Parhaat – maaliskuu'19


Huhtikuu. Tuntuu ihan uskomattomalta ajatukselta, että viime vuonna tästä ajankohdasta vain reilu kuukausi eteenpäin alkoivat vuosisadan helteet. Toukokuun puolivälissä on useinkin saattanut syntymäpäiväni aikaan olla lämmintä, mutta viime vuonna vietin helteisen synttäripäivän hihattomassa maximekossa, sillä lämpötila nousi melkein +30°C. Siinä vaiheessa helleputkea oli kestänyt jo viidettä päivää. En tietenkään hetkeäkään usko, että tänä vuonna kävisi niin, sillä viime vuosi oli harvinaista herkkua, mitä ei tule montaa kertaa elämäni aikana tapahtumaan. Se kuitenkin antaa toivoa siitä, että reilun kuukauden päästä saattaa tuntua jo ihan kesältä. 

Olen ollut muutenkin ihan fiiliksissäni, kun vielä illalla kahdeksan aikaan on valoisaa. Odotan niitä hetkiä, kun pääsen kodin ulkopuolisesta työstäni kymmenen jälkeen illalla kotiin ja saan tehdä sen niin, ettei aurinko ole vielä laskenut. Sen verran monta pimeässä ja loskassa rämmittyä myöhäistä iltaa on tähän viimeiseen puoleen vuoteen mahtunut.

Nyt kuitenkin niihin maaliskuussa ihastusta herättäneisiin tuotteisiin. Yleensä laitan aina ensimmäiseksi kuvaksi sellaisen, josta näkee heti, mitä suosikkini olivat. Tällä kertaa en voinut vastustaa kiusausta ja pistää sneak peak -kuvaa ensimmäiseksi. Maaliskuuhun mahtui paljon kivoja tuotteita. Päällimmäisenä niistä fiilistelin Guerlainin uutta Aqua Allegoria -tuoksua, Sisleyn legendaarisessa maineessa olevaa primeriä ja tehokasta silmänympärysseerumia. Löysin uudestaan rakkauden vanhaan tuttuun ripsiväriin, sekä päivitin suosikkihuulivoiteeni uuteen versioon.

*Whamisa oma, muut tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.



Kjaer Weis Mascara – Joskus pieni tauko jostain suosikkituotteesta tekee hyvää. Sillä tauko auttaa tajuamaan sen, miksi siihen tuotteeseen alunperin ihastui. Kjaer Weisin Mascara on toinen niistä luonnonkosmetiikan ripsiväreistä, joka pysyy silmissäni suttaamatta. Kaikkien muiden kanssa turha toivo. Omat ripseni on tuuheat mutta lyhyet, kerrostamalla ripsiväriä saan kivasti pituutta lisää. Ripsiväri pysyy ripsissäni koko päivän suttaamatta. Ainoa mitä saattaa tapahtua, kun on kulunut aikaa koko päivän, puhutaan 10-12 tunnista, niin saatan löytää pari pientä murusta ripsiväriä silmänurkista. Nehän on kuitenkin helppo korjata, sen kuin pyyhkäisee sormella pois. Sen sijaan tummat pandasilmät, niitä ei tällä tuotteella yksinkertaisesti tule. Plussaa myös täyttöpakkauksesta ja erittäin helposta poistamisesta. Tämä peseytyy pois murentumalla, vaikka kyse ei olekaan 38-tuotteesta.

Whamisa Fruits Lip MoistureWhamisan huulivoiteita olen hehkuttanut ennenkin. Huulirasvoja löytyy kolme erilaista. Kovien pakkasten aikaan suosikkini oli Flower Lip Moisture, mutta viimeisen kuukauden aikana tämä vihreiltä ompuilta tuoksuva Fruits on noussut ykköseksi. Sisältää ravitsevaa avokadovoita. Minttuöljy saa huulet tuntumaan raikkailta, tämä ei missään nimessä silti kihelmöi tai viilennä huulia. 


Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz Guerlain yllätti tänä keväänä tuomalla markkinoille kerralla peräti kolme uutta Aqua Allegoria -tuoksua yhden sijaan. Yksi uutuuksista ja samalla minusta kiinnostavin on Coconut Fizz. Olen kaipaillut sarjaan juurikin jotain kookosvivahteista tuoksua, koska nämä ovat varsinkin kesällä kovassa käytössä. En usko, että kukaan muu osaisi yhdistää yhtä hienosti kookoksen makeuden ja suun melkein mutruun vetävän pirskahtelevan kirpeyden, mitä Guerlain on tehnyt Coconut Fizzin kohdalla. Tässä tuoksuu selvästi myös mehukas makuvesi. Tiedättekö vesi, johon on lisätty esim. kurkkusiivuja, vadelmia tai mansikoita antamaan makua. Tykkään käyttää tätä töissä kodin ulkopuolella, koska koen, ettei tämä ärsytä kovinkaan helposti ympärilläni olevia ihmisiä. Tuoksun kesto iholla on reilut kuusi tuntia, jonka jälkeen sitä voi huoletta lisätä. 

Tuoksu alkaa sitruksisen kirpeällä bergamotilla ja kermaisella kookosnektarilla. Sydämessä herkkää freesiaa ja water fruitsia. Pohjalla makeutta tuomassa pehmeää tonkapapua ja seetriä.  


iS Clinical C Eye Serum – Usein silmänympärysvoiteiden käyttämättömyyttä perustellaan sillä, ettei niiden käytön aikana huomaa suurtakaan eroa. Myönnän ihan suoraan, että toisinaan olen itse todella innokkaasti silmänympärysvoiteiden käyttäjä, mutta sitten minulla on jaksoja, jolloin hoidan aluetta samalla tuotteella kuin muutakin kasvojeni ihoa. Monet sy-voiteet tuovat esim. virkistystä, jolloin niitä on todella kiva käyttää aamuisin meikin alla, mutta aika harvoin näen juonteisiin niillä mitään sen isompaa vaikutusta. Jos kuitenkin haluaa näkyvää muutosta, niin vuosien aikana olen huomannut, että C-vitamiinissa piilee se taika (tietenkin A-vitamiinin, solukasvutekijöiden ja peptiditien lisäksi), jolla jo parissa viikossa alkaa saada näkyviä tuloksia. Varsinkin keväällä ja kesällä erilaiset C-vitamiinituotteet ovat loistavia aurinkovoiteen alle, koska ne lisäävät suojaa. C Eye Seerumi on nimensä mukaista ohutta tuoksutonta vesimäistä seerumia, jonka vuoksi se virkistää. Aamuisin laskee tehokkaasti myös turvotusta. Sopii nopean imeytymisensä vuoksi loistavasti meikin alle. 

Olen käyttänyt tuotetta lähes kolme viikkoa päivittäin aamuisin ja useina iltoinakin, eikä kuvan ottohetkellä tuotetta ollut kulunut tuon enempää. Joten 15 ml:n pipettipullo tulee kestämään pitkään. Säilyvyyttä avaamisesta valmistaja lupaa yhdeksän kuukautta ja epäilen, saanko edes tuona aikana tuotetta loppuun. Mikä tästä teki sitten niin mullistavan? Kolmen viikon käytön aikana tuote on selvästi madaltanut muutamia hienoja naurujuonteintani, mitä tähän ikään on kertynyt silmien ulkonurkkiin. Iho on pysynyt joustavana ja meikkikin levittyy sy-alueelle entistä paremmin. Meikki myös pysyy päivän ajan siistimpänä. C-vitamiinihan on myös tehokas kirkastaja. Eniten harmittaakin se, etten kärsi tummista silmänalusista, jotta voisin sanoa, saako tällä apua yhtään siihen ongelmaan. 


Sisley Double Tenseur & Long-Term – Varmaan moni muistaa, miten tästä tuotteesta kohistiin pari vuotta sitten. Varsinkin moni iso tubettaja innostui Sisleyn tuotteesta. Primerinä, mutta myös ihonhoitotuotteena toimiva kosteuttava raikas geeli tasoittaa levityksen jälkeen ihoa ja tekee siitä napakamman tuntuisen. Iho myös näyttää kiinteämmältä. Tämän vuoksi Double Tenseur & Long Term sopii mielestäni ehdottomasti parhaiten ikääntyvälle iholle. En oikein näe, että parikymppinen saisi tästä samanlaista hyötyä irti kuin 30+ -ikäiset. Moni ei tykkää sanasta kalvo, mutta tämän kohdalla sitä on käytettävä, mutta ei pahassa. Tuote luo kauran siemenuutteen avulla ihon pinnalle ohuen lähes huomaamattoman hengittävän kalvon, joka luo meikille oivallisen tartuntapinnan. Kun levityksen jälkeen koskee sormilla ihoa tuotteen kuivahdettua, se tuntuu sileältä, mutta siinä selvästi myös tuntee ohuen kalvon. Se ei ole millään tavalla häiritsevä tms. Tuotetta ei saa missään nimessä levittää liikaa, muuten se voi lähteä murustumaan meikkiä levittäessä. Puolikas pumppaus riittää koko kasvoille, kokonaisesta saa jo kaulankin iholle. Kun annostelu on oikea, mikä tahansa meikki levittyy päälle kuin unelma ja kestää koko päivän. Itselläni esim. t-alueen kiiltely pysyy paremmin kurissa, kun tämä on meikin alla. Toimiikin parhaiten silloin, kun ihoni on normaali- tai sekaiho. Suosittelisin tätä myös rasvaiselle iholle. Sen sijaan kuivaihoisten kannattaa välttää. Ainakaan minulla tuote ei todella pintakuivina ihopäivinä toimi ihanteellisesti vaan tuolloin meikki tahtoo korostaa kuivia kohtia entisestään. Luulen, että kesän tullen tuote tulee olemaan entistä ahkerammassa käytössä ihoni muuttuessa normaaliksi. Tuoksu on hivenen sitruksinen ja mausteinen. 

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mikä oli maaliskuun suosikkituotteesi?

*Whamisa oma, muut tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.



  1. Whamisan huulirasva on todellakin hyvä! Itse käytän sitä kaakaovoista versiota, se on erinomainen tuote.

    Guerlainin kesätuoksut ovat vielä nuuhkimatta, oho! Tuo Coconut Fizz kuulostaa kiehtovalta, vaikken kookostuoksuista perustakaan. Liitän kookoksen tuoksunuottina aina vähän, öh, teinimäisempään imagoon kuin Guerlainiin. Siksikin kiinnostaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää käydä nuuhkaisemassa Coconut Fizzia, se on tosi yllättävä. Se kookos ei ole siinä sellainen kuin yleensä, kiitos bergamotin pirskahtelevan kirpeyden. Ei todellakaan mikään teinituoksu. :D

      Poista
  2. Huikean hienoja tuotteita<3 Mä olen miettinyt, että kokeilisin sy-alueella jatkossa vaikka öljyjä tai vesimäisempiä tuotteita kunhan saan sy-voidehamstrausvarastoani ensin hieman hupenemaan.
    IsClinicalin seerumi ei todellakaan kestäisi mun käytössä paria kuukautta enempää;) Se on jämpti niin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kokeilet öljyä, niin osta se kahviöljy, mistä monet on kirjoittanut. Käytän sitä juurikin vain sy-iholla. :)

      Kyllä se kestäis, jos et sitten truuttais sitä koko pipetillistä, kun se on niin vesimäistä. :D

      Poista
  3. Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz haluan nyt heti :)
    Oma maaliskuun tuotteeni voisi olla Isadoran kynsilakat, keväisen pehmeissä väreissä.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy haistelemassa, tiedän että tykkäät varmasti. Isadoralla oli muutenkin musta aivan ihana kevätkokoelma tänä vuonna. <3

      Ihanaa viikonloppua Outi!

      Poista
  4. Guerlain tuoksu kuulostaa niin ihanalta, että täytyy mennä tuoksuttelemaan kaikki kolme uutuutta <3

    Ihanaa viikkistä Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Tykkäät aivan varmasti siitä. :)

      Mukavaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  5. Mä katselin joskus Ruohonjuuressa Whamisan huulirasvoja, koska niitä aina välillä kehutaan, mutta koostumus tuntui jotenkin vahamaisen kovalta. En tiedä olivatko ne testerit ihan kunnossa, mutta itse tykkään sellaista huulirasvoista jotka lähes tulkoon sulavat voidemaisesti huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä yhdessä on selkeästi vahamainen ei mun toisessa suosikissa pinkissä eikä tässä fruitissa vaan siinä kolmannessa. Mulla nää kaksi muuta ovat ainakin ihan pehmeitä, ei mitään toki Hurraw! -tyylistä melkein sulavaa vaan ovat jämäkämpiä, mutta huulilla pehmeitä.

      Poista
  6. Toi huulirasva ja tuoksu vois olla mun juttuja.
    Rentouttavaa viikonloppua sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisit tuoksusta varmasti. Se on täydellisen omenainen, sellainen granny smith. :)

      Rentoa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  7. Toi Guerlainin hajuvesi pitää käydä tuoksuttelemassa, rakastan kookoksen tuoksua enkä oo hajuvesissä sellaiseen turhan usein törmännyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on selvä kookos, mut kirpeys tekee tästä uniikin, ei ole sellainen ällön makea kookos lainkaan. :)

      Poista
  8. Mä odotan kauhulla tulevaa kesää, en kestä +30 hellettä. :D Sen sijaan +20 olisi mukava sää läpi kesän! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä epäilen hyvin vahvasti, että ens kesä oli sellainen kuin viime. :D Joten oot turvassa, lupaan. :D

      Poista
  9. Mielenkiintoinen toi silmänympärys seerumi...sellainen olis ostoslistalla. Dermalocigan on hyvä...mutta siltä kuulostaa tämäkin. Onkohan kuinka arvokas tuote?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iS Clinicalilla on hintaa n. 69€ eli on hivenen edullisempi kuin Dermalogicat. :)

      Poista
  10. Sisleyn pohjustaja kuulostaa ihastuttavalta, onpa kiva lukea Sisneyn tuotteista suomalaisista blogeista 😊 Mäkin muuten välillä hoidan sy-ihoa ihan normi kasvorasvalka, esim. Esse kävi hyvin myös sy-iholle. Nyt oon ottanut tehokuurin kun sy-iho on ollut kuivempi. Yritän muistaa käyttää sitä The Ordinaryn caffeine tms.olikaan seerumia, rasvan ja lopuksi öljyn. Tänään illalla mentiin hoitoneste-seerumi-öljykombolla, joskin kyl myös kasvoseerumi ja voidekin sy-iholle asti taisivat päätyä 😀 Täytyisikin kokeilla iS Clinicalilta ( heh, automaattinen tekstinsyöttö ehdotti ja huonompi valintaa 😀😂) jotain seerumia! Ja se putsarikin on mietintälistalla 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, pintakuivan ihon kanssa haasteellinen hivenen, mutta luulen, että kesällä se tulee olemaan yksi lemppareistani.

      Todella kiva kuulla, että Sisley kiinnostaa. Heillä on tavoitteena alkaa näkymään enemmän myös suomalaisissa blogeissa. Mitä pidän kivana, koska arvokkaista tuotteista haluaa varmasti lukea ennen ostopäätöstä hivenen enemmän.

      Haha, nyt haluan tietää, mitä se automaattinen ehdotti tilalle?!? :D

      Poista
  11. Se ehdotti "huonompi valinta" 🤣😂

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives