Lookfantastic Beauty Box tammikuu 2019


Tammikuun Lookfantastic Beauty Box* saapui hyytävän vaaleansinisessä talvisessa asussa keskellä kirkasta pakkaspäivää. Boxista suosikikseni nousi todellinen yllätys, vaikka ensin tuijottelin kyseistä tuotetta ihmeissäni...

*Boxi PR-näyte saatu blogin kautta.


Dr. PAWPAW Original Balm 25ml

Ensimmäisenä silmiin boxista pisti keltainen Dr. PAWPAWn Original Balm. Vaseliinipohjainen tuoksuton myös vegaaneille sopiva monitoimibalmi. Testailin tätä kynsinauhoihin yöksi ja tekivät niistä mukavan pehmoiset. Tuote on täysikokoinen, mutta ihmettelen todella haaskaavaa pakkaustapaa. Tuubi on aivan liian iso, itse tuotetta on ehkä 1/4 tuubillinen. Tämä olisi näppärä tuote kantaa käsilaukussa, kun brändi tajuaisi luopua haaskaavasta pakkaustavasta. Mieluummin ottaisin tämän tuubissa, joka olisi aidosti täynnä, vaikka se olisi paljon pienempi. 

Popband London Hair Ties

Aluksi katsoin, että mitä ihmeen naruja nämä ovat ja suorastaan naureskelin etteivät nämä tule pysymään liukkaissa hiuksissani, että takuulla valuvat samalla tavalla tukastani kuten Invisibobbletkin. Kuinka väärässä olinkaan. Olen aivan rakastunut näihin. Tekevät makuuni tarpeeksi napakan ponnarin, eivät revi, eivätkä valu pois vaan ponnari pysyy jopa korkeallakin kiinni kunnolla koko päivän. Aion tilata näitä lisää! Lisäksi Popbandien hauska solmu näyttää vinkeältä ja kivan uniikilta tupsulta hiuksissa. Voin ihan suoraan sanoa, että tämä saattaa olla itselleni paras juttu mitä boxista koskaan on tullut.

Vitamasques Marine Gold Dust Sheet Mask

Kasgasnaamiot ovat aina tervetulleita, joten otan tämän itselleni tuntemattoman Vitamasquesin  tuotteen mielelläni testiin. 

Swell Ultimate Protect & Renew Serum

Todella voimakkaasti yrittiseltä tuoksuva hiusseerumi, lupaa silottaa ja antaa myös lämpösuojan. Voitte uskoa, että omat hiukseni eivät tee siloittavilla tuotteilla mitään... Ei sisällä silikooneja ja sopii myös vegaaneille.

First Aid Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

Kosteuttava voide joka toimii samalla myös primerinä. Tuubin avatessani nenääni tulvahti ihana mieto kookoksen tuoksu. Kuivui iholle nopeaan ja jätti jälkeensä mukavan pinnan kädelle kokeiltaessa, joten tämä lähtee ensi tilassa testiin. 

Bellapierre Banana Setting Powder

Boxin arvokkain tuote, sillä neljän gramman purkki maksaa 25 euroa. Henkilökohtaisesti en ole koskaan oikein innostunut näistä banaanipuutereista, pari kertaa vuosia vuosia sitten kokeilin, kun nämä olivat muoti-ilmiönä huipulla. Ehkä pitäisi antaa toinen mahdollisuus? Sopii vegaaneille. 


Miltä tammikuun boxi vaikutti? Kuka muu rakastui hiuslenkkeihin?

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 



  1. Tää vaikuttaa tosi kivalta ja monipuoliselta boksilta! Noihin hiuslenkkeihin heräsi mielenkiinto oikeestaan vasta nyt, kun luin tän sun postauksen ja että sä olet niihin tykästynyt :) Omaa boksiani odotellessa, vähän pelottaa saanko ollenkaan, kun mitään ei mistään taaskaan kuulu :D Saanko kysyä tuliko sun paketti Postin vai Matkahuollon kautta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen todella nirso hiuslenkkien suhteen, mutta noi näyttää hauskalta ja uniikilta ja pysyvät. Pitää varmaan pari pakettia tilailla heti lisää. :D Mulle tuo Matkahuolto, mutta Postnord vastaa asiasta (varsinainen jakelija), en ole saanut itse paketista mitään ilmoitus kuukausiin, joskus paketin lähettejän PR-ihminen pistää mulle koodin, jolla mun on helppo tarkistaa kulkua, mut toisinaan mun on vaan itse käytävä nimellä kyselemässä pakettia heti alkukuusta. Niin kauan kuin Postnord on tällä alueella asialla, en voisi kuvitellakaan tilaavani tätä, ihan liikaa epävarmuustekijöitä. Mutta LF on tietoinen näistä ongelmista ja ilmeisesti tarkoitus olisi muuttaa firmaa. Onneksi tossa lähipostissa missä on myös matkahuollon piste tuntevat mut ja tietävät, että haen, joten eivät koskaan lähetä mun paketteja takaisin vaan säilövät niitä pitkiäkin aikoja, koska tietävät ongelmat...

      Poista
    2. Joo ilmeisesti tätä ongelmaa on ollut tosi monilla.. Mä kyselin jo aiemmin tällä viikolla Matkahuollon chatissä paketin perään, mutta sillon ei ainakaan ollut heillä mitään tietoa paketista. Täytyy huomenna kysellä uudestaan vielä! Ja joo, Postnord on kyllä sellanen firma, minkä kautta en itsekään haluaisi tilata/hoitaa mitään. Välttelen sitä ihan viimeseen asti, sillä ikinä ei oo mennyt kaikki putkeen heidän kanssa asioidessaan :D

      Poista
    3. Mulla on temppuillut PostNord usein puhelinnumeroa tai ei... Välttelen kans viimeiseen asti, pitää olla jotain mitä todella tarvitsen tai himoitsen, että tilaan firmasta joka sitä ainoana muotona käyttää. X-D

      Poista
  2. Tuossapa oli tuotetta moneen lähtöön. Hiuslenksuilla on aina käyttöä. Kivaa sunnuntaita, Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Lenksut on ihan parhaita!

      Ihanaa sunnuntaita Satu. <3

      Poista
  3. Kannattaa ladata postnordin mobiilisovellus. Jos olet tilauksessa antanut puhelinnumeron niin sovellukseen tulee automaattisesti seuranta paketillesi. Minullekaan ei postnordilta tule yleensä tekstaria tai muuta ilmoitusta mutta sovelluksen kautta olen aina pystynyt seuraamaan kaikkien pakettien kulkua ja tiedän myös milloin ne on noudettavissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti näissä PR-paketeissa on jäänyt puhelinnumero antamatta, pitääkin kysyä saavatko lisättyä jälkikäteen, josko tulisi muutos. Koska tää on PR-lähetys, en ole itse tehnyt tilausta. :)

      Poista
  4. Mullahan ei tällaista boxia ole, mutta minäkin kiinnostuin noista hiuslenksuista. Pidin niitä aiemmin vähän hönöinä kauneusboxituotteeksi, mutta eivät vaikutakaan yhtään pöllimmiltä;) (Hönöstä pöllöksi, heh) Ehkä sitä on niin Invisibobben kyllästämä, ettei muita enää huomaakaan.
    Muutoin boxi vaikuttaa suht monipuoliselta:)
    Kivaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä eka ihmettelin niitä, mut osoittautuivat parhaiksi mahdollisiksi. :)

      Mukavaa sunnuntaita Sari. <3

      Poista
  5. Olen tuolta josksu aikoinaan kosmetiikkaa tilannut, mutta en näitä boxeja:) Nämä kaikki oli minulle tuntemattomia tuotteita. Nuo hiuslenkit voisi olla tytölle kyllä hyvät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen noita hiuslenkkejä lämpimästi. Ne on ihan huippuja. :)

      Poista
  6. Annetaan banskupuuterille mahdollisuus vaikka ei olekaan se maailman houkuttelevin tuote. En olisi tajunnut noita hiuslenksujakaan ottaa käyttöön, ellet olisi kehunut. Nyt aion ottaa. :) Itse tykkäsin eniten tuosta Paw Paw voiteesta ja vaaleansininen boxi oli ihana.

    Kivaa uutta viikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuslenksut ovat ihan parhaita, kokeile vaikka. <3

      Hyvää viikkoa Tiia. <3

      Poista
  7. Mä sain joskus tuollaisen Popbandin ja meni hetki edes hoksata mikä se on :D. Itse en siitä käytössä pitänyt vaan olen vannoutunut puhelinlankarenksujen käyttäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla puhelinlenksut vaan valuu hiuksista pois, nutturan ne pitää, mut ponnaria ei. Märissä hiuksissa pysyvät kyllä, mutta kuivissa vaan liukuvat löysäksi. Lisäksi ärsyttää kun niitä joutuu vetämään jatkuvasti vaan kireämmälle ja kireämmälle ja kaatamaan kuumaa vettä päälle, että saisi niitä takaisin muotoonsa. :D Näissa on pysynyt tosi hyvin sama kierrosmäärä, joten eivät veny liikaa, kuten mun toiset suosikit ihan normit kangaspäällysteiset kumilenksut.

      Poista
  8. Ihania hiuslenksuja, puhumattakaan muusta sisällöstä. Ihan vakavissani mietin tämän boksin tilaamista, sillä joka kuukausi näitä kuitenkin ihastelen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on varmasti BoxyCharmin kanssa parhaita kauneusboxeja. :)

      Poista
  9. Nyt en tiedä kehtaanko kysyäkään... olen kosmetiikan hevijuuseri, mutta mulla ei ole mitään käryä että miten tai missä kuuluu käyttää banaanipuuteria?? PauliinaH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai kehtaat. Kyseessä on siis keltaisen värinen puuteri, eli se neutralisoi tehokkaasti punakkaa ihoa, vaikka väri on keltainen niin iholla ne ovat usein läpikuultavia. Eli voi käyttää aivan normipuuterin tapaan, sopii myös bakingiin silmien alle, jos sellaista harrastaa, koska tuo valoa iholle. :)

      Poista
  10. How many beautiful products!! :)

    https://julesonthemoon.com/

    VastaaPoista
  11. Hih, harmi kun on lyhyet hiukset, niin ei pääse enää ponnarirenksuja miettimään :D Vaikka tunnustan, saatan iltaisin vetäistä mini-invisibblellä sellaisen minisykerön noista pixie-hiuksista :D :D Mulla on Postnord toiminut muuten ok, mutta saa jännätä mihin se paketti tulee, innostuin kun huomasin parin paketin tulleen matkan varrella olevalle, 22.00 auki olevalle Nesteelle mutta sitten taas yks paku oli mennyt kauemmas paikkaan, joka menee kiinni jo 19.00 :( Ja se yks Ellokselle palautettu mattohan seikkaili ties missä, ennen kuin löysi takaisin perille :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei nyt sulta ihan onnistu tollaisten testailu, ehkä joskus.. :D Mulla just Matkahuollon paketit saattaa tulla mihin vaan, jostain syystä lähettäjät aika huonosti osaavat katsoa, että mun lähin piste olisi 300m päässä, ei 3km:n. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives