Highlighter kesäksi ja talveksi

*Sisältää mainoslinkkejä

Siinä missä meikkipöytäni uumenissa pyörii kasoittain huulituotteita, luomivärejä ja jopa meikkipohjiakin, on yksi tuote siellä todella minimaalisella edustuksella. Tilanne on siihen nähden outo, sillä minä jos kuka pidän kuulaasta ja hohtavasta meikistä. Siihenhän tarvitaan usein highlighteria, joten voisi kuvitella, että kaappini suorastaan pursuaisi erilaisia, mutta ehei. En oikeastaan ole koskaan tajunnut, miksi tätä tuotetta pitäisi olla kymmenittäin jemmassa, jos ei sitten kovasti tykkää käyttää päivittäin eri sävyisiä highlightereita. Oma makuni on kuitenkin näiden suhteen todella yksitoikkoinen, haluan tietynlaista tulosta ja yhdellä tuotteella olen saanut sellaisen jo vuosia. Ihoni on lämpimän sävyinen ja sellaisen haluan myös highlighterini olevan, sillä haluan, että se näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta. Minulle higlighteria on silloin oikea määrä, kun minua katsotaan edestä päin, kukaan ei huomaa sen olemassaoloa, mutta kun käännän kasvojani, se heijastaa juuri oikeanlaista valoa. 

Tein lähes kolme vuotta sitten postauksen The ride or die -tuotteistani. Mikäs muu se siellä komeilikaan highlighterin asemassa kuin the balmin Mary Lou Manizer, myös toinen jutussa mainitsemani Kevyn Aucoinin Candlelight on pitänyt pintansa. 


Mary-Loussa on ollut ainoastaan yksi pieni vika. Kesäaikaan, kun olen aavistuksen päivettynyt, se saattaa näyttää aavistuksen jauhoiselta ja omaan makuuni jopa luonnottomalta ihollani. Levityksen kanssa pitää olla extravarovainen verrattuna talveen. Minulla on ollutkin pitkään hakusessa vastaava tuote, mutta aavistuksen vielä lämpöisemmän ja syvemmän sävyisenä. Ei ole ollut helppo tehtävä, useat olisivat olleet muuten hyviä, mutta aavistuksen liian tummia tai sitten hohtoa on ollut makuuni liikaakin. 


Etsimistä kesti siihen asti, kunnes viime kesän lopulla törmäsin kaupassa YSL:n Couture Highlighteriin sävyssä 01 Pearl. Pannussa Pearl näytti sekin aluksi liian tummalta, mutta kokeiltuani kädelle, vakuutuin. Alla olevassa kuvassa näkyy hyvin alempana olevan Mary-Loun jauhoisuus, verrattuna ylempänä olevaan YSL:n hivenen kultaisempaan, hohtavampaan ja hienojakoisempaan tuotteeseen. Iholla ero on paljon minimaalisempi, mitä voisi kuvitella, sen verran kuitenkin, että talvikalpealla ihollani YSL ei toimi yhtä hyvin kuin the balm, sen sijaan kesällä vaakakuppi kääntyy juuri päinvastoin. Jos näitä kahta pitäisi vertailla, niin the balm toimii kulmaluulla paremmin, mutta YSL sopii taas loistavasti koko luomelle luomiväriksi tuomaan hehkua. 


Mikä on highlighter-suosikkisi?

The Balmin Mary-Loun voi ostaa *täältä (22,50€) ja YSL:n *täältä (49€).
 1. Mary-Lou on yksi suursuosikeistani, ja kesällä se on oikeastaan mun vakiosilmämeikki myös. Sitä luomille, kevyt rajaus ruskealla kajalilla ja ripsiväri, niin silmämeikki on valmis. Tuo kivasti esiin sinisiä silmiä :) Mä oon ihan kauhea highlighter-harakka, mulla on ihan typerä määrä highlightereita, mutta perustelen määrää itselleni sillä että käytän niitä myös luomiväreinä :D Urban Decay x Gwen Stefani -kokoelman poskipuna-highlighterpaletissa on kaksi ihanaa nappia jotka sopivat keskenään tosi hyvin yhteen silmämeikissä. MACin Lightscapade on myös mun ikisuosikki, se on niin luonnollinen eikä yhtään glitterinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että Mary-Lou näyttää sulla tosi hyvältä koko luomella, mä en ole yhtä kalpea kuin sä, niin mulle se on koko luomelle aivan liian vaalea, mutta taas kulmaluulle kiva. Onhan mulla sitten mm. Smashboxin Cali Countour -paletti, mutta mä käytän sitä vain silmämeikkiin, joten en laske sitä highlighteriksi. :D

   Mä luulen, että aika moni just perustelee kokoelmaansa tolla, että ne sopii myös silmämeikkiin ja niin kuin ne oikeasti sopiikin. :D

   Poista
 2. Mulla käy highlightereiden suhteen niin, että ostan uuden ja innostun. Käytän sitä hetken, kunnes unohdan sen ja ostan taas uuden. En kai ole löytänyt sitä oikeaa, joka kolahtaisi kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi et ole löytänyt sitä oikeaa, siitä kertoo tuo, että hylkäät ja ostat uuden. :D Toivotaan, että sellainen tulee vielä vastaan. <3

   Poista
 3. Mä en käytä highlightereita luomilla vaan poskipäillä ja kulmaluun alla. Tykkään kyllä laittaa välillä niin että näkyy, mottoni lienee enemmän on paremmin :D Mary-Lou on kiva, samaten Jeffreet jotka tosin ovat aika näkyviä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän tietysti myös poskipäillä ja kulmaluulla, leuassa, nenänvarressa, otsassa you name it, mutta myös silmissä. :D Silti kun mua katsoaa edes se ei saa näkyä tai sitä on liikaa, ainoastaan päätä käännellessä kun valo osuu. LOL

   Poista
 4. Mary-Lou on mun ikuinen kestosuosikkini :) Sleek MakeUP:n Solstice -paletista löytyy myös pari tajuttoman upeaa highlighteria! Samoin ABH:n Glow Kiteistä. Mutta jos se yksi pitäisi valita, olisi se ehdottomasti Mary-Lou<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, enkä ihmettele, että on jonkun muunkin suosikki. :)

   Poista
 5. YSL:n highlighter on ihan ykkönen, tykkään käyttää sitä kulmaluiden päällä ja poskipäissä.
  Ihanaa tiistaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullakin on YSL, ihan mahtavaa! :)

   Ihanaa tiistaita Outi. <3

   Poista
 6. Mä tykkään Benecosin korostustuotteesta, ainoastaan pakkaus on järkky ja mennyt rikki :D Ingoltilla on myös upea kultainen, J-Lo korostustuote. Korostustuotteet eivät ole se mun juttu, meikkipohjat ja huulipunat sen sijaan on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nää niin tärkeitä ole, sen jo tietää niiden määrästä, mutta ehdottomasti kauneimman ja heleimmän meikin saa, kun laittaa highlighteria. Itsehän tykkään siitä, että iho saa miltein kiiltää. Toi J-Lon korostustuote on muuten upea!

   Poista
 7. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista
 8. Mary Lou on kyllä yksi kestosuosikki, se ei koskaan petä :). Tuo YSL kuulostaa myös ihanalta, mutta ehkä mulla on nyt hetkeksi aikaa riittävästi highlightereita :D.

  VastaaPoista
 9. Ooooh, oon niin heikkona YSL:ään että tää postaus oli <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives