Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2019



Toukokuun Lookfantastic Beauty Box* saapui myöhään, mutta löysi tiensä sentään perille asti. Tämän kuun boxi hurmasi heti neonkorallisella värityksellään. Kurkistinkin innokkaasti iloisen värisen laatikon sisään. 

*Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta.


Polaar Northern Light Cream 25 ml – Nimestä voisi kuvitella, että kyseessä vähintäänkin pohjoismaalainen brändi, niin Polaar tuleekin Ranskasta. Itselleni toistaiseksi täysin tuntematon merkki muuta kuin nimenä. Joten otin tuotteen innokkaasti vastaan. Matkakokoisesta voiteesta riittää testattavaa pitkäksi aikaa. Siperian oliivia ja salisyylihappoa sisältävä voide sopii myös vegaaneille. 

Mellow Gel Lip Pencil Aria – En tiedä olenko ainoa, joka alkaa olemaan hieman tympääntynyt kyniin, joita tuntuu tulevan jokaisesta boxista? Nude huulikynä lupaa pitkäkestoisuutta. Sitä voi käyttää yksinään tai yhdessä huulipunan- ja kiillon kanssa. Itsehän käytän väritöntä huultenrajauskynää, joten nämä sävyllä varustetut ovat jääneet melkeinpä turhina lojumaan kaappiini.

Wella Professional Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask 30 ml – Tämä tuote tuli kuin tilauksesta ja lähtee takuulla käyttöön. Hiusnaamiot kiinnostavat aina. Yleensä ne ovat pakattuina kömpelöihin isoihin purkkeihin, joita on hankala ottaa esim. matkalle mukaan. Sen sijaan tuubi tulee varmasti kesän aikana käytettyä, sen verran reissuja on jo tiedossa. 

Avant  Eight Hour Anti-Oxidising and Retexturing Hyaluronic Facial Serum 30 ml – Brändin tuotteita on tullut boxista aiemminkin. Kovin vaatimattoman näköiseen tuubiin pakatun seerumin arvo on reilusti yli sata euroa. Verkkosivuilla seerumi on pakattu punppupulloon, joten tämä edullisempi pakkaus on saatettu tehdä tätä boxia varten. Yhtä kaikki, tuotetta on saman verran kuin pumppupullossakin. Seerumi sisältää runsaasti ihoa tehokkaasti kosteuttavia raaka-aineita kuten hyaluronihappoa, ureaa, glyseriiniä, kollageenia ja sorbitolia. Kaikki nämä ovat ihan inci-listan alkupäässä, joten tuote on todellakin pakattu täyteen huikeita raaka-aineita. Listan keskivaiheilta löytyy retinoli. En tiedä olenko nähnyt ikinä ihonhoitotuotetta, jossa olisi näin paljon arvokkaita hyviä raaka-aineita samassa tuubissa. Näiden vuoksi on helppo ymmärtää, mikä tässä maksaa. Ei varmaan tarvitse sanoa, että otan tuotteen käyttöön hetimmiten. Ainoa mitä jäin miettimään, että onkohan tämä jopa liian aktiivinen tuote? No, se jää nähtäväksi, ainakin Lookfantasticin verkkosivuilla boxin saaneet ovat ehtineet jo kehua tuotetta.

Minetan 3 in 1 Gradual Tan Lotion 30 ml – Katselin, että Minetanilta löytyy myös ruskettavat Tan Dropsit ja olisin ottanut ne niin paljon mieluummin kuin tämän tuotteen. Vaikka brändit lupaavat, että tuote ei tuoksu itseruskettavalle niin jokainen tarkkanenäinen tietää tämän mainospuheeksi. Itseruskettavan haju puskee joka kerran hetken päästä lävitse. Ainoastaan juuri dropseilla, jos niitä laittaa tarpeeksi vähän, saa täysin tuoksuttoman tuloksen. Tosin jos tippojen kanssa innostuu liikaa, haistan niistäkin itseruskettavan hajun, mistä en pidä lainkaan. Boxissa tulleella asteittain ruskettavalla voiteella saa haluamansa lopputuloksen laittamalla sitä päivittäin. 

Skinchemists Rose Illuminating Glow Hydrogel Eye Pads – Seerumin jälkeen ehdoton suosikkituotteeni boxissa, sillä Eye Padsit ovat olleet viimeisen kiireisen kuukauden ajan salainen paheeni. Näköjään mitä enemmän ikää kertyy, niin sitä paremmin näkee tällaisten tuotteiden vaikutukset. Tykkään käyttää Eye Padseja aamuisin. Puhdistan ensin kasvot, jonka jälkeen laitan laput silmien alle ja syön rauhassa aamupalan lappujen vaikuttaessa. Tämän jälkeen poistan laput, hieron ylimääräisen aineen sy-iholle ja lisään muut ihonhoitotuotteet. Meikki levittyy virkistyneelle silmänympärysiholle kuin unelma. 


Ärsytystä herättäneestä kynästä huolimatta olen sitä mieltä, että toukokuun boxi oli ehkäpä tämän vuoden paras. Sisältö oli kiinnostava ja huulikynää lukuunottamatta tuotteet herättivät kiinnostusta, jopa suurta innostustakin. 

Mitä mieltä olit toukokuun Beauty Boxista? 

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 

*LF Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta. 



  1. Eye padsit olisi kiinnostaneet eniten, just tässä rauhoittelen Kocostareilla silmäpusseja pois ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin ihan lempparituote seerumin lisäksi, olisin voinut ottaa vaikka sen koko paketin, enkä vaan yhtä paria. :D

      Poista
  2. Upeilta vaikuttavat kaikki<3
    Aika jännä tuote tuo Avant-seerumi. Luulisi, että "less is more" myös vaikuttavien raaka-aineiden osalta. Mahtaakohan ne syödä toistensa hyviä vaikutuksia, jäin miettimään...:)
    Mukavaa sunnuntaita Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis todella mielenkiintoinen, koska siihen on oikeasti pakattu about kaikki vaikuttavat aineet, en katsonut tarkemmin, mutta peptidit sentään taisi puuttua. :D Mielenkiintoista tosiaan nähdä miten käyttäytyy iholla, monet käyttäjät on olleet sitä mieltä, että se on ehdottomasti parhaimmillaan meikin alla, eikä öisin. Joten aion kokeilla ensin niin.

      Ihanaa sunnuntaita Sari. <3

      Poista
  3. En käytä kyniä ollenkaan, siis mihinkään, en huulille enkä silmille, joten ne lähtevät aina jakoon.

    Missähän oma boxi luuraa....

    Ihanaa sunnuntaita jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin ymmärrän sua. Mä saatan esim. silmiin käyttää just kynää, mut niitäkin on tullut jo miljoona, joten...

      Mulla tulee nää yleensä aina Postnordin kautta, mutta tällä kertaa tuli Postin lappunen. Aika tutkimattomat ovat näiden LF:n PR-boxien tiet..

      Ihanaa viikkoa Tiia!

      Poista
  4. Mulla on jo kaksikin näitä itseruskettavia tippoja. Onko kukaan testannut? Tippa/tipat siis sekoitetaan johonkin normaaliin vartalorasvaan (tai kasvo...)? Miten sen saa sekoitettua rasvaan tasaisesti? Miten monta tippaa kalmankalpea ihoni vaatisi jotta loppu tulos ei olisi joku "seepra"? Aaapuvaaaa...
    Mutta joo! Kiva boxi oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan sekoitat vaan 2-3 tippaa seerumin tai käyttämäsi voiteen joukkoon, voi sekoittaa myös vartalovoiteeseen, jos haluaa koko kropalle sävyä. :) Kyllä se sekoittuu, itse ihan sormin. Tosi kevyesti asteittain sävyttää, joten ei kamalasti vaaraa rajoista. :)

      Ihanaa viikkoa sinne!

      Poista
  5. Hih, mulle tulee Avantista mieleen se konemerkki, joka tekee pieniä maansiirotkoneita tms. :D :D Mutta seerumi kuulostaa huipulta, voi olla että se olisi omalle iholle jo liiankin tehokas. Mutta ehdottomasti mielenkiintoisen kuuloinen tuote! Ja haha, tuollaisia silmälappunaamioita täytyisi itsekin hankkia, sy-iholla huomaa niin parhaiten ne ekat ikääntymisen merkit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hahaa, joo aika tekninen nimi, ehkä se kuvaa brändiä? ;D

      Noi silmälaput on aamuisin pelastus, kun haluaa, että meikki menee nätisti tai edellisenä yönä on tullut nukuttua vähän.

      Just tota liikaa tehokkuutta pelkään itsekin. Nyt pari kertaa pistänyt, ei vielä mitään negatiivista ja iho tuntuu sileämmältä, mutta ei noita voi vielä parilla käyttökerralla sen enempiä arvioida. ^_^

      Poista
  6. Olisipa tuolla boxi tarpeen. Naama on kaikke muuta kuin fantastic. Kortisonipöhössä ja jonkin äkäisen hyönteisen pisto vielä viimeisteli naamani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, lol, naurahdin vähän. Ehkä toi boxin nimi on sopiva?

      Eikä, toi kortisooni on kyllä niin ikävä, kun useilla juurikin pöhöttää kasvot, eikä sille mitään voi, mutta teveys aina ennen kauneutta. Ampiaisen pisto olisi kyllä sen sijaan voinut jäädä väliin. :(

      Mukavaa viikkoa sinne kaikesta huolimatta. <3

      Poista
  7. No wau, onpa kerrassaan houkutteleva sisältö tässä :) Ja siis mä niin ihailen aina näitä vaihtuvia bokseja, tuokin on ihanan pirtsakka! Noitahan voisi hyvin tuunailla jatkokäyttöön vaikka säilytyksessä tai lahjapaketteina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli mulle ehdottomasti tän vuoden paras boxi tähän asti, ei epäilystäkään. Tiedän, että monet on säästäneet noita laatikoita, mäkin olen muutamia. Lähinnä sen vuoksi, että voin jouluna kääriä tuunattuihin laatikoihin lahjoja, jotka on vaikea kääriä paperiin. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives