Hämmentävän hyvä vartalotuote – Bioeffect Body Intensive


En ole pahemmin salaillut blogin puolella sitä, miten vartalon ihonhoitoni on aivan retuperällä verrattuna siihen, miten hoidan kasvoalueen ihoani. Kuivaharjausta olen jaksanut jo kohta vuoden ajan pari kertaa viikossa säännöllisesti ja se jos mikä on saavutus. Jalkojani hoidan myös hyvin, mutta sitten se muu kroppa sääristä kaulaan asti on retuperällä, varsinkin talviaikaan. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.

Lisäksi hyvin nirso vartalotuotteiden suhteen. Olen löytänyt muutaman todella loistavan tuotteen, joille olen ollut uskollinen. Näitä ovat mm. Cattierin Body Lotion, Sensai Body Emulsion ja  May Lindtrom Radiance Oil. Löydän todella harvoin vartalotuotteita joihin todella koukutun, joten ei ole sattumaa, että niistä kaikista olen myös blogiini sitten tuotevinkkejä kirjoitellut.

MaittaLy kirjoitteli toukokuun alussa omista vartalosuosikeistaan, postauksessa esiintyi *Bioeffectin Body Intensive. Itseenihän iski jo viime kesänä Bioeffect-huuma. Hellekesänä Bioeffectin EGF-seerumi oli niitä harvoja tuotteita, joita minun teki mieli edes laittaa kasvoille. Hellepäivän ihonhoito -postauksessa kerroin tuotteista, jotka olivat käytössäni hellepäivinä. Bioeffectiltä ilmestyi jokin aika sitten muutamia uutuuksia, joita sain testattavaksi. (näistä lisää myöhemmin) Mukana tuli myös vartalotuote, jota en ollut aiemmin kokeillut. 

Body Intensiven suositushinta on 95€/75ml, mutta katsellessani jälleenmyyjien tämänhetkisiä hintoja NaturalShopin 69 euroa oli edullisin, mitä löysin. Muut jälleenmyyjät voit kurkata täältä.


Voin ihan rehellisesti sanoa, että 75 ml:ä koko vartalonhoitotuotteessa on äärettömän vähän, mutta paksun läpinäkyvän seerumin muodossa oleva tuote, on äärimmäisen riittoisa. Pienen koonsa vuoksi se sopii hyvin mukaan reissuun. En myöskään koe, että tämä on sellainen, jota itse raaskisin levitellä huoletta koko vartalolle. Varmasti joku voi tehdä niin, mutta itse en tekisi. Koen Bioeffectin Body Intensiven enemmänkin tuotteena, jota voi käyttää vaikka tehokuuriluontoisesti erityistä huomiota kaipaaville alueille. Sopii myös raskausarpien ehkäisyyn.

Decoltee on itselleni ollut aina se kohta, josta ikäni helpoiten näkyy. Isohko rintavarustus ja maan vetovoima vetävät vääjäämättämösti decolteen ihoa alaspäin ja vähentävät sen kimmoisuutta. Toinen hoitoa kaipaava alue talven jäljiltä ovat sääret. Ne tuntuvat aina kesän kynnyksellä äärimmäisen kuivilta. Joten päätin kohdentaa hoidon näihin kahteen kohteeseen.  

Testauksen alussa opin heti ensimmäisen läksyni – annostelun kanssa on oltava varovainen. Jos tuotetta laittaa liikaa, ihon pinta saattaa tuntua hetken aikaa tahmealta. Tunne häviää kyllä pienen ajan jälkeen. Oikein annosteltuna geelimäinen seerumi suorastaan hulahtaa hetkessä ihoon, tuntuu kivan kevyeltä ja vaatteet voi pukea heti päälle. Se mistä sen sijaan vaikutuin välittömästi, oli tehokkuus. Jo parin käyttökerran jälkeen sekä säärien, että decolteen iho oli huomattavasti kosteutetumpi, pehmeämpi ja kimmoisamman oloinen. Joten seerumilla saa tuloksia nopeasti. Olin kyllä jo ennen seerumia levitellyt muita minulla olevia vartalotuotteita kyseisillä alueille (kesäpaniikki), mutta en ollut saanut niillä aikaiseksi samanlaisia tuloksia. 

Body Intensive teho perustuu sen sisältämiin EGF-soluaktivaattoreihin, jotka ovat ihon omia solukasvutekijöitä ja se vilkastuttaa solujen uusiutumista. Tuote on hajusteeton ja lisäaineeton. Bioeffect-tuotteiden tapaan sisällysluettelo on hyvin yksinkertainen, eikä se sisällä mitään ylimääräistä. 

Aqua, Glycerine, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Sodium Dehydroacetate, Hordeum Vulgare Seed Extract, Tromethamine, EGF (Transgenic Barley Sh-Oligopeptide-1


Oletko kokeillut Bioeffectin Body Intensivea tai muita tuotteita? Mikä on vartalotuotesuosikkisi?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.



  1. Cattier on kyllä loistava ja Bioeffectin tuntien, niin on varmmasti tämäkin. ihanaa torstaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cattier on lemppari kosteuttamaan sitten muuta kroppaa. :)

      Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  2. En ole testannut Bioeffectin tuotteita. Minä rasvailen kroppaani Body shopin ihovoiteilla.
    Ihanaa helatorstaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän TBS vartavoita mm. jalkoihin ja käsiin. Tykkään todella neutraalin hajuisista tuotteista vartalolla, kun käytän tuoksuja, niin TBS:t siksi jää, vaikka muuten ihania ovatkin. :)

      Ihanaa viikonloppua Outi. <3

      Poista
  3. Bio Effectin tuotteet on kyllä ihan omaa luokkaansa! Ällistyttävää, niin suppea raaka-aineluettelo ja niin koruton tuotteen ulkonäkö ja niin tehokas vaikutus.

    Kiitos maininnasta :)

    VastaaPoista
  4. Mulla varsinkin sääret on se ongelma, tuntuu että mitä tahansa niihin laittaa, on ne aina yhtä samean ja kuivan näköiset :|

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives