Parhaat – Elokuu`16


Apua, elokuu meni sitten, nyt on syyskuu ja virallisesti syksy. Syksyssä parasta on juurikin syyskuu, sen jälkeisestä parin kuukauden ajasta ennen joulua en sitten haluakaan jutella mitään, leikitään, että sitä ei ole.

Monet ovat varmaan miettineet sitä, miten valitsen nämä kuun parhaat tuotteet. Tapanani on yleensä ottaa mukaan viisi tuotetta, kaikki ovat sellaisia, jotka ovat kuukauden aikana olleet kovassakin käytössä. Alan aina ennen postauksen tekoa keräämään esiin tuotteita, joita ole käyttänyt eniten, niistä sitten otan käteeni ne sillä hetkellä kivoimmalta tuntuvaa. Eli omat suosikkini ovat aina myös eniten käyttämiäni tuotteita juuri siinä kuussa. 

Elokuussa löysin uuden käsivoiteen. Ihastuin silmittömästi erääseen seerumiin. Suihkuttelin kosteutta vaativalle iholleni mistiä päivittäin. Tajusin taas miksi eräs misellivesi on vaan niin hyvä. Muistin, miksi elokuussa kannattaa kaivaa esiin ne meikkivoiteet, jotka eivät toimi talvella, miksi ne ovat juuri nyt niin hyviä. 


LUMENE NUDE PERFECTION FLUID FOUNDATION

Jos minulta kysyttäisiin, mitä tuotteita suosittelisin Lumenelta, vastaukseni olisi välittömästi meikkipohjat. Lumene tekee omassa hintaryhmässään varmasti markkinoiden parhaat meikkivoiteet, joista jotkut päihittävät jopa monia kalliimpia selektiivisiä pohjia. Nude Perfection Fluid Foundation on ohut meikkivoide, joka on tarkoitettu normaalista sekaihoon. Vaalein sävy 1 Classic Beige on itselleni täydellinen lämminpohjainen sävy näin loppukesästä, keskitalvella tämä on auttamattomasti jopa minulle liian tumma, vaikka en lumikki-ihoa omista. Syksyllä ihoni on kesän jäljiltä yleensä aika  lähellä normaalia, eikä pintakuivuutta esiinny kovinkaan paljon. Joten tämä on se aika vuodesta, kun voin käyttää näitä mattaisemman pinnan jättäviä meikkivoiteita. Tosin ainakin itse saan tällä mielestäni beautyblenderin kanssa melko kuultavaakin jälkeä, eikä tulos ole ihan täysin matta, mikä on kovasti mieleeni. Tuote tekee kauniin tasaisen ihon ja pinta tuntuu joustavalta. Ohut koostumus sopii varsinkin meille ikääntyville naisille loistavasti, sillä tämä ei korosta juonteita.


JANE IREDALE D2O HYDRATION SPRAY

Olen mistien suurkuluttaja ympäri vuoden ja niitä on tullut tässä vuosien saatossa kokeiltua vaikka minkälaisia, vielä en kuitenkaan ole löytänyt Jane Iredalen Kosteussuihkeiden voittanutta. Iredalen misteistä parhaita tekee niiden ihastuttava tuoksumaailma, joka on kaikissa erilainen sekä ihoa aidosti hoitava sisältö. Itse vaihtelenkin usein omistamiani mistejä fiiliksen mukaan. Tähän mennessä ihastuttavat Pommist ja Smell the roses ovat olleet suosikkejani, mutta D2O Hydration Sprayssa on jotain koukuttavaa, epäilen sen johtuvan ylang ylang -kukkauutteesta. Kosteussuihke sisältää myös kamomilla kukkauutetta, joka rauhoittaa ihoa. Tykkään käyttää mistejä niin meikkipohjan alla kuin päälläkin tai suihkia ihan muuten vain virkistämään ihoa. Jane Iredalen mistithän on suunniteltu kiinnittämään mineraalimeikki, mutta olen käyttänyt näitä ihan normaalin meikin kiinnitykseenkin hyvin tuloksin.  


NEAL`S YARD REMEDIE BEE LOVELY HAND CREAM*

Bee Lovely Hand Cream* tuli käsilaukkuuni jäädäkseen. Tiesin sen välittömästi, kun levitän voidetta ensimmäisen kerran käsiini. Ihana raikas tuoksu, hyvä kosteusteho ja nopea imeytyvyys, tässä on kaikki kolme tärkeintä asiaa, jotka tekevät tästä varmasti parhaan käsivoiteen, mitä olen tähän mennessä käyttänyt. 


CLINIQUE REPAIRWEAR LASER FOCUS SMOOTHS, RESTORES, CORRECTS -SEERUMI*

Kävin varmaan jo kohta reilu vuosi sitten Cliniquen ihoanalyysissä, laite valitsi silloin iholleni sopivat tuotteet ja yksi niistä tuotteista oli tämä Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects -seerumi*, jonka sain tuolloin valita kotiin kokeiluun. Minulla ei kuitenkaan ole ollut aikaa alkaa kokeilemaan tuotetta aiemmin kuin vasta nyt. Siinä vaiheessa, kun pistin tätä ensimmäistä kertaa kasvoille, alkoi heti harmittamaan, että olin odottanut vuoden. Seerumihan lupaa tasoittaa juonteita, ryppyjä ja auringon aiheuttamia vaurioita 12 viikon käytön aikana. Itse en ole tuotetta niin kauaa käyttänyt, joten näistä tuloksista en voi kommentoida mitään. Monihan ei noin pitkää aikaa jaksa välttämättä mitään tuloksia odotella, joten tämä onkin siitä hyvä tuote, että ainakin omissa kasvoissa tietynlaisia tuloksia tuli jo välittömästi heti ensimmäisellä levityskerralla, joka saikin minut täysin tämän pauloihin. Voisin melkein vannoa, että tämä on yksi parhaita seerumeita, mitä olen olen koskaan kasvoilleni levitellyt. Kaikille ihotyypeille sopiva tuote on melkein tuoksuton ja jämerällä pipetillä seerumia on helppoa annostella. Ohut melkein maitomainen seerumi liukuu kevyesti iholle, tuntumatta yhtään liukkaan silikoniselta (tunne mitä inhoan), siitä huolimatta ihon pinta näyttää heti tasaisemmalta ja huokoset pienemmiltä. Ihon pinnasta häviää kaikki kuivuus samantien ja seerumi ikäänkuin katoaa ihoon välittömästi kuin mitään et olisi pistänyt, silti samalla parantaen ihon ulkonäköä ja tuntua merkittävästi. Todella ihmeellinen juttu. Olenkin käyttänyt seerumia meikin alla, sillä se luo täydellisen tasaisen pohjan meikin levitykselle. 


BIODERMA SENSIBIO H2O -MISELLIVESI

Bioderman Sensibio H2O on misellivesi, jota ostan aina uudelleen. Tämähän ei ole kaikista käyttämistäni misellivesistä ykkössuosikkini, eikä edes kakkossuosikki, mutta sijaa kolme tämä pitää vahvasti. Suosikeistani tämä on kuitenkin kaikista edullisin, joten jos haluan pihistellä, ostan tätä. Tykkään Bioderman tuotteesta, koska se ei ärsytä herkkää hipiääni. Uskokaa tai älkää mutta olen törmännyt pariin miselliveteen (molemmat luonnonkosmetiikkaa), jotka aiheuttavat omalla ihollani kirvelyä. Tämä ei sitä tee. En oikeastaan puhdista misellivedellä koskaan meikkiä vaan käytän sitä veden sijasta aamuisin puhdistajana, joten hellävarainen  ja raikastava koostumus ovat itselleni tärkeitä asioita ja ne toiveet tämä täyttää. 

Mitkä ovat suosikkituotteenne tällä hetkellä? Löytyikö joukosta kiinnostavia tuttavuuksia?


*Clinique ja Neal`s Yard Remedies PR-näytteitä, muut omia.





  1. Bioderman misellivettä pitäisi ehdottomasti kokeilla. Siitä kun on ollut paljon myönteistä juttua eri blogeissa. Harmi, etten sitä viime Tallinnan reissulla älynnyt ostaa Kaubamajasta, vaikka siinä ihan käden ulottuvilla ja nenän edessä oli;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltähän sitä tosiaan helposti saa, jos siellä päin reissaa. :) Itse tilaan omat Biordermani Escentualilta, juuri kolmisen viikkoa takeperin sai kaksi pulloa yhden hinnalla, yleensä kyttään noita tarjouksia ja sitten hankin varastoon.

      Poista
  2. Tuota Bioderman misellivettä en ole vielä kokeillut, mutta ehdottomasti pitää testata jossain vaiheessa. Nyt ajattelin kuitenkin tällä viikolla käyttää Sokoksen Kutsu Kauneuteen -20% etuja ja kokeilla jotain ylellisempää misellivettä vaihteeksi :) Koska I <3 misellivedet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydät kivan miselliveden Kutsu Kauneuteen tapahtumasta, oma ehdoton suosikkini selektiivisistä merkeistä on Guerlain. Muita kahta suosikkiani Gamardea ja Bakelia ei sitten Sokoksella myydäkään. Bioderman lisäksi nuo kolme ovat suosikkeja, muita misellivesiä en ole yhtä pulloa enempää käyttänyt. :)

      Poista
  3. Bioderma on ihan huippu, ainoa testaamani misellivesi, jota olen ostanut useamman putelin. Olen hypistellyt tuota Cliniquen seerumia Stockalla jo monta kertaa, mutta tekstisi perusteella se täytyy lunastaakin ensi kerralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hintaansa nähden erittäin huippu, varsinkin, kun usein saa kaksi pulloa yhden hinnalla, kun osaa vaan kytistellä tarjouksia. Cliniquen seerumi on jotain hämmentävän hyvää. Mikään ei imeydy ihoon samalla tavalla, pitää vielä jatkaa testailuja ja katsoa mahdollisia muita vaikutuksia, aika lähellä, että kruunaa tuota parhaaksi käyttämäkseni seerumiksi ikinä! :)

      Poista
  4. Bioderman misellivesi kiinnostaa. Tuo käsivoide on aivan ihanaa.
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biodermaa saa helposti tilattua Escentualilta. Tosi harmi, että brändiä ei meillä ainakaan vielä myydä. :( Käsivoide on ihan parhautta! <3

      Aurinkoista viikkoa Outi!

      Poista
  5. Olipahan monta kiinnostavaa. Lumenen meikkivoiteet ovat kyllä Lumenen aatelia, niin laadukkaita. <3 Neil's Yard, kenties ihanin luonnonkosmetiikkamerkki mitä tiedän, purkkien kauneus ja sisältö on täydellistä. Cliniquen seerumi alkoi kiinnostamaan. :) Kivaa uutta päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen meikkivoiteet on kyllä hinta/laatusuhteeltaan erinomaisia. :) Tykkäisit tuosta Cliniquen seerumista.

      Aurinkoista päivää Tiia! <3

      Poista
  6. Lumenen meikkivoide on ainut tuttu. Ensin vieroksuin lirua koostumusta mutta sitten ihastuin siihen. Ei se meikkivoide mitä Lumenelta ostaisin uudestaan mutta kyllä tämä suositukset saa. Jos hakee kevyempää ja luonnollisempaa pohjaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se liru koostumus voi olla vähän vieras, jos on tottunut erilaisiin koostumuksiin. Itse juuri tykkään kevyistä pohjista, joten tää Lumene on täydellinen mulle. :)

      Poista
  7. Lumenen meikkivoide on lojunut mulla avaamattomana laatikossa jo varmaan 1,5 vuotta. Ehkäpä voisin sen nyt korkata käyttöön, kuulosti hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei nyt äkkiä se kokeiluun ennen kuin menee vanhaksi! :D

      Poista
  8. No testiin lähtee ehdottomasti ainankin Lumenen meikkivoide sekä Cliniquen seerumi, tuota Misellivettäkin voisi kokeilla.
    Minullehan Misellivesi on uusi tutavuus kaiken kaikkiaan, ja olenkin vastikään testannut vasta olikohan se LV:n tuotetta.

    Kivaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa sitten misellivesien maailmaan, itse en voisi enää olla ilman. Iho muuttui täysin erilaiseksi reilut kolme vuotta sitten, kun korvasin aamuiset vesipesut misellivedellä. :) Cliniquen seerumia suosittelen kyllä kaikille, mutta varsinkin hieman ikääntyvälle iholle, samoin Lumenen meikkivoidetta.

      Poista
  9. Kävin Sokoksella katselemassa Neals Yardin tuotteita, mutta Bee lovely sarjaa ei löytynyt. Olisin halunnut nuuhkia niiden tuoksua, joka vaikuttaa ihanalle. Tämä Lumenen meikkivoide on jäänyt mulla aivan käyttämättä, koska se on liian kevyt mulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että Sokoksella ei ollut Bee Lovelya, että olisit päässyt nuuhkimaan. :( Se tuoksu on ihana! <3

      Ymmärrän hyvin, keveytensä takia Lumene on just mun suosikki. ;)

      Poista
  10. Minä olen käyttänyt tämän kesän Nudea kolmossävyssä. Se on ihanan ohutta ja tykkään levittää sen sormin. Iredalen mistiin olen myös ihastunut, suihkaisen sitä ennen seerumien levitystä, niin kuiva iho ei imaise kaikkea heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sormin tai beautyblenderillä, muilla en lähtisi tuota Lumenea levittämään. Huh, mä en ole varmaan koskaan sen värinen, että se kolmonen menis mulle. :D Iredalelta on muuten tulossa uusi ihana misti, olin ihan innoissani, kun kuulin siitä. <3

      Poista
  11. Kumma kyllä, Bioderma ei mua sytyttänyt, vaikka sitä pullollisen käytinkin ja kaikki sitä niin hehkuttaa :D Toisaalta, mähän olen muutenkin lämmennyt misellivesille vasta hiljattain ja tuoksuttomat yksilöt ei edelleenkään nappaa ;) Jane Iredalen mistit sen sijaan on vakkarikäytössä ja Lumenen meikkivoiteet koen myös markettimeikkivoiteiden parhaimmistoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas rakastan tällaisissa tuotteissa tuoksuttomuutta, kun käyttää muuten tuotteita, niin kasvoille laitettavat tuotteet otan mieluusti miedon tuoksuisina. :D

      Poista
  12. Lumenen Nude on kyllä yllättävän hyvä. Harmi vaan että Lumpullakin on niin suppea sävyvalikoima meikkivoiteissa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on. Itseäni myös harmittaa noi Lumenen sävyt. Suomalainen firma niin silloin todellakin odottaisi sen vaaleimman sävyn olevan melkein valkoinen. :D Tuosta tummasta sävystä kertoo tosi paljon se, että itsellä on vaalea iho, mutta ei mikään lumikki ja mulle esim. Lumenen BB-voide on talvella liian tumma niin kuin tämä Nudekin, eli rusketusta pitää jopa ei niin valkoisella olla, että vaalein sävy istuu. Tämä on aina musta ollut yhtä hämmentävää. :o

      Poista
  13. Huonosti osaan noita kosteuttavia suihkeita käyttää, kun ne unohtuvat aamun kiireessä, vaikka pöydällä olisivakin:) Lumenen meikkivoiteet on yllättävän tasokkaita hintaansa nähden. Tuo seerumi Cliniquen alkoi kyllä nyt mietityttämään, että pitäisikö kokeilla?!
    Suosikkina minulla oli kesän aikana ne seerumit Exuviancelta ja niihin todella tykästyin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suihkaisen aamulla ekaksi kasvoille kun herään, se on vaan tapa. Heti tulee sellainen olo, että jotain jäi tekemättä, jos en niin tee. :D Cliniquen seerumi on ihan mielettömän hyvä, suosittelen! <3

      Poista
  14. Kiitos vinkeistä taas Jonna. Mä aina suosittelen aikuisille naisille, että lukevat tätä sun blogia, koska sä annat kyllä niin hyvät vinkit. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Maiju! <3 Eihän tästä tosiaan enää nuoremmaksi tulla, joten yhä enemmän ja enemmän tulee tulevaisuudessa juurikin näkymään aikuiselle iholle sopivia juttuja. :)

      Poista
  15. Mä himoitsen tota Biodermaa niin kovasti, mutta en ole saanut tilattua sitä! Lupasin itselleni että otan itteäni sen oston osalta niskasta kiinni tässä syksyllä. :D Mun lemppareita elokuussa taisi olla Pixin yönaamio ja happolaput! Eli siis ne glow-juttulaput, mutta happolaput on helpompi sanoa.. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan pakko tutustua tohon Pixiin, se on jäänyt itselleni vieraammaksi, vaikka joskus vuosia sitten olen brändiltä jotain käyttänytkin, mutta en yhtään omista mielikuvia millaisia ne oli. :D

      Poista
  16. Tuo Lumenen meikkivoide on ihana! Mulla se on vähän harmillisesti jäänyt muiden meikkivoiteiden jalkoihin ja esim. se, ettei siinä ole suojakerrointa on myös vaikuttanut meikkivoiteen pölyttymiseen. Ja sekin, että mun sävy 2 on aika tumma sekin :D Ei ole aina helppoa! Mutta tuotteella on noin muuten tosi ihana koostumus :)

    Cliniquen seerumi alkoi kyllä kiinnostaa :D Biodermaa en ole muuten vielä kokeillut, ehkä sitten kun pääsen sitä kivijalasta ostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, mulla vaan pitää olla iho aika normaalitilassa sitä käyttäessä, jos on tosi paljon pintakuivuutta se tarrautuu, mut just nyt ihana. No varmasti on 2 tumma, kun tää 1 ei mene mulle kuin hieman päivettyneelle iholle. :D

      Tykkäisit tosta Cliniquen seerumista, jotenkin veikkaan niin. ;)

      Poista
  17. Tän postauksen innoittamana otin tuon Lumenen meikkivoiteen laatikon pohjalta käyttöön .. Ja totta vie toimii. Tuota käsivoidetta pitäis testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Ainahan noiden toimivuus riippuu tietenkin ihotyypistä, mutta noin yleensä itse olen todella tarkka meikkipohjien suhteen, jopa ronkeli ja tää Lumene on kyllä omassa hintaluokassaan ihan ykkönen! NYR:in käsivoide on ihan paras, suosittelen. :)

      Poista
  18. Heh, rupesin kommentoimaan kerralla kaikkia viime aikojen postauksiasi;)

    Lumenen Nude on ollut tämän kesän ihastukseni sävyssä 3. En olisi ikinä uskonut ostavani kolmosta, mutta Sopusointuja-blogin Maarit kertoi käyttävänsä sitä, niin päätin kokeilla. Löysin täydellisen värin kesään. Tarpeeksi keltaisen. Tykkään levittää sen käsin, muilla välineillä se menee liiankin ohueksi.

    Iredalen suihkeen sain ystävältäni ja käytän sitä päivittäin puhdistuksen jälkeen kostuttamaan ihoa ennen seerumien levitystä. Joskus myös päivällä raikastamaan naamaa. Ja totta puhut aina, ilman suihkeita on vaikea tulla toimeen, jos on niitä alkanut käyttää! Iredalen suihku on hienojakoista ja mielenkiintoisen tuoksuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat ihan rauhassa kommentoida, mulla on ollut ihan ikävä sun asiantuntevia ja mukavia juttuja. <3

      Mä luulen, että se kolmonen voi olla sopivampi sävyltään kuin 2, ainahan noi en mene niin, että se kolmonen olisi tummempi kuin kakkonen, siinä saattaa olla esim. parempi pohjasävy joka tekee siitä paremmin istuvan.

      Kyllähän sitä nyt miettii, että mitäs käytin viisi vuotta sitten, kun en käyttänyt suihkeita. Nyt tuntuu, että ihossa huomaa heti, jos ei käytä.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives