Klassikot osa 46 – Sensai Liquid Eyeliner



Vuosi on hyvä aloittaa klassikolla, jolla tumpeloinkin onnistuu rajauksissaan. (kuten allekirjoittanut) Tämä onkin ainoa rajauskynä jota nykyään enää käytän, jos jaksan alkaa ennen rajauksia itselleni väsäämään.

Sensain Liquid Eyeliner* on varmasti yksi helppokäyttöisimmistä rajausväreistä mihin olen törmännyt. Ohuella siveltimellä saa tarkan tasaisen jäljen helposti, se on tarpeeksi pehmeä, ettei vedä vanhemmankaan rouvan ryppyluomia mukanaan. Lisäksi neste on koostumukseltaan tarpeeksi paksua, eikä liian juoksevaa, joten se ei valu juonteisiin. Lappeelteen siveltimen laittamalla saa paksumman rajauksen, kun taas ihan kärjellä pystyy tekemään hyvin pikkutarkkaa jälkeä aivan ripsien tyveen. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


Pakkaus on tyylikäs ja siinä on patruunalla täytettävä säiliö. Joten koko kynää ei tarvitse ostaa aina uusiksi vaan kerran kynän ostettua, voi ostaa pelkän väripatruunan. Värejä löytyy kaksi: musta ja ruskea. Kynä toimii samoin kuin esim. YSL:n valokynä. Päästä nappia napsuttamalla kärkeen valuu lisää värinestettä. Hylsyn tietää olevan tyhjä, kun kärki ei enää kostu päästä painaessa. Kärkeä on helppo pitää sopivan kosteana, enkä ole saanut sitä koskaan liian märäksi. Kierrokorkki vaati aluksi totuttelemista ja vielä toisinaan ajatuksissani olen repimässä korkkia kiertämättä auki.


Väriä kuvailisin mustaksi, se ei ole kuitenkaan ihan syvän musta. Joten itsellä jolla mustat rajaukset saattavat näyttää äkisti liian rajuilta, tällä saa sopivan hempeää jälkeä. Pysyvyys on todella hyvä, väri ei lähde suttaamaan koko päivänä vaan kuivaa melko nopeasti levityksen jälkeen ja pysyy sen jälkeen loistavasti. Kestää jopa pienen tihkusateenkin. Ainoastaan silmän sisänurkista vesirajan vierestä itsellä saattaa väri olla kulunut päivän lopuksi, se ei ole kuitenkaan sutannut vaan ainoastaan kulunut pois, joten rajaus on edelleen siisti. 


INCI: Water, Butylene Glycol, Ammonium Acrylates Copolymer, Beheneth-30, Laureth-21, Bentonite, Sodium Hydroxide, Simethicone, Sorbitan Laurate, Sorbitan Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides, Sorbitan Trioleate, Sucrose Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Barium Sulfate, Alcohol, Lauroyl Lysine, Hydrolyzed Silk, Methicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Black 2 (Ci 77266), Red 30 (Ci 73360), Synthetic Fluorphlogopite

Onko Sensai tuttu? Mikä on teidän lemppari rajauskynä?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.










  1. Hiphei, minulla on juurikin tuo kynä! Tykkään. Voiko YSL:n valokynään ostaa patruunoita? Ei? Sekin löytyy, tosin vähällä käytöllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YSL:n valokynään ei voi ostaa patruunoita. :/ Kunpa voisikin, kaikki tällainen ajattelu kosmetiikassa olisi kannatettavaa. :)

      Poista
  2. Ajattelin vinkata, kun näin "ryppyluomet" tekstissä. Rajauksia on nyt helpompi tehdä kuin vuosia sitten. Syynä ihan se, että olen alkanut käyttää silmänympärysseerumia yläluomelle aavistuksen. Naturativin sy-seerumi on ihan täydellinen tähän. Ei enää yläluomiryppyjä.

    Hanna/Ihastukset-blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mähän käytän sy-voiteita ja muitakin voiteita myös yläluomelle, oon aina käyttänyt, en oo koskaan käsittänyt miksi niitä pitäisi vain alaluomelle pistää. :D Kyllä se nahka siitä huolimatta löystyy vuosi vuodelta enemmän, vaikka ehkä ei varsinaisia ryppyjä niin olekaan. XD

      Toi Naturativin sy-seerumi on todella kiva, käyttänyt sitä pari pullollista, taisin joskus tehdä siitä blogiin jutunkin. ^_^

      Poista
  3. Viime kesänä vertailtiin Sokoksen myyjän kanssa rajauskynien piirtojälkeä. Tämä ja Diorin kynät olivat taistelemassa loppusijoituksesta: kumpi lähtee kanssani kotiin. Voiton vei Dior, siinä ei ollut annostelua päässä joten rajausväriä tuli tasaisemmin.
    Toi valokynä juttu toi mieleen tarinan, jonka kosmetiikka myyjä jossain kertoi. Hänelle oli tullut asiakas, joka oli kysynyt vaihtoparistoja valokynään!
    Sensailla on joihinkin tuotteisiin täyttö, kuten kulmakynään, meikkipuuteriin ja nestemäiseen rajauskynääsinkin on täyttö! https://www.sokos.fi/fi/sokos/sensai-liquid-eyeliner-refill-nestemainen-silmanrajausvari-taytto-05-ml

    Sinni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtoparistoja?!? Siis mitä ihmettä? :D Täyttöpatruuna kyllä vois kans olla, mut paristot? hihi

      Sensailla on tosiaan yllättävänkin moneen täyttöjä, mikä on tosi kiva juttu. :)

      Poista
  4. Minä en ole oikein koskaan oppinut käyttämään rajauskyniä - juuri se, että niillä tulee helposti liian kovan näköiset rajat minun makuuni lienee se syy. Käytän rajauskynien tilalla kajaleita - tulee pehmeämpi jälki, joka tosin leviääkin liian helposti ja sitä saa olla korjailemassa koko ajan.
    Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle ja kiitos menneen vuoden lukuisista hienoista vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä Sensailla tulee tosi pehmeän näköiset rajaukset, syy miksi tykkään tästä. Jos haluan tosi utuiset mutta pysyvät rajaukset, teen eka alle kajalilla ja suttaan vähän vanupuikolla pehmeämmäksi jonka jälkeen teen vielä rajaukset nestemäisellä rajauskynällä. Tää siis yleensä johonkin näyttävämpään juhlalookiin. :)

      Hyvää uutta vuotta Lady ja ilo on minun puolella!

      Poista
  5. Oon tykästynyt essencen cushion lineriin. Kynähän se ei toki ole, mutta sillä saa todella mustat ja hyvin pysyvät rajaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain tapauksissa just tollainen tosi pikimusta rajaus olis kiva, vaikka pääsääntöisesti en itsellä siitä tykkää, joten tulee tehtyä niin harvoin, joten tuo Essence olisi hinnaltaan loistava mun käyttötarkoituksiin, joten laitanpa ylös sen. :)

      Poista
  6. Sensai on tuttu ja luotettava. Tällä hetkellä käytössä on IsaDoran nestemäinen rajauskynä ja se on kyllä ollut todella hyvä. Rajaukset pysyy hyvinä koko päivän.
    Ihanaa torstaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IsaDoraa en ole koskaan kokeillutkaan. Oikein ihanaa torstaita Outi. <3

      Poista
  7. Mä en ole oikein tykästynyt kynämallisiin linereihin, saan aina liian paksut rajaukset. En vaan ilmeisesti osaa tarttua kynään oikein/asemoida sitä oikein luomelle, vaan tarvitsen lyhyen ja superohuen siveltimen. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa turhautumista mullakin itsellä ennen Sensaita, tätä voi pitää pystyssäkin, koska on niin pehmeä ja silloin saa tosi pikkutarkkaa ja ohutta jälkeä. :)

      Poista
  8. Kuulostaa hyvältä tuotteelta, itsekin olen varsin tumpelo. Mulla oli joskus Chanelin kynä ja se oli kyllä ehdottomasti paras mitä olen kokeillut. Nyt taitaa olla joku Elloksen,jonka saan suttaamatta silmiin ja kestää ihan hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chanelin kajal-kynä on tosi hyvä, mutta jos haluan skarpit rajaukset käytän Sensain nestemäistä, mut Chanelin kynällä saa tosi kivaa utuista jälkeä. ^_^

      Poista
  9. Kiitos vinkistä ja tuosta piirretystä sydämestä kyllä jo näkee jäljen niin hyvin. Ei yhtään hajoa ja laajene ympäriinsä. Tätä olisi kiva joskus testata, koska käytän nimenomaan tälläisiä tussimaisia eye linereita oikeastaan pelkästään.

    Ihanaa viikonloppua Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on paljon parempi kuin tussimaiset, joissa joskus saattaa olla kärki liian kova.

      Mukavaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  10. Tosiaan klassikko, jota voi lämpimästi suositella. Jos jotakin voisi toivoa, niin lisää värejä mutta lienee turha toive :) Saatan huomenissa hakea uuden mustan patruunan S-mobiilin kupongilla -20 %. Kerran myyjä kehotti pesemään sivellinosan patruunanvaihdon yhteydessä. Oletko sinä pessyt...? Kävin nimittäin äsken pesemässä sen huomista varten, ja huh miten paljon kynästä tulee mustaa, vaikka patruuna on tyhjä. Vähän mietin, että onko tarpeen tai järkeä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pessyt, mähän pesen jopa sitä YSL:n kynän sivellintä välillä. :D Mutta tossa se on tosiaan helppo pestä samalla kun vaihtaa patruunan, mutta tosiaan sitä väriä piisaa...

      Mä ehkä itse kaipaisin sävyiksi lisää tummaa violettia/luumua ja tummaa harmaata, ei kuitenkaan mitään tosi radikaaleja sävyjä. ^_^

      Poista
  11. Siis tämä on kyllä ihana! Ainoa, mikä harmittaa, on se ettei tämä ole vedenkestävä. Omat silmät vuotaa herkästi, ja sitähän tämä ei kestä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin toivoisin tästä 38-versiota, olisi ihan parhautta!

      Poista
  12. Tämä on tuttu ja minua niin harmittaa, ettei tämäkään pysy minulla:(

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives