Klassikot osa 48 – Sisley Hydrating and Toning Mask


Kuukauden tauon jälkeen on aika palata Klassikoiden pariin. Ideanahan juttusarjassa on esitellä tuotteita, joilla on kosmetiikkamaailmassa klassikon tai ns. kulttiuotteen maine. Julkaisuissa olevat tuotteet eivät välttämättä ole sellaisia joista itse pitäisin. Vuosien aikana joukkoon on eksynyt niin omia suosikkeja kuin tuotteita, joiden mainetta en ymmärrä henkilökohtaisesti lainkaan. Tämä tekeekin kosmetiikasta niin kiehtovaa, se mikä ei ihastuta minua, voi olla toiselle maailman paras tuote. En tiedä teistä, mutta aina kun mietin jonkun uuden tuotteen ostoa, luen ensin monia näkökantoja tuotteesta. Niiden perusteella sitten mietin, sopiiko tuote omiin mieltymyksiini ja ostanko sen. 

Tällä kertaa tähtenä loistaa Sisleyn Hydrating and Toning Mask*. Melkein mistä tahansa tuotteen arvioita katsoo, se on melkeinpä aina saanut 4-4,5 tähteä viidestä. Useinhan hinta saattaa laskea annettujen tähtien määrää, joten jotain taikaa tässä reilut sata euroa maksavassa naamiossa on, jonka ihmiset kokevat maksamisen arvoiseksi. Se on saanut myös useita mainintoja, kun kauneuslehdet julkaisevat vuosittain listojaan parhaista tuotteista. Naamio on saanut mm. Allure-lehden Best of Beauty -maininnan 2016. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


Sisleyn Hydrating and Toning Mask on geelinaamio, joka lupaa kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Erikoispiirre on se, että usein tehokkaasti kosteuttavat naamiot ovat voidemaisia, vaikka geelimäisiäkin markkinoilta jonkin verran löytyy. Monet niistä eivät vaan ainakaan minun iholleni ole tehneet paljon mitään verrattuna voidemaisiin kosteuttaviin naamioihin. Mukana on vuosien saatossa ollut ihan muutama poikkeus kuten vaikkapa Watermelon Glow Sleeping Mask. Toinen erikoisuus piilee siinä, että naamiolle annetaan vaikutusaikaa vain 3 minuuttia. Kyseessä on todellinen pikanaamio. 

"Varsinkin silmänympärysiho rakastaa tätä!"

Naamiossa on todella mieto juuri ja juuri haivattava raikas ehkä hivenen kukkaisa tuoksu. Koostumus on kevyen geelimäistä. Se ei ole geelimäisen "hyllyvää" vaan enemmänkin voidemaisen pehmeää. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle. Heti levitettäessä naamio tuntuu kasvoilla miellyttävän raikkaalta ja virkistävältä. Kolme minuuttia kuulosti niin naurettavalta ajalta, että olihan minun aluksi kokeiltava naamiota suositusten mukaan. Vaikka tiedätte kyllä mielipiteeni siihen, mitä mieltä olen tällaisista vaikutusajoista kosteuttaville naamioille... Laitoin tuotteen vielä lisäksi jääkaappiin yön ajaksi, kun tiesin, että unet jäävät vähiin. Aamulla puhdistin ensin kasvot, jonka jälkeen levitin viileätä naamiota ohuen kerroksen kasvoille ja annoin vaikuttaa kolmisen minuuttia aamupuuroa syödessä. Tämän jälkeen huuhtelin naamion pois varmuuden vuoksi ennen meikkiä, mutta kotipäivinä taputtelin yiimääräiset kasvopaperiin. Kannattaa kuitenkin rohkeasti kokeilla naamiota myös meikin alle, jos iho todella kuiva. Olen lukenut, että meikkitaitelijat käyttävät tätä kikkaa asiakkailleen. Kosteuttava vaikutus on näkyvissä jo lyhyen ajan jälkeen. Ihosta tulee tasaisempi ja juonteista hivenen matalammat, yleisilmeestä tulee välittömästi virkeämpi. Varsinkin silmänympärysiho rakastaa tätä!

Tästä huolimatta suosikkitapani käyttää Hydrating and Toning Maskia, on käyttää sitä yönaamiona. Olen iltaisin ensin puhdistanut kasvot. Kerrostanut muutaman kerroksen hoitovettä, laittanut seerumin ja lopulta kruunuksi lisännyt avokätisen kerroksen naamiota. Antanut kuivahtaa viitisen minuuttia, ennen kasvojen painamista tyynyyn. Aamulla kaikki illalla mahdolliset vaivanneet ihon kosteusongelmat esim. pintakuivuus, ovat täysin poissa. Varsinkin silmänympärysiho on todella paljon virkeämmän näköinen ja juonteet madaltuneet. Iho todellakin näyttää "plumped". Meikki levittyy aamulla kuin unelma, koska ihon pinta on niin pehmeä ja sileä. 

Vaikuttavina aineina naamiossa on käytetty ruusuvettä, joka pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Iiriksen juuriuutetta, joka on tunnettu ihoa pehmittävistä vaikutuksistaan, sekä seesamin siemenöljyä antamaan iholle kosteutta. 

INCI: Water, Rosa Centifolia (Cabbage Rose) Water, Dimethicone, Iris Florentina Root Extract, Sorbitol, LiliumCandidum Flower Extract, Peg-40, Hydrogenated Castor Oil, SesamumIndicum (Sesame) Seed Oil, Butylene Glycol, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate, Crosspolymer, Octoxynol-13, Sodium Methylparaben, Propylene Glycol, ChlorhexidineDigluconate, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben. (Cont.geraniol, Citronellol).


Sisleyn Hydrating and Toning Maskia myy Stockmann ja Sokos. Hinta n. 125 euroa.

Käytättekö kosteuttavia naamioita? Suosikkinne?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.



  1. Testasin Sisleyn silmänympärysnaamiota näytepussista ja jestas miten ihana! Hieman siinä alkoi valottumaan, että mikä taika tuossa Sisley brändissä on. Uskon myös, että ihmiset jotka satsaavat brändiin, ei ole paluuta. Jos sy-naamio oli jo niin hyvä, niin ihan taatusti tämäkin on.

    Ihanaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätäkin tosiaan voi laittaa sy-iholle huoletta niin paljon kuin haluaa, mikä on kiva juttu. Eli two-in-one -tuote. ^_^

      Aurinkoista viikkoa Tiia. <3

      Poista
  2. Käytän kyllä naamioita, mutta nyt en ole saanut aikaiseksi ostaa edellisen loputtua. Sisleyn tuotteet ovat hintavia, mutta kaikki, joita olen kokeillut, ovat olleet riittoisia ja toimivia. Kaikista brändeistä en suostu satasia pulittamaan, Sisleystä mukisematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla hyviä kokemuksia Sisleysta. Tääkin naamio on juurikin todella riittoisa, ei ole kyllä ihan heti loppumassa. Ja ei todellakaan, itsellä juurikin Sensai, Bakel ja Sisley ovat niitä joista voin maksaa enemmänkin, mutta harvassa ovat. :)

      Poista
  3. Siis tämähän kuulostaa aivan mahtavalta tuotteelta. Vaikka tuote olisi hintava, mutta jos se on selkesäti toimiva olen valmis maksamaan siitä hieman enemmän.

    Ja just nyt tässä jäätävässä flunssan tai allergian kourissa tuntuu, että nassu kaipaa just nyt kunnon kosteutusta, ja menenkin kaivelemaan kosmehyllystäni jonkun kosteuttavan naamion.

    Ihanaa viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, pikaista paranemista sinne! Just flunssassa pitäisi jaksaa/muistaa hemmotella ihoa oikein kunnolla. Yönaamiot ehdottomasti helpoin ja nopein tapa.

      Ihanaa viikkoa S!

      Poista
  4. V10 plus okinawa deep sea water mask kosteusnaamio on ollut minulla käytössä jo pidempään ja olen siitä kovasti tykännyt. Ei ole muuten tullut mieleen, että voisi hetkeksi laittaa naamiotuubin jääkaappiin, kiitos vinkistä.
    Ihanaa viikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. V10 Plussan naamio on kyllä kans tosi kiva, olen sitä pari tuubia käyttänyt. :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja laittaa jääkaappiin, toimii näissä geelimäisissä tuotteissa loistavasti.

      Mukavaa viikkoa Outi. <3

      Poista
  5. Mä olen ehkä kokeillut tätä näytepussukallisen ja muistaakseni tykkäsin. Vitsit kun tää kuulostaakin kivalta, monta kertaa ne hintavammat tuotteet on formuloitu niin, että kyllä niissä on vain jotain spesiaalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinhan se on, vaikka välillä tuntuu vaikealta uskoa, mutta kokemus on osoittanut, että noinhan se menee. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives