Watermelon Glow Sleeping Mask – Instagramin kuvatuin kasvonaamio, worth it?


Rakastan seurata Instagramissa #skincarecommunity -tagin alla olevia kuvia. Feedi mikä tuon tagin takaa paljastuu, on tällaiselle ihonhoitohifistelijälle kuin minä varsinainen inspiraation lähde. Sieltä löytyy paljon ihmisiä, jotka julkaisevat kuviaan kaikista päivän aikana käyttämistään ihonhoitotuotteistaan. Kuvia selatessa alkaa hyvinkin nopeasti huomaamaan, mikä on juurikin senhetkinen "in-juttu" heidän keskuudessaan. 

Olisikohan siitä nyt puolisen vuotta, kun aloin kiinnittämään huomiota useissa kuvissa vilahtavaan kauniiseen vaaleanpunaiseen lasipurkkiin. Kun purkki tarpeeksi monta kertaa osui silmiini, alkoi tietenkin kiinnostamaan, että mikä ihme tuo on ja miksi kaikilla on se? Pienen selvityksen jälkeen sain tietää, että kyse on Glow Recipen Watermelon Glow Sleeping Maskista. Yönaamio, kuinka mahtavaa. 

Jokin aika sitten Cult Beautylta tuli sähköpostiini alennuskoodi ja tiesin välittömästi mihin tuotteeseen käytän sen, sillä olin kurkkinut naamion inci-listaa etukäteen ja se vaikutti sen verran loistavalta, että olihan tätä Instagramin tämän hetken ehkä kuvatuinta naamiota päästävä itsekin testaamaan. 

Glow Recipe on kahden fanaattisesti ihonhoitoon suhtautuvan naisten kehittämä brändi ja se on nyt tietenkin niin muodikasta K-Beautya. Ainakin Sephoran sivuilla kerrotaan brändin olevan vegaani ja cruelty-free, mutta varmasti jokainen asiasta kiinnostunut voi tehdä vielä tarkemman taustatyön. 


Pakkaus on esteettisesti kaunis, mikä oli tietenkin se asia, miksi alunperin kiinnitin tähän huomiota. En välttämättä tykkää purkkiin pakatuista tuotteista. Tämänkin olisi voinut koostumuksensa puolesta pakata tuubiin, mutta olisiko se yhtä nätti? 

Naamio tuoksuu vesimelonille, aavistuksen sellaiselle karkkiselle vesimelonille. Tuoksu on selvä, mutta melko mieto ja se kyllä katoaa täysin jonkin ajan päästä levityksestä. Jos et tykkään vesimelonin tuoksusta tuotteissa, en voi suositella tätä. Minulle tämä ei ollut este, sillä rakastan vesimelonia tuoksuissa. 

Koostumus on kevyen geelimäistä ja hivenen joustavaa. Tuotetta käytetään iltaisin viimeisenä kaikkien muiden ihonhoitotuotteiden jälkeen. Kaksi herneen kokoista nokaretta riittää koko kasvojen iholle. Tykkään levittää tuotteen taputtelemalla sormin iholle, jolloin se muuttuu melkein vesimäisen tuntuiseksi. Annan kuivahtaa pari minuuttia, jonka jälkeen ihon pinta tuntuu heti todella siloiselta, eikä tuote jätä myöskään lainkaan tahmeaa tunnetta. Arvostan tätä ominaisuutta kovasti, koska inhoan yönaamioita, jotka liimaavat kasvot tyynyliinaan kiinni, näitäkin on muutama eteen tullut.

Olen kokenut naamion ihanan virkistäväksi ja ihoa todella tehokkaasti kosteuttavaksi tuotteeksi, vaikka koostumus onkin kevyttä. Voin jo mielessäni kuvitella miten kiva tätä on virkistävän vaikutuksen vuoksi laittaa kuumina kesäiltoina kasvoille. Naamio sisältää runsaasti ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, glyseriinä sekä vesimeloniuutetta, jolla on kyky rauhoittaa ihoa.


INCI: Water, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Caulerpa Lentillifera (Seaweed) Extract, Simethicone, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit, Silica, Propanediol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract , Paeonia Suffruticosa (Peony) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Ipomoea Batatas (Sweet Potato) Root Extract, Betaine, Beta Glucan, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Alcohol, Fragrance

Onko tämä kulttimaineeseen noussut naamio tuttu? Mikä on teidän tämän hetken K-Beauty-suosikki?





  1. Tuo näyttää ja kuullostaa kyllä suorastaan herkulliselta! :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole tuttu mutta vaikuttaa kyllä ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän koostumus on niin super, oon nyt käyttänyt oikeastaan joka ilta tätä ja iho on on mielettömän pehmoinen. :)

      Poista
  3. Niina/Oh so many reasons11. helmikuuta 2018 klo 9.36

    Oih, toi vaikuttaa ihanalta <3 Rakastan vaaleanpunaista ja vesimelonia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sittenhän tässä on kaikki samassa paketissa. ;)

      Poista
  4. Meinasin kirjottaa samat kun Niina😍🙈 kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
  5. Oih! Kuulostaa ja näyttää niin ihanalta! Ja mä rakastan vesimelonin tuoksua kosmetiikassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin onnessani, että tää oli myös hyvä, eikä vaan nätti. :D

      Poista
  6. Tämä naamio kuulostaa aivan ihanalta :)

    Kaunis purkki huokuttelee kokeilemaan ja lopputuloa ei voi olla mitään muuta kuin aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tää oli ihana, kun joutui sokkona tilaamaan. :)

      Poista
  7. Bongasin tän vasta sun kuvista, ja täytyy myöntää et on varmaan kauniimpia ja söpöimpiä tuotteita mitä oon vähään aikaan nähny <3 Ja sun utuisen kauniit kuvat <3 Kaikki lisäkosteuttavat tuotteet on tervetulleita, tällä hetkellä mulla ei ookkaan käytössä yönaamiota eli pitääpä tutustua tähän :) Säästän aina kaikki kauneimmat pakkaukset lapselle meikkileikkeihin, joten saan ihailla niitä vielä pitkään tyhjentyneinäkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, no tästä kyllä jäis aivan ihana purkki leikkeihin. Voiko muuten sen verukkeella ostaa itselleen kosmetiikkatuotteen? :D

      Poista
  8. Tämähän kolahti eilen täysin, kun bongasin insta storiessa. Vesimelonin tuoksu aah tuhat peukkua, purkin eleetön look ja geelimäinen koostumus. Kiinnostuin ja tiedän jo, että rakastaisin tätä. <3

    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän jo nyt, että tätä on ostettava varapurkki, lisäksi kiinnostaa tästä samasta sarjasta kosteusvoide, se näyttää ihanalta, mutta Cult Beautyssa on siihen odotuslista. :D

      Mukavaa sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  9. Ooh, tää näyttää upealta! En ole aikaisemmin kuullutkaan tästä, mutta meni heti toivelistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi minäkään, jos en seurais noita skincarecommunityn kuvia. :D

      Poista
  10. No nyt on ehkä aivan pakko saada tämä!! Olen vanhoilla päivilläsi vihdoin hurahtanut ihonhoitoon. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti. Sarjalta on muuten tullut kasvovoidekin, näyttää geelimäiseltä, mutta se on koko ajan Cult Beautylta loppu. :/

      Poista
  11. Omilla vanhoilla päivilläni siis :D voi apua tuota autocorrectia ja liian nopeaa sormea 😂

    VastaaPoista
  12. Joskus on ehkä tämä tullut vastaan, mutta sen tarkemmin en ole tuotteeseen tutustunut. Ihastuttavan näköinen pakkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla silmät nauliintui tähän heti, mutta sitten kun sitä alkoi näkymään yhdellä jos toisella, kiinnostuin, että mikä juttu tää on. :)

      Poista
  13. Oooh, näyttää ja kuulostaa ihanalta! Menee pakko saada -listalle :)

    VastaaPoista
  14. Ihana pakkaus ja tuotteen värikin on niin hempeä! Ulkoasusta tulee vähän mieleen uusi luonnonkosmetiikkamerkki Lovely Day, joita voisin ostaa vaan pakkausten takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lovely Dayn pakkaukset on tosiaan hivenen samantyyliset. :) Tykkään niistäkin ihan kympillä!

      Poista
  15. Vesimeloni tuoksuna on juuri sopivan makea. Hyvän kuuloinen tuote. Itselläni on jo toinen V10 Plus syväkosteuttava naamio käytössä. Minä pidän sitä kasvoilla aina yön yli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mutta silti raikas, joten se on tosi kiva. :) Se V 10 Plussan naamio on ihana.

      Poista
  16. En ole tästä ennen kuullutkaan, mutta näyttää todella suloiselta. Vesimeloni sisäisesti nautittuna on suurta herkkuani, mutta en muista käyttäneeni, en ainakaan kovin usein, vesimelonia sisältäviä ihonhoitotuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan kanssa vesimelonia myös sisäisesti, sen kanssa vielä fetaa, niin kyllä sielu kehrää. ;)

      Poista
  17. Onpa kaunis purkki sisältöineen <3 ihan kuin hattaraa väriltään:)

    VastaaPoista
  18. Olisinkohan mä törmännyt tähän jossain K-beauty ryhmässä, ehkä? Mutta kuulostaa ihanalta, mä luulen että sorrun tähän jossain vaiheessa 😊

    Oma suosikkini on ne COSRXin kuorivat laput ja se Klairsin smurffiseerumi, himotuslistalla taasen se yks all-in-one aamutuote 😉 Nyt kun koittaa kevät, uskallan taas tilailla Ebaysta ( nyt on riski, jos tuleekin postilaatikkoon niin paketti jäätyy 😐)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi COSRX:n laput aion jossain vaiheessa ostaa, se pakkaus on niin hulvaton, etten pääse siitä yli. :D

      Poista
  19. Vastaukset
    1. Tää on niin ihana, oon käyttänyt tätä kohta pari viikkoa putkeen joka ilta, ihan koukussa tähän. :D

      Poista
  20. No voi vitsit miten houkuttelevalta tämä vaikuttaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aivan ihana tuote, vienyt mun ihon pintakuivuuden lähes täysin pois päivittäin käytettynä. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives