Parhaat – toukokuu'19


Kesäkuun alku ja aika kerätä yhteen toukokuussa ihastusta herättäneet tuotteet. Aloitin kesälomani viikonloppuna en suinkaan laiskotellen vaan tekemällä niitä inhottavia siivoustöitä, jotka jäävät arkena tekemättä, ei niin tärkeinä ja ajanpuutteen vuoksi. Nyt voikin sitten loppu loman ottaa rennosti. Postauksia tulee lomani aikana hivenen poikkeuksellisesti. Seuraavat postaukset ilmestyvät la, ti ja to, ettette ihmettele, jos niitä ei ilmesty teille totuttuina päivinä. Tulossa on mm. kirjoitus, jonka kirjoittaminen hieman jännitti minua, sellaista enää harvemmin tapahtuu. 

*Jo Malone oma, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.

Mutta palataan vielä hetkeksi toukokuuhun.


Jo Malone Frangipani Flower Cologne – Kun näin tuoksun, tiesin, että haluan tämän kesätuoksuvalikoimaani. Kyllä, minulla on oma kesätuoksukokoelma, voisin ehkä joskus esitellä sen teille. Jos ei muuten niin Instastoriesissa? Ne ovat tuoksuja, joita käytän ainoastaan ja vain kesällä. En halunnut 100 ml:n pulloa, koska se on hankala reissussa, vaan himoitsin nimenomaan 30 ml:n kokoa. Jo Malonen tuoksuissa pieni koko on parhaan mallinen, jos tuoksua haluaa kuljettaa mukana. Frangipani Floweria voisi hyvin kuvailla synonyymiksi kesälle. Alkutuoksussa aurinkoisia vivahteita ja hapanta sitruunaa. Sydän on itämainen – ylang-ylangia, frangipania ja jasmiinia. Pohjalla benzoiinia ja santelipuuta. Tuoksu on voimakas, mutta samaan aikaan yllättävän kepeä sekä kermainen. Nimensä mukaisesti tässä todella tuoksuu frangipani, joten jos tykkäät ko. kukan tuoksusta, niin tämä on ehdoton hankinta. Aluksi tuoksu on voimakas, mutta vähitellen ihon lämmössä se tasoittuu. Kesto on 6-8 tuntia. Täydellinen tuoksu tuleviin hellepäiviin!

*Sisley So Volume Mascara – Sisleyn kuuluisin mascara on varmasti So Intense-kampamascara. Jokin aika sitten markkinoille tuli So Volume, jossa on isokokoinen maxi-harja. Harja ei ole suurin, mitä olen ripsiväreissä nähnyt, mutta se on silti iso. Siitä tulee hyvinkin paljon mieleeni Lancômen Monsieur Bigin harja. Ripsiväri tekee ripsistä tuuheammat ja pidemmät. Tällä saa halutessaan kerrostamalla taiottua "tähtisilmät", sillä halutessaan, harjan päällä saa ojenneltua ripsiä enemmän yhteen, jos tykkää tästä lookista. Silloin harvoin kun laitan alaripsiin ripsiväriä, tykkään käyttää tuota taktiikkaa. Kun laittaa ripsiä enemmän yhteen, silmiin tulee kivaa tuiketta, eikä alaluomi näytä niin raskaalta, joten toimii varsinkin ikääntyvällä. Tuotteessa on käytetty myös ripsien kasvuun vaikuttavia aineita – arginiinia, B5-provitamiinia, kirsikankukkauutetta ja risiiniöljyä. Tämä ei ole 38-ripsari, mutta pysyy silti silmissäni hyvänä n. kahdeksan tuntia, jonka jälkeen saattaa hivenen murustua silmien ulkonurkkiin. Tämä on kuitenkin itselleni todella pieni ongelma, koska lähes kaikki muut ei 38-ripsarit tekevät pandasilmät tunnissa. Murut on kuitenkin helppo pyyhkäistä pois. So Volume on helppo puhdistaa pois misellivedellä tai silmämeikinpoistoaineella.

*We Love The Planet So Sentive Deodoranttipuikko – Kuten tiedätte, tykkään kodin ulkopuolella turvautua aina antiperspiranttiin, mutta kotipäivinä haluan käyttää luonnollisempia vaihtoehtoja. Muutama hyvä deodorantti onkin löytynyt vuosien aikana, nyt taisin kuitenkin löytää toistaiseksi parhaan. Karkkimaiselta tuoksuvat dödö on 100% luonnollinen. Kainalot eivät alkaneet haista edes pienen siivousurakan aikana. Tuote koostuu mm. kookosöljystä, maissitärkkelyksestä ja mehiläisvahasta, jonka vuoksi se ei sovi vegaaneille. Pari pientä negatiivista asiaa kuitenkin tästä löysin. Toinen on se, että korkki on aika löysä, mutta ymmärrettävästi pahvipakkaukseen ei välttämättä ole kovin helppo toteuttaa napakkaa mekanismia. Lisäksi koostumus on todella pehmeää ja helposti "hapertuvaa", joten jos sitä levittää kainaloihin vetämällä, tulee liikaa. Olenkin ratkaissut ongelman ja turhan tuotteen tuhlauksen levittämällä sen painellen kainaloihin.


*it Cosmetics Bye Bye Pores Poreless Finnish Airbrush Powder – En ole pitkään aikaan, en varmasti sitten By Terryn irtopuuterin, innostunut mistään irtopuuterista näin paljon. Käytänhän arjessa pääsääntöisesti vain Clarinsin kivipuuteria. Bye Bye Pores on pakattu pieneen näppärään pakkaukseen, joka on helppo kuljettaa mukana. Irtopuuterithan ovat usein todella isoissa ja kömpelöissäkin pakkauksissa, jotka ainakin itse tiputan heti pois pakatessa tilaa viemästä. Puuteri sisältää silkkiä ja hydralysoitua kollageenia. Väritön, todella silkkisen tuntuinen puuteri on ohutta ja se blurraa ihon kauniisti. Tulos on matta, mutta ei liian, varsinkin siveltimellä levittäessä saa halutessaan läpikuultavamman lopputuloksen kuin vipalla. Itsehän en pakkauksen mukana tulevaa minivippaa levitykseen käytä. 

*bareMinerals Gen Nude Neutral Eyeshadow Palette – Monen mielestä paletti on takuulla tylsyyden huipentuma, mutta meikkityyliini se on kuin tehty. Runsaspigmenttisiä, kermaisia ja helposti työstettäviä sävyjä on helppo käyttää. Mukana pari hohtavaa sävyä, joilla saa vähän blingiä silmiin niin halutessaan. Vaalein sävy on loistavan neutraali koko luomella. Sävyillä saakin tehtyä todella nopeasti arkimeikin. 


Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mikä oli toukokuun suosikkisi?

*Jo Malone oma, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.


  1. It Cosmeticsin puuteri alkoi kiinnostaa, kuulostaa hurjan hyvältä! Mulla on just niitä kömpelöitä isoja puuterirasioita, mm. RCMA:lta, joka vaatii vielä erillisen "alustan", jolle siitä valtavasta purnukasta voi puuteria sirotella ja ottaa siitä sitten siveltimeen :D Ei siis todellakaan näppärä matkoille mukaan otettavaksi. Tossa bareMineralsin paletissa on tosi hyvät sävyt arkimeikkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava ja kooltaan just sopivan näppärä.👍

      Just arkimeikkiä tykkään bareMineralsilla tosi paljon tehdä. On mulla sit värikkäämpiäkin paletteja, jos enemmän innostun. 😁

      Poista
  2. We Love the Planetilta mulla on purkkidödö, sellainen voidemainen, jota yleensä käytän kotipäivinä, mutta aion tässä testata kohtsillään miten pelittää ihmisten ilmoilla. Panokset kovenee, heh;) Todella hyvä dödö sinänsä ja miellyttävä käyttää, mutta tuota puikkomallista en ole kokeillut, mutta kiinnostaisi sekin:)

    Kivaa ja rentouttavaa lomaa Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi panokset kovenee. Kerro sit miten kävi. 😁

      Kiitos Sari. 💗

      Poista
  3. It Cosmeticsin tuotteet ovat jo pidemmän aikaa kiinnostaneet, joten pitäisi Kickissä käydä kurkkimassa. Merkin CC-voidetta kehutaan joka paikassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se CC-voide muuten hapettuu ainakin mun iholla paljon. Mulla on sävy Light ja se on mulle aivan liian tumma. Muistaakseni niitä on olemassa vielä yksi vaaleampi sävy. 😅

      Poista
  4. Jo Malone tuoksut Lontoossa lähtee niin tuoksutukseen kaikki. 😍

    Ihanaa päivää Jonna 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä ehdoton tuliainen sieltä itselle. 💗

      Ihanaa viikonloppua Tiia.

      Poista
  5. Sisley So Volume Mascara kuulostaa hyvältä! Oma toukokuun suosikkini on Herbinan päivävoide, jossa on aurinkosuoja!
    Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Herbina on muuten hyvä ja sä tunnetusti tarvi SPF:n, kun olet työsi puolesta niin paljon ulkona.

      Ihanaa viikonloppua Outi. 💗

      Poista
  6. It Cosmeticsin irtopuuteri on tuttu ja minun lemppari! Olen siitä itsekin joskus kirjoittanut. Sen blurrausteho on <3

    BareMineralsin luomivärit ovat oikeasti todella laadukkaita. Tätä samaa palettia mulla ei ole mutta ne mitä olen käyttänyt olivat tosi hyviä. Tuo postauksessa mainittu paletti on kyllä lostava peruspaletti ihan kenelle vaan. Melkein harmittaa että en tarvitse enää yhtään enempää luomivärejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just se blurrausteho, ihan huh verrattuna muihin. On silti ohut ja luonnollinen. 💗

      Mitä siis et muka tarvi lisää luomivärejä, ei kai!?! 😂

      Poista
  7. Ooh, tuo It Cosmeticsin puuteri kuulostaa kyllä aivan täydelliseltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, nyt lomalla oon vielä käyttänyt sitä joka päivä, niin se on myös silmien alle tajuttoman hyvä hienojakoisena peitevoiteet pysyy loistavasti paikoillaan. 👍💗

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives