Tervetuloa syksy ja uutuudet!

Kuva: Souliina

Olen usein puhunut siitä, että käyn erilaisissa lehdistö- ja blogitilaisuuksissa erittäin harkiten. Se on pysynyt näiden vuosien aikana muuttumattomana. Toisaalta en myöskään välttämättä koe introverttinä olevani omimmillani tilaisuuksissa ja olen puhunutkin usein siitä, miten sosiaaliset tilanteet uuvuttavat minua. Tykkään kuitenkin todella paljon paikan päällä kuunnella brändien edustajia ja esittää heille mahdollisia lisäkysymyksiä tuotteista, näin saan uutuustuotteista usein paljon enemmän irti kuin pelkistä sähköpostiin kolahtavista lyhyistä lehdistötiedotteista tai postista saapuvasta PR-näytteistä tiedotteiden kera. Toki tässä vuosien aikana on tullut tilaisuuksia, joihin jopa odotan kutsua, koska tiedän, että niissä ilmapiiri on sellainen sopivan rauhallinen ja rento, josta huomaan aina nauttivani. Puhumattakaan siitä, että ne esillä olevat tuotteet ovat sellaisia joihin koen todellista intohimoa. Tietyt PR-toimistot ja brändit jotenkin aina onnistuvat tilaisuuksissaan ja niihin on tietenkin mukava palata vuosi vuoden jälkeen uudelleen.


Olin eilen tutustumassa Nordic Cosmeticsin syksyn uutuuksiin. Nordic Cosmeticshan tuo maahan ja markkinoi monille varmasti hyvin tuttuja kosmetiikkamerkkejä. Uutuuksien tulva tilaisuuksissa on aina mieletön, koska brändejä on niin paljon, mutta toisaalta on aivan ihana nähdä kaikki tuotteet kerralla ja tutustua niihin ajan kanssa sekä kuunnella brändien edustajia, huomaan, että joka kerran opin heiltä jotain uutta. 

Tunnetuin brändi eilen oli varmasti Escada, joka taitaa olla Suomen myydyin tuoksumerkki, jos ei myydyin niin ainakin ihan siinä kärjen tuntumassa. Suomalaiset ovatkin todellisia Escada-faneja, koska olisitteko voineet arvata, että täällä Escadan tuoksujen myyntiluvut ovat ihan kärkipäätä Euroopassa? Escadalta tuli hetki sitten markkinoille uusi tuoksu Celebrate N.O.W, joko olette käyneet tuoksuttelemassa? Celebrate N.O.W:ssa on hyvin tuttua ja tyypillistä Escadan makeutta, mutta sitten myös aika yllättävästi ihan pieni ripaus mausteisuutta ja inkiväärin raikkautta, eikä niinkään sitä kaikille niin tuttu hedelmäisyyttä tai marjaisuutta. Mielenkiintoinen tuoksu, jota pitää makustella hetki.


Minulle yksi tilaisuuden ehdottomia helmiä oli Jean Paul Gaultierin uusi tuoksu, joka hämmensi ja ihastutti. Scandalin kyllä tunnistaa Gaultierin tuoksuksi, mutta se on yllättävän raikas. Omaan nenääni siinä tuoksuikin aluksi todella vahvasti mehevän raikas veriappelsiini, jota pehmensi hunajan makeus. Suosittelen sellaisiakin tuoksuttamaan, jotka eivät yleensä Gaultierin tuoksuista välitä. Pullo on säärineen mielenkiintoinen ja erilainen, ei mikään käsilaukkupullo. ^_^


Bossilta tulee myös uutuuksia. Keväällä ilmestynyt The Scent for Her saa jatkoa, kun esiin astuu The Scent for Her Intense. Minulta löytyy tuo alkuperäinenkin, mutta syy miksi en täällä koskaan kirjoittanut siitä, niin kuin en monista muista tuoksuista (näette vaan ne parhaat palat), oli se, että minusta se oli ihan kiva tuoksu, mutta ehkä hivenen yksitoikkoinen. Nenääni siinä ei kamalasti tuoksu mikään muu kuin persikka, eikä tuoksu oikein tunnu kehittyvän ihollani vaan se persikka tuoksuu nenässä koko päivän. Käytin kyllä tuoksua kesällä muutamia kertoja, mutta lopputulos oli aina se, että ääh, ehkä hivenen tylsä minulle, mutta tiedän, että moni on ihastunut tuoksuun. Sen sijaan tämä Scent for Her Intense oli sitten minun palani kakkua. Tulen varmasti vääntämään tästä jutun juurta tänne enemmänkin, mutta sanotaanko niin, että tuoksussa oleva osmanthus taittaa aivan ihanasti persikkaa miedommaksi, tässä sitä on selvästi enemmän kuin The Scent for Her:ssa. Pohjalla on kaakaon lisäksi myös vaniljaa, mikä tekee tuoksusta syvemmän.


BareMineralsilta on tulossa uusi nestemäinen meikkivoide Performance Wear Liquid Foundation, jossa on suojakerroin SPF20. Ainakin pienellä kokeilulla tuote vaikutti kivan ohuelta, silti peittävältä ja koostumus oli todella riittoisaa. Meikkivoiteen lisäksi kiinnostukseni herättivät 14 sävyn luomiväripaletit, joissa on osaksi mukana tuttuja, mutta myös aivan uusia sävyjä, joita valikoimissa ei ole ennen ollut. Näihin on tehty koostumus, jonka pitäisi tarttua luomelle, eikä kertyä luomivakoon helposti rasvaisissakaan luomissa. Muistatte varmaan minun hankalat luomeni? Joten innolla odotan, miten värit käyttäytyvät luomillani, huomaanko tuon pitkäkestoisuuden?



Shiseido tuo markkinoille erityisesti nuorille suunnatun ihonhoitolinja Wason. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö näitä voisi ihan kaikki käyttää. Koska linja on suunnattu nuorille ovat tuotteiden hinnatkin siellä Shiseidon alimmalla tasolla. Varsinkin kuorinta ja kevyt geelimäinen voide vaikuttivat käsituntumalla todella miellyttäviltä tuotteilta. 


Varmaan kaikki ovat ehtineet tuoksutella jo Good Girlin, joka ilmeistyi viime syksynä? Myönnän, että tulen tämän tuoksun kanssa vähän jälkijunassa ja tuoksuttelin tätä ensimmäistä kertaa vasta eilen. Olin yllättänyt, sillä Herreran tuoksut ovat yleensä nenääni aika "tiukankin" tuoksuisia, mutta tämä oli pehmeä ja sopivan lämmin, eikä tässä ollut sellaista minun nenääni tyypillistä Herreran tuoksujen lievää "kitkeryyttä" lainkaan. 

Mitä syksyn kosmetiikkauutuuksia odotatte eniten?










  1. Tuoksuttelin viime viikolla tuon Escadan ja yllätyin suuresti! Voisin jopa ostaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, hieman erilainen, mikä on vain positiivista. ^_^

      Poista
  2. Viime vuonna Good Girl iski muhun lujaa ja kirjoittelinkin siitä. Scandal yllätti kyllä täysin. Ihania tuotteita tulossa! Harmi, kun ei törmätty eilen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella ihana, en yleensä ole ollut Herreran tuoksujen mikään suurin ystävä, paitsi miesten tuoksut on ihania, mutta eivät kuitenkaan sellaisia, mitä itse käyttäisin. Tosi harmi, oltiin luultavasti samaan aikaankin paikalla. Tosin mähän en huomaa ketään, jos ei tulla hihasta vetämään. :D

      Poista
  3. Scandal kuulostaa hyvältä, kaikki kirpakat tuoksut inspiroi nyt jotenkin erityisen paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkää veriappelsiinista niin toi on kyllä se juttu, tosin Scandalissa on sitten vähän aikaa tekeydyttyään sitä Gaultiermaista makeuttakin, mutta ei ollenkaan sillä tavalla kuin normisti. :)

      Poista
  4. Escada on mun ikuinen tuoksusuosikkini, joten sen kyllä haluaisin itselleni.
    Ihanaa torstaita Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escada uutuus on kyllä tosi kiva, itse tykkään, kun ei ole ihan perinteinen Escada. :)

      Aurinkoista torstaita Outi! <3

      Poista
  5. Tuo Escada vaikutti tuoksultaan jopa hieman kirsikkaiselta mun nenään, ja jäi todellakin kiinnostamaan!
    Carolina Herreran Good Girl on ihan ykkössuosikkeja tuoksuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escada on jännä, siinä voi tosiaan aistia marjaisuutta vähän, vaikka siinä ei mitään sellaista ole käytetty. :D

      Poista
  6. Oikein hämmensi, että niin monia ihania raikkaita tuoksuja tähän syksyyn. Gaultier on aidosti ihastuttavin Gaultier omaan nenään tähän mennessä. Escadaa vielä makustelen ja Carolina Herreran tuoksu yllätti täysin, luulin sen olevan tummempi. Niin monia upeita uutuuksia ja miten hienosti järjestetty tilaisuus. Kiitos Jonna seurasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gaultier on kyllä mahtava, todella erilainen kuin brändin tuoksut yleensä. :) Itse kuvittelin Herreran tuoksun myös tummemmaksi ja sellaisen Herreran kirpeäksi, mutta ei se ollutkaan. :)

      Poista
  7. Mulla ei ole yhtään Escadan tuoksua, ei ole ikinä ollutkaan ;D

    VastaaPoista
  8. Mullekkin tuoksu on uusi.
    Mukavaa elokuun loppua.

    VastaaPoista
  9. Oi Gaultier <3 Melkein 25 vuotta jo sulaa rakkautta :D Ensimmäinen hajuveteni jonka ostin omalla rahalla <3 Pitää siis katsastaa uutuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on samanlainen suhde Trésoriin. Monesti ollut mielessä, että pakko vielä hankkia se alkuperäinen, vaikka ei se uudelleen formuloinnin vuoksi ihan samalta tuoksu kuin se jonka ostin 90 tai 91. :D

      Poista
  10. Mä voisin kokeilla Shiseidon Wason -sarjaa. En ole koskaan muistaakseni (pitää aina varmuuden vuoksi laittaa tuo "muistaakseni", kun en kaikkea kerta kaikkiaan enää muista...) käyttänyt Shiseidon tuotteita, ja voisinkin aloittaa tutustumisen takaperoisesti nuorten sarjasta;) Geelimäiset voiteet on mun himotuslistalla nykyisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti, se geelimäinen voide on takuulla ihan loistava just meikin alla, tuntui kädellä ainakin heti tosi kivalta. :)

      Poista
  11. Olipas paljon ihania tuotteita! Tuo Gaultierin pullo on upea! <3 Tosin mä ihastuin siihen Kenzon, vähän kaksimieliseenkin pulloon, mutta siinä on mun mielestä hyvtä art deco -fibatkin :D :D

    Mun mielestä mielenkiintoisin on ollut tähän mennessä Dermalogican uusi huulivoide ja heiltäkin on kuulemma tulossa puhdistusbalmi! ( en ole tosin kokeillut :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se Kenzon tuoksu on vielä aika hyväkin, tuoksuttelin sitä jo keväällä yhdessä tilaisuudessa. :D Oletko nähnyt sen tuoksun mainosvideon, se on aika mielenkiintoinen? :D

      Oo, puhdistusbalmi Dermalogicalta, se kiinnostaa muakin!

      Poista
  12. Tosi mielenkiintoisilta kuulostavat nuo Bare Mineralsin paletit! Pakko päästä kokeilemaan, näilläkään luomilla kun eivät mitkään värit hevillä pysy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buxomin luomiväreissä muuten pitäisi olla kanssa sama ominaisuus, jos kiinnostaa. :) Itse ole vähän epäileväinen, aion kokokeilla kyllä ihan kokeilun vuoksi toiseen silmään ilman normiprimeriäkin, että pysyykö olleenka omassa silmässä sen paremmin.

      Poista
  13. Oi, tuo kenkä on aika mahtava:) Minä en kyllä haluais kovin tuota syksyä vielä odottaa, mutta pahus tuolla se jo nurkan takana kurkkii!Tietysti syksyn uudet meikkivärit kiehtoo, mitä sieltä sitten tuleekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se kurkkii, en todella odota minäkään. :D

      Poista
  14. Tuo Gaultier täytyy kyllä käydä tuoksuttelemassa. Terkkuja ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mahtava! Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua. :)

      Poista
  15. Tilaisuus oli mielestäni tosi ihana, nimeonmaan rauhallinen ja oli ihanaa kun oli aikaa jutella ihan rauhassa edustajien kanssa.

    Täältä löytyi niin monta ihanaa uutta ja tuttua tuoksurakkautta.
    Tuo JPG pullo onn jo huisin upea. Boss:n tuoksut oli erittäin hyvät ja se Hermes <3
    Oli siellä paljon kaikkea ihanaa, joten syksystä tulee aivan huippu kaunis <3

    Ihanaa iltaa Jonna ja kiitos seurasta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään just tosi paljon jos on rauhallista ja voi keskustella rauhasta, silloin saa parhaiten uusista tuotteistakin irti. :)

      Ihanaa iltaa S ja kiitos itsellesi! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives