La Petite Robe Noire Intense


Guerlainin La Petite Robe Noire tuoksurintamalla tapahtuu. Amerikkalaisten aistihermoja hivelemään luotu La Petite Robe Noire Intense* poikkeaa aikaisemmista sarjan tuoksuista. Guerlain kuvaileekin tuoksua iloisen herkulliseksi kukkaistuoksuksi.

Pullo jatkaa samalla linjalla kuin tuoksusarjan aiemmatkin tuoksut. Tällä kertaa pullon sisällä on intensiivisen sinistä tuoksunestettä. Pulloa koristaa uusi pikkumusta, joka on aina yhtä chic, ajaton ja ylellinen. Tuoksunesteen sinisyyttä on vielä korostettu kirkkaalla lasipullolla, jota koristaa sininen liukuväri.


Intense on todella yllättävä tuoksu. Aluksi on sanottava, että tämä ei ole kaikille, mutta jos tykkäät erikoisista hieman makeista ja monikerroksisista tuoksuista, tämä on juuri sinun juttusi. Tuoksua mainostettiin etukäteen makeampana versiona aikaisemmista sarjan tuoksuista ja odotinkin todellista makeuspommia, mutta sitä jouduin kuitenkin hetken odottamaan. 

Alkutuoksussa  raikkaan kirpeää bergamottia ja maukasta mustikkaa sekä yllättävän sokeriähkyn tuovaa hattaraa. Sydämessä pehmeänä klassista ruusua. Pohjalla makeaa vaniljaa, seetripuuta, myskiä sekä itämaisen vivahteen tuovaa patsulia.

Ensimmäinen suihkaus oli yllättävä. Odotin jotain makeaa, mutta omaan nenääni tuoksu aukeaa terävänä, raikkaana ja jopa hieman miehekkäänä. Tämä meinasi aluksi tyrmätä minut kokonaan ja meinasin, että tämä ei ole minun juttuni ollenkaan. Viiden minuutin odottelu kuitenkin palkittiin. Tuoksu asettuu iholle suloisena, pehmeänä ja naisellina. Mitä kauemmin tuoksu tekeytyy iholla, sen paremmin pehmeät nuotit vanilja, mustikka ja hattara pääsevät valloilleen. Tämän tuoksun keston kanssa on aikaa odotella, sillä se on EdP säilyy ihollani yli 12 tuntia. Varoitan myös annostelusta. Tämä on niitä tuoksuja, jotka ns. täyttävät huoneen. Mieskin kommentoi tuoksua heti: "Onpa hyvä tuoksu, mutta voimakas." Itse olen suihkauttanut yhden suihkauksen ilmaan, kävellyt läpi, niin että tuoksua laskeutuu hieman hiuksiini. Sitten laittanut yhden suihkauksen ranteeseeni, josta taputellut sen toiseen, enempää en tätä tuoksua missään nimessä laittaisi. Kukaan varmaan ei halua olla se henkilö, jonka haistaa koko bussilastillinen ihmisiä? Mielestäni tuoksuja pitää käyttää juuri sen verran, että kun menet ihmistä ihan lähellä, sinusta tulee pieni tuulahdus käyttämääsi tuoksua. 

Voimakkuudestaan huolimatta Intense nousee La Petite Robe Noire -tuoksujen sarjasta suosikikseni yhdessä Couturen kanssa. Itselleni mystisen tumma, mutta silti raikkaan makeahko Intense on ehdottomasti iltatuoksu. 


Oletteko ehtineet tuoksutella uutta Intenseä? Mitä piditte?

Suositushinta:
La Petite Robe Noire Intense 30ml, 81€
La Petite Robe Noire Intense 50ml, 113€


*Tuoksu PR-näyte.



  1. LPRN:it eivät moneen vuoteen auenneet minulle ollenkaan, mutta muutama viikko sitten suihkautin originaaliversiosta ranteeseeni ystäväni tykönä, ja loppuilta menikin hurmioituneessa nuuhkimisessa. Minua odottaa pieni näyte sitä vihreää versiota, en ole vielä sitä raaskinut korkata. Mutta nyt tykkään todella, ja tätä sinistä onkin mieleni tehnyt kokeilla, koska kaikki missä lukee "intense" on yleensä makuuni..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin mä voisin ajatella, että tää on sun makuun. Vihreä LPRN on todella raikasta ja kevyttä verrattuna tähän. :)

      Poista
  2. Pullo on aivan upea sininen:)
    Tuoksun annostelu on toisinaan taitolaji. Monia vuosia sitten käytin yhtä hajuvettä, jonka tuoksu oli todella hempeä ja raikas. Hempeydestä huolimatta työkaverit kertomansa mukaan tiesivät aina tuoksun perusteella missä päin byroota olen liikkunut;) Tuoksu oli kuulemma ihana. Hyvä niin, eikä toisin päin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, nyt ei olekaan vähään aikaan tullut sinisiä tuoksupulloja, yksi kausi oli, että niitä tuli paljon.

      Tuoksut haistaa todella helposti toisen iholta, helpommin kuin omalta. Tietyissä hempeissä ja raikkaissakin tuoksussa esim. Laura Biaggiotin Laura on sellainen, että jättää hyvin tunnistettavan "vanan" jälkeensä. Eikä mun nenään se ole ollenkaan voimakas tuoksu. :)

      Poista
  3. Ah, mitkä kuvat! Ja tuo musta hame (jos tulkitsin kuvaa oikein?) sopi kuin nenä päähän tuoksun nimen kanssa. Rakastan tällaista kikkailua :) Kiitos elämyksestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo se on musta sellainen Marilyn Monroe-tyylinen half neck -mekko.

      Poista
  4. Mä rakastuin tähän heti, ihan ensinuuhkaisulla. Mulle oli etukäteen jo kerrottu että tulisin rakastumaan tähän, ja suosittelijat olivat oikeassa. Tykkään just tän tyyppisistä tuoksuista! Monisyisistä ja vähän erikoisista. Rakastan aiempiakin pikkumustia, mutta uskallan jo parin päivän käytön perusteella sanoa että tää on mun ehdoton suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No musta tää on ihan sun tuoksu, olisin voinut suositella. :) Itse tykkään kovasti, millaiseksi tämä asettuu iholla, mutta ihan alku on itselleni aika "tymäkkä". Mutta just hienot tuoksut tietääkin siitä, miten ne jalostuu iholla ajan kanssa, huonompi laatuiset vain haihtuu.

      Poista
  5. Upea pullo! En ole ehtinyt tutustua tähän. Mua taas pelottaa kaikki hajuvedet, joissa lukee Intense. :D Mulla on se perus-La Petite Robe Noire ja rakastan sitä! Hassu juttu siinä on se, että se tuoksuu vieläkin paremmalta, jos olen ottanut vähän viiniä. En ole huomannut samaa minkään muun tuoksun kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suhtaudun myös varauksella. Tosin esim. Dolce & Gabbanan Intense on ihana, joten aina pitää ainakin haistaa ennen kuin tuomitsee. :D Heh, ehkä viinin alkoholi vaikuttaa jotenkin tuoksuaistiin? :D Itse tykkään Couturesta enemmän kuin alkuperäisestä, jossa on aavistuksen vähän liikaa kaikkea makuuni, vaikka sitä joskus tietyissä fiiliksissä käytänkin.

      Poista
  6. Hirveän epäilyttävän näköinen! Sinistä on outoa ajatella tuoksuna.
    Mutta siis Coutureen ihastuin täysillä, kun uudelleen haistelin sitä kesällä ja se oli saatava heti juhlakäyttöön. Kestoa onkin sitten vähintään seuraavaan päivään asti! Nyt syksymmällä olen palannut kokeilemaan taas sitä arkisempaa pikkumustaa ja se on tuntunut hiukan liiankin karkkiselta, joskin Guerlainin tapaan ylelliseltä. Ehkä en hanki uutta sen pian loppuessa.

    Mutta tuo uusi: heti tänään haistelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on vielä parempi kesto kuin Couturessa, joten taitaa kestää ylihuomiseen. ;) Couture on oma suuri rakkauteni, mutta tää tulee hyvänä kakkosena. Kuulen mieluusti sun kommentit tästä.

      Poista
  7. Tämä on juuri minun tuoksu ja ihastuin täysin. Mutta juu, kannattaa todella laitella tätä maltilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullekin löytyi tuoksurakkaus LPRN-sarjasta. <3

      Poista
  8. Upeat kuvat <3! En ole vielä ehtinyt tuoksuttamaan. Ja hahhaa, eikös silloin keväällä pohdittu Pantonen tän vuoden värien vaikutusta tuoksujen väreihin, joskin eipä nämä syksyiset pullot kovin babysinisiä ole :D Mutta tummempi sininen on nyt kyllä in.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Taisi tulla, mutta täytyy sanoa, että syksyn pullot ei kamalasti pantonea noudattele, tosi paljon tummia liiloja, se taitaa olla hallitsevin väri syksyllä tuoksupulloissa, keväällä oli melkein kokonaan pelkkää vaaleanpunaista. :D

      Poista
  9. Tämä kuulostaa kiinnostavalta, pitää ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa :)

    VastaaPoista
  10. On ihana ja ensituoksutuksella ihastuminen. Näistä suosikki. Upeat kuvat. <3

    Ihanaa viikonloppua Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säkin löysit vihdoin LPRN suosikin. :) Tää on kyllä erilainen kuin ne muut, joten en ihmettele, että viehättää.

      Aurinkoista viikonloppua! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives