Parhaat – tammikuu'19

*)Blogipostaus sisältää mainoslinkkejä.

Monet ovat blogeissaan viime aikoina puhuneet, kuinka heistä on tuntunut, että tammikuu kesti ikuisuuden, mutta itseltäni se meni nopeasti. Syy oli varmaan siinä, että erittäin hektisen joulukuun jälkeen toisin kuin monilla muilla, minulla oli tammikuussa enemmän vapaa-aikaa, jonka vuoksi kuu tuntuikin kuluvan kuin siivillä. Nyt ollaankin menty jo hyvän matkaa tätä lyhyttä helmikuuta, näinköhän tämä kuu loppuu ihan kokonaan kesken? Sen vuoksi ajattelinkin kiirehtiä teille tämän tammikuun parhaat -postauksen, ettei vaan venähdä maaliskuulle. Tammikuussa ihoa tuli hemmoteltua oikein olan takaa ja rakastuin uudelleen erääseen vanhaan tuoksuuni. 


Laponie of Scandinavia Gel Cleanser – Tiedän, tiedän... moni teistä varmaan miettii, että taas se höyryää tästä, mutta siihen on syynsä. En käyttänyt tammikuussa kuin kahta puhdistustuotetta tätä ja Essen Sensitive Cleanseria. Tuotteessa on tarpeeksi hellävaraisuutta, että se sopii loistavasti niin yksinään aamupuhdistukseen kuin illalla toisen vaiheen puhdistajaksi. Omaan nenääni täysin tuoksuton kirkas geeli on erittäin matalavaahtoinen, se poistaa iholta öljyn ja kevyen meikin, ei kuivata vaan jättää ihon ihastuttavan pehmeäksi. Sisältää mm. ihoa kosteuttavia xylitolia ja glyseriiniä. Koostumuksesta on sanottava sen verran, että itse juuri rakastan geeliputsarissa tällaista eleetöntä koostumusta. Kokeilkaa niin ymmärrätte. 

Dr. Hauschka Rose Day Cream Light* – En ole käyttänyt Dr. Hauschkan Ruusuvoidetta luultavasti vuoteen, mutta heti kun otin sen käyttöön, muistin miksi rakastan sitä. Kevyt Ruusuvoide on täydellinen meikinalusvoide talviaikaan. Se on tarpeeksi hoitava, mutta isosisko Ruusuvoidetta ohuemman koostumuksen omaava, jonka vuoksi se imeytyy ihoon nopeasti. Pidän ruusun tuoksusta ja huomaan koukuttavani voiteen tuoksuun joka käyttökerralla uudestaan.

Ralph Lauren Romance* – Monet teistä saattavat muistaa, että olen ollut kerran aiemminkin naimisissa. Tuolla kerralla häätuoksuni oli Romance. En voinut käyttää tuoksua vuosiin, koska se toi mieleeni liikaa muistoja, mutta elämä vei eteenpäin ja muutama vuosi sitten päätin kokeilla uudestaan. Muistot olivat jo haalistuneet ja ensimmäisellä suihkauksella tajusin, että haluan yhä käyttää tätä tuoksuaItselleni Romance on aina edustanut tietynlaista kukkaistuoksujen aatelia, omanlaistaan sinfoniaa. Tuoksu joka pystyy olemaan yhtä aikaa intiimi, mutta kaikessa virkistävyydessään iloinen. Tämä on ehdottomasti tuoksujen ilopilleri. Romance alkaa pippurisesti sekoituksella inkivääriä, ruusua, sitruunaa, puhdasta kamomillaa ja herkkää freesiaa. Tuoksun sydän on kukkien ilotulitusta, veden raikasta lootuksen kukkaa, liljaa, neilikkaa ja valkoista orvokkia. Pohja on puinen ja metsäinen: myskiä, itämaisen vivahteen tuovaa patsulia ja oakmossia. Ihollani Romance on pehmeän puhdas, kukkainen ja hivenen utuinen tuoksu, jossa on lopussa selvästi metsäisiä vivahteita. Itse haistan esimerkiksi inkiväärin ja sitruunan selvästi, kun tuoksu on paperilla, mutta ihollani ne eivät tuoksu nenääni juuri lainkaan, mikä on jännittävä reaktio. Kesto iholla on seitsemisen tuntia.

BYBI Buffer -huulikuorinta* –  Näin ei käy kovin usein, mutta tämän kanssa kävi. Inhosin aluksi tuotetta sydämeni kyllyydestä. Miten huulille laitettava tuote voikin maistua näin ällöltä hivenen kielen päälle joutuessaan, eikä tuoksukaan ollut kovin hääppöinen. Kuorivia rakeitakin oli makuuni liian vähän. Sitten jäin koukkuun siihen kosteuttavaan ja pehmeään tunteeseen, minkä tuote jättää huulille ja olin valmis antamaan anteeksi kaiken edellä mainitun pahan. Kuorinnassa on käytetty ruskeaa sokeria joka toimii kuorivana elementtinä. Huulia hoitavat manteliöljy, kirsikansiemenöljy ja sheavoi. Jännin raaka-aine on tequila-agaaveuute, joka tiedetään andioksidanttisista ominaisuuksistaan, sen kyvystä lievittää tulehduksia ja hillitä bakteerien kasvua. Huulikuorinta on koostumukseltaan öljymäistä tahnaa höystettynä sokerilla. Otan tätä puolikkaan herneen koon verran sormeeni ja hieron huulille, tämän jälkeen pyyhin ylimääräiset kasvopaperilla. Toisinaan huulet eivät tarvitse enää lisäkosteutta, mutta esim. yöksi lisään päälle vielä Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamin.

Giorgio Armani ArmaniPrima smart moisture serum – Jos mietitte, että haluaisitte kokeilla jotain luksustuotetta meikin alle, niin kokeilkaa jotain Giorgio Armanin ArmaniPrima -sarjasta. En tiedä miksi kukaan ei puhu näistä tuotteista, mutta en ole vieläkään yhtäkään huonoa sarjasta kasvoille pistänyt. Päinvastoin, sarjasta löytyy useita tuotteita, joita minulla on jopa varapullo varastossa, se kertoo paljon. Pipettipulloon pakattu maitomainen seerumi tuoksuu kukkaisen raikkaalta, se imeytyy ihoon hetkessä, tunne on jopa sellainen, että se ikäänkuin katoaisi siihen heti levityksen jälkeen. Ihon pinta tuntuu sileältä, pehmeältä ja raikkaalta. Seerumi sisältää hyalyronihappoa ja punaisen meren meriheinää, jotka tekevät ihosta hyvin kosteutetun ja hehkuvan. Täydellinen seerumi meikin alle.


Mikä oli tammikuun lempituotteenne? Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita?



  1. Ah, Romancea käytin minäkin monta pulloa, ihana tuoksu!

    Yritin kerran jo aiemmin suosituksesi perusteella ostaa Stockalta tuota Armania, mutta se oli loppu. Nyt otan uudestaan ostoslistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, jotenkin siihen on ihanan tuttua ja turvallista palata, todellinen klassikko!

      Oho, ihan loppu! :o No ehkä vaikka näistä ei puhuta, niin asiakaskunta on silti löytänyt ArmaniPriman tuotteet, ihan huikea sarja. Loistavia primereitä yms. Huomaa, että tuotteet on tehty nimenomaan meikin alla käytettäväksi ja ne toimii kuin unelma.

      Poista
  2. Romance is such a gorgeous fragrance. I really like what I've tried from the Armani skincare range xx

    Gemma • Gemma Etc . ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It is, I have love it for years.

      ArmaniPrima skincare range is awesome, especially I love Glow-on Moisturizing Balm, Soft Peeling Lotion and Crema Nuda. ^_^

      Poista
  3. Romance on ihana tuoksu <3 Minun tammikuun tuote voisi olla Nivean Q10 silmänympärysvoide :)
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, en varmaaan kyllästy siihen nyt enää koskaan, kun välissä oli vuosien tauko. :)

      Mukavaa torstaita Outi. <3

      Poista
  4. Mä olen joskus käyttänyt tuubin Dr. Hauschkan sitä paksumpaa ruusuvoidetta. En silloin oikein ymmärtänyt tuotteen "ihanuutta". Ehkä pitäisi kokeilla tuota light-versiota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti Lightia, normi on mulle yövoide, vaikka Dr. Hauschkan filosofiaan ei kuulu yövoide, mutta mun ihonhoidossa säännöt on tehnyt rikottaviksi. ;) Mä lupaan, että alat tajuta tän Lightin myötä paremmin. ;)

      Poista
  5. Tää uusi blogipohja on tosi kaunis ja mukava lukea :) kokeiltava tuota Laponieta kun seuraava puhdistusaine loppuu.
    Kepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kepa, kiva kuulla kommenttia tästä. Valitsin sellaisen pohjan, missä kuvat olisivat hyvänkokoisia, mutta eivät niin isoja, että niitä joutuisi ihan hirveästi vieritellä nähdäkseen koko kuvan. Mun omaan makuun blogimaailmassa kuvat on kasvaneet jopa liian suuriksi, itsellä kuitenkin teksti aina pääosassa.

      Suosittelen lämpimästi Laponieta, se ei yksinään paksua meikkiä poista, mutta ensin voi käyttää vaikka öljyputsaria ja tuota toisen vaiheen puhdistajana, aamulla käy ihan yksinäänkin, samoin illalla, jos on vain kevyt meikki. :)

      Poista
  6. Tammikuun lempituote vois olla dermalocigan skinperfect primer...se riitti meikkipohjaksi thaimaan ruskettamalle iholle...oi miten iho onkaan viikossa jo kuivannu reissun jälkeen 😥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä hyvä tuote, kun se riittää yksinäänkin, kun iho kivassa kunnossa tai ei välttämättä halua sen isommin meikata, mutta haluaa hivenen tehdä ihostaan omaa ihoa paremman. Täälläkään ei sellaista talvea, ettei joutuisi nenästä kuivaa ihoa kuorimaan, poskista sen sijaan olen saanut tänä talvena pidettyä kuivuuden poissa, mutta eihän iho sellainen ole kuin kesällä...

      Poista
  7. Armani ei taida jotenkin olla "trendikäs", joten se ei houkuta massoja puoleensa? Tyylikäs pakkauskin tosin tuossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti ei youtube-aikana vetoa sellainen luonnollinen pohja (kaikki full face), yleensä luonnollinen, mutta toisinaan värikäs meikkityyli, vaikka Armanilta löytyy varmasti yksi peittävimmistä meikkivoiteista mitä on. Jos katsoo Armanin sivuilta niiden Red Carpet -meikkilookeja, niin ne on niin mun tyylisesti meikattu, ettei mikään. :D Joten ei todellakaan ihme, että myös brändi vetoaa muhun. ;)

      Poista
  8. Bybin huulikuorinta ja se voide, ihanat! Kivaa viikkistä Jonnna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voidetta en olekaan kokeillut, mut huulikuorinta on huippu, vaikka maku ja haju on aika öyh.

      Mukavaa sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  9. Mulla parhaillaan uusi putsari etsinnässä, täytyykin miettiä vaihtoehtona tuota Laponie of Scandinavia Gel Cleanseria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Laponieta lämpimästi, se on ihan mieletön perusputsari, joka pitää ihon hyvässä kunnossa. :)

      Mukavaa sunnuntaita Maikku! <3

      Poista
  10. Ihanaa, että löysit Romancen uudestaan :) Ja hih, mä en muista miltä se Bybin kuorinta tuoksuu, mutta aion kyllä tänään vielä kaivaa sen esille ja nuuhkia, mitä mieltä olen :D :D Mutta kiva, että tykästyit siihenkin, vaikka siitä tuubien suustakin oltiin samaa mieltä :D Armanin tuotteet kiinnostavat, mua niin kiinnostaisi se ökykallis sävyttävä päivävoide, harmi kun siitä on olemassa pienempikin tuubi mutta sitä ei Suomessa myydä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuuhki ja kerro sit, onko mun nenässä jotain vikaa, mut öyh, jos tota joutuu vähänkään huulilta huulien sisäpinnalla. :D

      Joo siis se purkki on järjettömän kokoinen, ei sitä saa käytettyä loppuun mitenkään. Ai on tuubi?!? Saiskohan sitä tilattua, mua nimittäin kiinnostaisi matkalla sellainen enemmän kuin tuo jumalattoman painava lasinen tiiliskivi. :D

      Poista
    2. https://shop.nordstrom.com/s/giorgio-armani-crema-nuda-tinted-cream-travel-size/4454818?origin=category-personalizedsort&breadcrumb=Home%2FBrands%2FGiorgio%20Armani%2FAll%20Giorgio%20Armani&color=02%20light%20glow

      Poista
    3. Tuo oli joskus myös Feeluniquenkin valikoimissa, harmi vaan ei oo just nyt :( Musta se alkuperäinenkin pakkaus on kaunis, mutta sangen epäkäytännöllinen ja en kyllä niin kallista tuotetta nyt vaan yksinkertaisesti raaski ostaa :D :D

      Poista
  11. Mä otin taas yökäyttöön Day Creamin tuhdimman version ja ai että kun tykkään siitä! :D Päiväkäyttöön valitsisin kyllä itsekin nykyään tän lightin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yövoiteena se toimiikin loistavasti, vaikka Dr. Hauschkan filosofian mukaan ei yövoiteita, mutta aina rikon sääntöä. :p

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives