Cream kuivalle iholle. Olen joskus käyttänyt tätä purkillisen. Voide oli miellyttävän kosteuttava, mutta silti kevyt.


Sunnuntain paras tärppi on Villeroy & Bochin French Garden -astiaston tuotteet. Aloin keräämään omia French Garden astioita melkein 15 vuotta sitten. Ensimmäisen kerran silmäni iskin kyseiseen astiastoon opiskeluaikojeni kämppäkaverin vanhempien luona vuonna 1999. Ne jäivät jotenkin kummasti kummittelemaan takaraivooni, kunnes eräs päivä niitä alkoi ilmestymään kaappiini. Periaatteessa lautaset eivät ole tyylillisesti yhtään minua, kukaan minut tunteva, ei voisi koskaan arvata, että minulta löytyy sarjan astioita kaapiasta, jos ei olisi niitä nähnyt. Yleisin arvaus on, että kaappini ovat täynnä valkoisia astioita. Väärin. Astiat ovat se asia, jossa annan itselleni hieman luvan hullutella ja ne saavat olla rönsyilevän värikkäitä. En ole katunut valintaani, sillä vielä vuosien päästä ensimmäisten lautasten hankinnan jälkeen, astiasto ihastuttaa minua. On ilo juoda ja syödä näistä rönsyilevistä country-henkisistä posliineista. Pitää vielä kehua laatua, kestävät mitä tahansa. Viidessätoista vuodessa ei ole tullu lautasiin naarmun naarmua, lasipinnoitus on täysin eheä, vaikka ne ovat jokapäiväisessä käytössä, myös kupeissa on kaikki korvat tallella. 

Aiotteko käydä Hulluilla päivillä? 


Postauksessa ei ole mainoslinkkejä, enkä hyödy postauksesta mitenkään. Kuvat: www.stockmann.com






  1. Sivut ainakin tähän aikaan ruuhkautuneet ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah,hah, yllätys. :D Voisivat vähän lisä kapasiteettiä, kun tällainen on tulossa. ;) Stockan sivuthan ei muutenkaan ole sieltä toimivimmasta päästä...

      Poista
  2. Mä aattelin ainakin Milky Soapin ostaa kokeiluun :) Clarisonic houkuttelee kyllä myös, mutta vähän pelottaisi ottaa sitä käyttöön näin talven edellä. Saa nähdä, mihin päädyn ;)

    Ja en ois YHTÄÄN arvannut et Gardenit iskee suhun! Mä aina ihailen tollasia maalaisromanttisia asioita, mut en hanki itselle. Olen älyttömän tylsä Arabia 24h-ihminen. Tosin piristettynä Taialla ja Satumetsällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milky Soap on kyllä täälläkin se ehdoton kiinnostuksen kohde nro 1. :)

      Hah, en ihmettele, ei kukaan arvaa. Oli kieltämättä aikoinaan riski ja olen jotenkin tosi yllättynyt, että en edelleenkään ole kyllästynyt niihin. Ehkä siksi, että ne ei ole koko ajan näkyvissä. Mä en innostunut aikoinaan Taikasta yhtään, kunnes tuli se punainen. Silloin tiesin, mitä haluan jouluastioiksi. ;)

      Poista
  3. Juueikiitos Stockalle Hullareilla, jos vain suinkin voi välttää! :-D Ja just nyt yritän olla ostamatta mitään ns. ylimääräistä, niin saan ostaa myöhemmin mustan pitkän villakangastakin talven siistimpiin menoihin.Ostolakot on kyllä ahterista... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei. :D On muuten ostolakko yhtä piinaa, jos se osuu just silloin kun on näitäetupäiviä useat putkeen. :D

      Poista
  4. Hitsit, en jaksanut edes alkaa selaamaan tuota sähköistä kuvastoa, liikaa valikoimaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se paperinen on paljon kivempi, siksi luenkin kaikki tärpit toisten blogeista, ei oo niin paljon selattavaa, paitsi tätä postausta varten. :D

      Poista
  5. Liittyen ei mihinkään..
    Hiljaa juttujasi seuranneena,
    on pakko vihdoin todeta:
    Jonna oot ihana :)

    VastaaPoista
  6. Mä tein tehoiskun tänään, kyllä paloikin pennosia :'D Mutta eihän Vallilan 20e valmisverhoista voi vain kieltäytyä! Varsinkin kun jäljellä oli vielä vaikka mitä ihania, kun klo 14 marssin kotiosastolle. Hurraa! Vagabondin nilkkurit meni täysin ohi näppien, mutta nooh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina vaarana. Netissä pystyy helpommin pysymään ruodussa, kierrellessä eksyy äkkiä vaikka mitä koriin. :D Vallilan verhot on olleet kyllä halpoja!

      Poista
  7. Heh, vaikka rakastan tavarataloissa luuhaamista, ovat hullut päivät ja 3+1 -päivät aina painajaista. Verkkotilaaminen on hyvä muutos tähän, paitsi etten viitsi tehdä sitäkään.

    Tuo astiastosi on hyvin kaunis! Se on yhtä aikaa hienostunut ja aurinkoinen lapsuuden kesäpäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan ikinä ajatellut tuota astiastoa noin, viehätykseni siihen saattaa hyvinkin johtua juuri lapsuudestani. :)

      Poista
  8. Kaikki hamstrasi muuten tuota Escadan Cherry In The Air -tuoksuja monta pullollista! :D Moni nainen nappasi tyyliin kaksi tai kolme tuoksua kerralla. Ne loppuikin sit jo kahdelta. On siinä jotain vetovoimaa tuossa tuoksussa ;) Mä ihastuin tänään noihin Villeroy & Bochin astioihin. En ole tiennyt, että ne on niin kauniita! :D Oisin voinut ostaa vaikka mitä. Alan ehkä itsekin niitä keräilemään, tuli vahvasti sellainen olo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tosi?!? Mä en kyllä sinällään ihmettele, on oikeasti tosi erilainen ja erottuva Escadan kesätuoksu, mitä on tehty sitten 2000-luvun alun. Vaikea saada enää. :D

      Villeroy & Bochit on ihania. Mulla on tällä hetkellä hirveä himo niihin New Wave -sarjan Tropical Birds kuppeihin, linnut iskee muhun kovaa. <3

      Poista
  9. Tiedätkö mitä? Kävit eilen mielessä. Olin tosiaankin Hulluilla Päivillä Helsingin keskustan Stockalla, asioin kosmetiikkaosaston kassalla ja sen jälkeen huomasin jotain, jota en tiennyt Suomessa edes olevan: seinällinen Hermès'n tuoksuja! Siellä möllötti myös suosikkisi Un Jardin Sur Le Nil. Oot hehkuttanut tuota niin monta kertaa, että mulle on tullut lähes pakkomielle päästä tuoksuttelemaan sitä vielä joskus. :D Ja olin tosiaan käsityksessä, että Suomessa noita tuoksuja ei myydä. Ryntäsin tuoksun luo ja kyllä, se on todella hyvä tuoksu!! Tykkäsin tosi paljon ja on lähellä minunkin tuoksumakua. Ainoa mikä mua jäi häiritsemään, niin mulle tuli ihan kosmetologikouluni mieleen! :D Ollaan siis jotain hyvin samantuoksuista kosmetiikkaa käytetty koulussa asiakkaille ja itsellemme.... En vain saa päähäni mikä tuote on kyseessä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 No wau Hermestä! <3 Mä oon myös ollut siinä käsityksestä, olisko tullut Hulluille päiville joku satsi? :o

      Kerro ihmeessä, jos sulle tulee joskus mieleen, mitä kosmetiikkaa sen tuoksu susta muistuttaa. :D Se saattaa tulla vielä yhtäkkiä mieleen...

      Poista
    2. Ehkä se oli tosiaan joku erikoiserä tms. mutta ne ei olleet kuitenkaan Hullari-alessa ja tuoksuja oli kyllä paljon. Näytti sellaselta "normaalilta uutuus-lanseeraukselta". :D
      Mä kerron jos tuo tuote vielä pompsahtaa mieleen! Liikutaan kyllä akselilla Bernard Cassiere-Mary Cohr-Biodroga-Herb Basics, ja näistä uskaltaisin ehkä veikata viimeisintä....

      Poista
    3. Oliskohan ne oikeasti tullu vihdoin Suomeen myyntiin? :o <3 Ihmeen hiljaista on ollut, kun missään ei ole mainosta asiasta osunut silmiin.

      Poista
    4. Juu on ne ihan oikeasti tulleet Suomeen myyntiin, itsekin yllätyin kun bongasin ne Tampereen Stockmannilla :D

      Poista
  10. Olin klo 7 tekemässä tilausta, klo 8.10 meni läpi... Great. Lisäksi kävin kivijalkakaupassa eilen KOLME kertaa. Eipähän tarvii enää mennä. :D Rakastan sitä hulinaa ja hössötystä, pakko päästä paikan päälle fiilisteleen. Tosin eilen Akateemisessa ennen mua oli 60 ihmistä kassajonossa, meinas usko loppua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, KOLME?!? kertaa. :D :D :D Apua mikä jono Akateemisessa. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives