Tehokas ja hellävarainen puhdistava naamio – Elemis Peptide4 Thousand Flower Mask

Postaus sisältää PR:n näytteen, saatu blogin kautta.

Tällä kertaa vuorossa onkin sellaisen brändin tuote, jota en ole aiemmin blogissani pahemmin esitellyt. Elemistä on nähty ainoastaan Lookfantasticin Beauty Boxien sisältöjä ruotiessa. Postissa saapui kuitenkin kevättalvella yllätyspaketti Beauty Expertiltä (josta olen muuten tilannut tuotteita jo vuosia ja usein maininnut kaupasta täällä blogissakin). Paketti sisälsi Beauty Expert The Spring Collectionin, pakkauksen jonka sisältämien tuotteiden yhteisarvo on 180 puntaa. Sen voi edelleen ostaa omaksi 60 punnalla heidän verkkokaupastaan. Yksi paketin tuotteista oli tämä Elemiksen *Peptide4 Thousand Flower Mask. Olen vuosien saatossa kokeillut moniakin Elemiksen tuotteita, mutta en ole jostain syystä päässyt aivan täysin brändiin sisälle. Ehkä siihen tarvittiin tuote, johon ihastuisin totaalisesti. 

Elemishän tunnetaan Englannin suosituimpana spa- ja ihonhoitomerkkinä. Suosiosta kertoo jotain se, että brändin kylpylöissä vierailee vuosittain 6,5 miljoonaa ihmistä. Tämän vuoksi Elemis tunnetaankin merkkinä, joka on tehnyt itsestään yhden kosmetiikkamarkkinoiden vaikutusvaltaisimmista, mutta myös tuloksellisimmista ihonhoitomerkeistä. 

Elemis yhdistelee tuotteissaan luonnollisia raaka-aineita ja huipputeknologiaa. Sarjoja on useita erilaisia, mikä kuuluu olennaisena osana spa- ja hoitolasarjojen ideologiaan. 


Millainen on sitten naamio, joka sai minut kiinnostumaan sarjasta?

Aivan aluksi Peptide4 Thousand Flower Mask sai huomioni, kun puristin sitä tuubista ulos. Ensimmäinen päässäni risteillyt ajatus oli: "Mitä ihmettä, mitä tämä on?!?" 

Kaikkihan tietävät millaiseksi kuvittelemme automaattisesti savipohjaisen naamion päässämme. Elemis on kuitenkin toista maata. Tuubin suuaukosta alkoi pursuamaan kädelleni samettista, viilentävää, ilmavaa, paksulta kermavaahdolta näyttävää ja tuntuvaa naamiota. En ole kokenut mitään samanlaista aiemmin.

Mineraalipohjainen naamio lupaa kirkastaa, pienentää ihohuokosia ja elvyttää ihoa. Idea on siinä, että naamio ikäänkuin "viestii" ihon kanssa. Tämän mahdollistaa Peptide4 -raaka-aine, joka koostuu kukkien terälehdistä. Naamion sisältämä turve tunnetaan ihoa kirkastavista vaikutuksistaan, kun taas maitohappo ja pajuyhdiste kuorivat ihoa lempeästi. Musta savi puhdistaa ja siloittaa. Naamio sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksu on jännä, ei nenääni kummoisesti miellyttävä – hivenen kukkainen ja maanläheinen. 

Naamiota levitetään puhtalle iholle 1-2 kertaan viikossa, annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja pestään lämpimällä vedellä pois. Apuna voi käyttää myös sientä tai kangasta, mutta itse tykkään tehdä poistamisen sormin. Naamio on niin hellävarainen, että toisinaan olen käyttänyt sitä kaksikin kertaa viikossa, vaikka yleensä ihoni ei kestä savipohjaisia naamioita edes kertaa viikossa. 

Iho on naamion jälkeen pehmeä, kirkas ja sileämpi. Myös ihohuokoset ovat supistuneet ja iho näyttää tasaisemmalta. Todella hyvä hellävarainen puhdistava naamio ja jo pelkästään koostumuksensa vuoksi tämä on elämyksen arvoinen tuote. 


INCI: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Kaolin, Charcoal Powder, Betaine, Peat, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Betula Alba Juice, Lactic Acid, Chlorphenesin, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Disodium EDTA, Polyquaternium-39, Fragrance (Parfum), Propylene Glycol, Silica, Salix Daphnoides (Violet Willow) Bud/Leaf/Stem Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Yeast Protein, Melilotus Officinalis (Sweet Clover) Extract, Citric Acid, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Potassium Sorbate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Cistus Ladaniferus Oil, Helichrysum Angustifolium Flower Extract.

Naamiota myy tietenkin Beauty Expert (43,45€), mutta se kuuluu myös elevenin (59€) ja Skincityn (54€) valikoimiin. 

Onko Elemis tuttu?


*Postaus sisältää PR:n näytteen, saatu blogin kautta.


  1. Merkki on tuttu vain nimeltä ja mainoksista. En tiennyt, että se on brittiläinen, hups.
    Savipohjaisia juttuja käytän todella harvoin. Yleensä ne tuntuvat liian kuivattavilta ja toisekseen mulla rupeaa aina vesi valumaan silmistä ihan solkenaan savituotteiden kanssa.
    Kivaa iltaa ja huomista päivää Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään aikoinaan tajunnut Elemistä brittiläiseksi.:D Joten no worries.

      Tää on oikeasti niitä harvoja savituotteita, jotka ei kuivata. Luulen, että turve on hyvänä apuna siinä. :)

      Mukavaa viikonloppua Sari. <3

      Poista
  2. Uusi tuttavuus tämäkin. Hintaluokaltaan ei ihan minun tuote, vaikka varmasti on aivan ihana muuten.
    Kivaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
  3. Pieniä näytteitä olen sarjalta testannut ja olen kyllä tykännyt. Voisin tykätä, sillä nenässä ihohuokoset ovat iän myötä selkeästi alkaneet suurenemaan ja olen ottanut siitä pienen neuroosin jo itselleni.

    Kivaa viikkistä Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten huomisessa postauksessa on sulle vinkkinä loistava blurraava primer. ;)

      Mukavaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  4. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että tällä on muitakin "faneja". :)

      Poista
  5. Tämähän kuulostaa houkuttavalta :) Upeat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tää on todella loistava, varsinkin jos savi- ja turvenaamiot muutoin kuivattavat ihoa liiaksi.

      Poista
  6. Kuulostaa mielenkiintoiselta, varsinkin tuo koostumus! Luulen, että tykkäisin. Merkki on vain nimenä tuttu, en ole muistaakseni kokeillut merkiltä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus on todella jännä, tossa kuvassakin näkee kuinka se "vaahtoa". :D

      Poista
  7. Elemis on täälläkin merkkinä tuttu Youtube-videoilta, mutta enpä tiennyt että sitä saa myös suomalaisista verkkokaupoista! Täytyykin laittaa tuote testiin – kuulostaa mielenkiintoiselta!

    http://lauraannikablog.blogspot.fi

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives