Kaksitoista ajatusta


Bongasin ystäväni Tiian blogista hauskan postausidean ja nyt kun vihdoin on aikaa (vapaapäivä), niin ajattelin ryhtyä tuumasta toimeen. Päivät menevät juuri nyt sellaista vauhtia, että välillä tuntuu, etten meinaa itse pysyä mukana. Onneksi edessä häämöttää melkein viikon pituinen joululoma, jota odotan jo innolla. Viime joulu meni osin töissä, joten tänä vuonna aion ottaa vapaasta joulusta kaiken ilon irti.

Asun: Riihimäellä. Kaupungissa johon en edelleenkään tunne täysin kotiutuneeni, vaikka kotini on nyt täällä. Täällä on periaatteessa kaikki ok, mutta ei tarpeeksi asioita, jotka saisivat minut tuntemaan, että täällä haluan elää aina. Asun kerrostalossa pienkotialueella lähiössä. Tykkään asuinalueesta, sillä täällä on rauhallista ja kivat kävelymaastot aivan takapihalla.

Innostun: Minut on aika helppo saada innostumaan. Innostun jopa mieheni tuomasta suklaapatukasta. Uudesta kirjasta, uudesta suklaasta, siitä, että herätessäni tajuan, että nyt on se päivä, kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Mies aina sanoo, että minua on hauska katsoa innostuneena, sillä olen sillä hetkellä niin täpinöissäni, että alan puhua pälpättämään melkein taukoamatta. Välillä miehen on vaikea pysytellä mukana, sillä aiheet saattavat vaihdella nopeastikin.


Ihailen: Luontoa. Joka kerran se saa minut sanattomaksi. Kun lähden ulos, minulla on välillä todellisia hankaluuksia liikkua turvallisesti, sillä autot tai muut ihmiset eivät kiinnosta minua. Unohdan välillä kiinnittää niihin huomiota, joudun koko ajan skarppaamaan, että huomaan, mitä ympärilläni tapahtuu. Sen sijaan saatan jäädä ihailemaan yhtä ruohonkortta, joka sattuu olemaan mielestäni äärettömän kauniin muotoinen. Olen monesti ajatellut, että näen maailman eri tavalla kuin monet muut ja koen sen rikkautena, jonka tajusin vasta vanhempana.

Haluaisin: Ihanan rauhallisen joulun miehen kanssa kahdestaan. Vapaa jouluni jo varmistui, mutta miehen kohtaloa joudumme vielä hetken odottamaan.

Luonnettani kuvaa: Harkitseva, rauhallinen ja luotettava, mutta tilanteen sattuessa myös kupliva luonne. Olen myös maailman suurin jääräpää, puoli jota välttämättä monikaan ei tiedä. Olen se tyyppi, joka potki lapsena talon kivijalkaa, kun hommat eivät sujuneet mieleni mukaan. Tänä päivänä en jääräpäisyyttäni toki yhtä selvästi näytä, mutta kaikki mihin päätän ryhtyä, niin niissä pääsen tavoitteisiini, vaikka niitä asioita ei ole montaa ollut, sillä minulta puuttuu kunnianhimo.

Ilostun: Hyvin menneestä työpäivästä, mukavista asiakkaista tai asiakkaista, jotka ovat tulleet luokseni nyrpeänä, mutta lähtevätkin iloisina pois. Miehestäni joka ikinen päivä. Siitä, että nilkkani vihdoin parani. Miten ihanaa onkaan taas olla TERVE. Mitä vanhemmaksi tulen, sen enemmän ilostuu omasta terveydestään, hassua.

Jos voisin tehdä mitä vain: Ostaisin asunnon Karibialta sieluni kodista ja alkaisin pitämään sieltä teille matkablogia sekä kirjoittelisin paikallisesta kosmetiikasta sekä ravintoloista, sillä aikaa kun mieheni työstäisi riippukeinussa tulevia runokokoelmiaan ja kirjojaan.

Haluan ympärilleni: Vakautta, rakkautta, positiivisuutta ja toisten huomioon ottamista.

Haaveilen: Pitääkö tätä enää sanoa, tiedätte kuitenkin jo kaikki vastauksen. Edelleen siitä lottovoitosta, jolla voisi sitten helposti toteuttaa niitä muita haaveita. ;)


En luopuisi: Miehestäni, periaatteessa jos meillä on toisemme, ei millään muulla tässä maailmassa ole väliä. Ei millään materialla, ei millään.

Ajankohtaista juuri nyt: Elän todella paljon hetkessä, enkä mieti juurikaan mitä tänään tulee tapahtumaan. En odota päiviltä mitään, annan niiden yllättää. Sen kuitenkin tiedän, että tänään syödään suosikkiruokaani lohikeittoa, kunhan mieheni pääsee kaupasta kotiin. Työkaverini ilahdutti minua myös äsken viestillään.

Miten sinun viikkosi on lähtenyt käyntiin? Mistä et luopuisi?



  1. Viikko on lähtenyt käyntiin jollain ihme lämpöilyllä. En keksi muuta syytä lämmölle kuin tulehtuneen jänteen kädessäni :(
    En luopuisi perheestäni, ihan paras jengi ever!
    Ihana postaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa outoa. :( Tosin kaikenlaista tautiakin on nyt taas liikkeellä. Meillä on töissä porukkaa pois ja mieskin on kipeänä. :( Toivottavasti paranet nopeasti. <3

      Poista
  2. Kiitos kysymästä, olin ihan mielettömän väsynyt maanantaina ja kaikki harmitti, mutta onneksi mulla oli kotitoimistopäivä tänään niin sain rauhassa erakoitua ja levätä eikä tarvinnut käyttää aikaa työmatkoihin tuolla raivostuttavan surkeassa säässä. En tiedä kerronko vielä mistä en luopuisi, koska saatan tehdä tämän itsekin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanantait on pahimpia, meillä töissä koneetkin oli päättäneet etteivät tykkää ja prakailivat. :D

      Poista
  3. Viikko on käynnistynyt ihan vaan töitä paiskiessa, ja pimeyttä manatessa... sitä samaa aina vaan;)
    Mä en luopuisi vapaudestani ikinä. Se on mittaamattoman arvokasta:)

    Lottovoitto on tälläkin aina haaveissa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kovinkaan mieltäylentävää katsella tota ulkona olevaa räntäsadetta, myönnän, että selaan Instagramista hivenen kateellisena pohjoisessa asuvien lumikuvia, kun siellä on kunnon talvi...

      Mä muistinkin, että meitä yhdisti tuo lottovoitto, hih. :D

      Poista
  4. Kiva postaus, nyt on ollut paljon kivoja haasteita liikkeellä ;) Minä en luopuisi minun miehestä, hän on ihanin ikinä <3 en luopuisi lemmikeistäni, Hipusta etenkään. Enkä perheestäni <3 tärkeitä ja rakkaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ollut, tämä yksi niistä. Hippu on kyllä liikkis, vieläkin verkkokalvoillani on se katse ikkunan takaa miltä näyttää, kun näkee, et oot tulossa kotiin. <3

      Poista
  5. Ihana, kun teit tämän. <3 Rakkaus täällä huokuu ja toivon todella, että saatte miehesi kanssa yhteisen joulun. <3 Mahtava kuulla myös, että nilkka on parantunut. <3

    Paljon löytyi sellaista, jotka tulleet tutuksi, kun ollaan juteltu ja viestitelty.

    Ihanaa torstaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3

      No sä tunnet mut jo melkein läpikotaisin, aika harvoin tulee enää mitään yllättävää. :D

      Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives