Vuoden mielenkiintoisin lanseeraus SKINCITY Skincare

*) Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet PR-näytteitä

Vuoden aikana tulee niin paljon ihonhoitouutuuksia, että välillä on jopa vaikeaa pysyä mukana. Toiset uudet lanseeraukset kiinnostavat enemmän kuin toiset. Yksi vuoden kiinnostavimmista, jos ei kaikista mielenkiintoisin ihonhoitolanseeraus koettiin viime kuun lopulla, kun Skincity lanseerasi oman ihonhoitosarjansa, joka kantaa yksinkertaista nimeä *SKINCITY Skincare

Skincity myy ammattitason ihonhoitoa, joten yhtään vähempää en odottanut heidän omalta sarjaltakaan. Tuotteet onkin kehitelty kosmetologien ja kemistien kanssa. Ne valmistetaan Ruotsissa. Sarjasta on selvästi koitettu tehdä hyvin simppeli, jotta jokainen ei niin ihonhoitoon paneutunutkin löytäisi valikoimista omat tuotteensa. Eikä heti ensimmäiseksi iskisi paniikki laajan valikoiman edessä. Tuotteiden sisältö on helposti luettavissa purkkien takaa. Kuluttajaa on helpotettu kirjoittamalla pakkaukseen ylös erikseen tuotteen sisältämät aktiiviset raaka-aineet eli ne, joilla ihonhoidollisesti on todella merkitystä. Raaka-aineen tarkoitus ihonhoidollisesti on myös kerrottu.

Pakkaukset ovat todella vaatimattoman näköiset, mutta sen ei kannata antaa häiritä, sillä sisus onkin sitten täyttä kultaa. Hintataso on saatu pidettyä keskitasossa tai hivenen alempana, luultavasti siksi, ettei pakkauksissa ole koreiltu vaan on panostettu enemmän siihen mitä purkkien sisältä löytyy.

Skincitylta lähetettiin minulle testavaksi neljä tuotetta sarjasta ja vaikka aluksi vierastin vaatimattoman näköisiä pakkauksia, olen onnellinen, että annoin tuotteille mahdollisuuden. Ne löysivätkin nopeasti tiensä luottotuotteiksi, varsinkin puhdistuskaksikko on sellainen, josta en tule kyllä ihan heti luopumaan. Ai niin ja se tärkein, tuotteisiin ei ole lisätty hajusteita, joten ainoa tuoksu, jos sitä edes on, tulee raaka-aineista. Testaamistani tuotteista kolme ei tuoksunut yhtään miltään, mutta voiteessa sen sijaan oli omegamainen tuoksu, vähän samanlainen kuin esim. Essen Omega-voiteissa.


*Mellow Balm Cleanser on läpinäkyvän voidemainen puhdistustuote. Tämä sopii loistavasti ensimmäisen vaiheen puhdistajaksi. Aavistuksen jopa kevyen balmimainen puhdistaja sulaa iholla kevyeksi öljyksi ja veden kanssa se tekee kevyen maitomaisen emulsion. Huuhtoutuu iholta helposti pois. Puhdistaa hyvin paksummankin meikin. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen miellyttävän pehmeältä ja joustavalta. Ei kuivata. Sopii loistavasti varsinkin kuivalle ja herkälle iholle. Olen käyttänyt tuotetta myös silmämeikin poistoon.

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Shea Butter Ethyl Esters, Mangifera Indica Seed Oil, Canola Oil, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Alcohol, Aqua, Beta-Sitosterol, Squalene, Phenoxyethanol, Glycine Soja Oil, Tocopherol.

*Soft Foaming Cleanser on paksuhkon kermainen helmiäishohtoinen puhdistustuote. Olen todella nirso pesevämpien puhdistajien kanssa, en tykkää lainkaan kuivattavista ja todella pesevistä tuotteista. Siksi olikin iloinen yllätys, että SKINCITY Skincaren Foaming Cleanser on ihan toista maata. Tuote vaahtoaa pehmeästi, mutta miedosti. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen pehmeältä, eikä edes oma pintakuivaihoni tunnu kireältä. 

INCI: Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Stearic Acid, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Mangifera Indica Seed Oil, Lauric Acid, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Propylene Glycol, PEG-20 Stearate, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Caulerpa Lentillifera Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Sodium Benzoate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Squalene, Cucumis Sativus Fruit Extract

*First Concentrate on sarjan seerumitiiviste. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Koostumus on kevyen geelimäistä ja väriltään tuote on vaaleanruskeaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Koin, että tuote kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää mm. 10% niasiiamidia, joka hoitaa epätasaista ihon sävyä. Glyseriini ja hyaluronihappo kosteuttava ihoa. Allontoiini ja kauran siemenöljy rauhoittavat. Sisältää myös lakritsiuutetta, joka tasoittaa ihon sävyä. 

INCI: Aqua, Niacinamide, Butylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethanol, Sodium PCA, Avena Sativa Kernel Oil, Allantoin, Dimethyl Isosorbide, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Uralensis Root Extract, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Avena Sativa Kernel Flour, Polygonum Bistorta Root Extract, Glycine Soja Oil, Hydroxypinacolone Retinoate, Sorbitol, Lecithin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Sodium Benzoate, Ubiquinone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Squalene, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate

*24H Rich Emulsion on tuotteista ainoa, jossa on jonkinlainen havaittava tuoksu. Se on selkeästi sellainen omega-tuotemainen. Ei kuitenkaan jää leijumaan vaan haihtuu nopeasti levityksen jälkeen. Parasta voiteessa on se, että vaikka se on ravitseva, sen koostumus on erittäin kevyttä. Imeytyy ihoon välittömästi, joten sopii loistavasti meikin alle. Omega-rasvahapot, skvalaani ja keramidit hoitavat ihoa. Sisältää myös A-vitamiini pienissä määrin, joten sopii hyvin ikääntyvälle iholle, sillä voide tasoittaa ja siloittaa ihon pintaa. 

INCI: Aqua, Glycerin, Shorea Stenoptera Seed Butter, C15-19 Alkane, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Mangifera Indica Seed Oil, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Avena Sativa Kernel Oil, Heptyl Undecylenate, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Mica, Niacinamide, Sodium PCA, Squalane, Dimethyl Isosorbide, Butylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Sodium Lauroyl Lactylate, Lecithin, Ethylhexylglycerin, Hydroxypinacolone Retinoate, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Oil, Biosaccharide Gum-1, Tocopherol, Ceramide NP, Beta-Sitosterol, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Squalene, Carbomer, Cucumis Sativus Fruit Extract, Tetrapeptide-30, Ceramide EOP


SKINCITY Skincare on myynnissä Skincityn verkkokaupassa *täällä.

Hinnat:
Mellow Balm Cleanser 120ml 24€
Soft Foaming Cleanser 120ml 24€
First Concentrate 30ml 37€
24H Rich Emulsion 50ml 33€

Oletko ehtinyt tutustua SKINCITY Skincareen?



  1. Olen kyllä kuullut Skincitystä, vaikka en sen paremmin ole tuotteisiin perehtynyt. Kivan kuuloisia kyllä ja ei pahan hintaisiakaan.
    Kaunista viikonloppua sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on kyllä kohdillaan, varsinkin kun katsoo sisältöä. Sisältävät kuitenkin paljon aktiivisia raaka-aineita.

      Mukavaa sunnuntaita Outi. <3

      Poista
  2. On vielä ainakin tuntematon, mutta tunnen hyvin kiinnostavan SkinCityn toimintaperiaatteen. Satsaan itsekin putsareihin vaikka niistä tulee harvemmin kirjoitettua. Sama juttu, pidän puhdistavista muttei nitisevän kuivaksi pesevistä- ihon pitää jäädä pehmeäksi ja kivan tuntuiseksi. Väittäisin jopa, että jos puhdistaa vääränlaisella aineella, hoitotuotteella on vaikea tasapainottaa kuivattavaa vaikusta. Mitä mieltä olet?
    Lomaterkkuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa arvostan hyviä putsareita, vaikka monen mielestä ne voisi olla se halvin juttu, kun ne pestään kuitenkin kasvoilta pois. Jos hakee ihonhoidosta elämyksiä niin juuri putsareiden tuntu iholta on tosia tärkeää. Pintakuivan ihon omaavana pitää olla myös tarpeeksi hellävaraisia ja irroittaa meikki kunnolla. Ja juurikin liian pesevällä putsarilla voi musta sitten joutua siihen kierteeseen, että mikään kosteusvoide tai seerumi ei tahdo enää kosteuttaa ihoa tarpeeksi. Kierre on valmis.

      Terkkuja sinnekin, oon FB:ssa kateellisena katsonut sun aurinkoisia kuvia. :D

      Poista
  3. Hinnat on kyllä kohdillaan. Balm putsaria alkoi kyllä kiinnostamaan. 😍Oi ja tällä kertaa tuli punainen nukke.

    Kiva viikonloppu Jonna. 💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden mukana tuli tosiaan väriin sopiva punainen nukke. Tosi kivasti ajateltu.

      Ihanaa sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  4. Kiva kun kirjoitit näistä...mietin kans voisko Mellow balm cleanserista olla kisaamaan dermalocigan precleance balmin kanssa. Mielenkiintoista on, että sain apteekista Aderma merkkisen sarjan öljyputsarin näytteenä ja oon ihastunu siihen. Aika edullinenkin ja tehokas, mutta hellä samalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole itse käyttänyt tota precleance balmia lainkaan, niin en osaa verrata näitä kahta. Jos kokeilet tätä Skincityn niin tuuhan kertomaan, mitä mieltä olit. :)

      Adermalla on muuten ihan huippujuttuja, pitäiskin joskus kirjoitella sarjasta.

      Mukavaa sunnuntaita sinne.

      Poista
  5. Tosi kiva kuulla että oot tykännyt näistä! Sain nimittäin juuri muutaman tuotteen käsiini ja ajattelin korkata ensimmäiset tänään. Tykkäsin heti pakkausten selkeydestä, helpot käyttöohjeet ja yksinkertaiset kuvaukset :) oon kyllä nyt aivan hurahtanut Erborianiin mistä vasta kirjoittelinkin, saa nähdä yltääkö nämä samalle ihastustasolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä ajateltu tosi hyvin kuluttajaa ja varsinkin sellaisia joille ihonhoito ei ole ehkä niin ominaista, että on helppo päästä sisään mitä käyttää milloinkin ja miten ja tuotteet toimivat. Putsari kaksikko on mun ehdoton suosikki, mutta rakastan myös tota voidetta meikin alla.

      Huomasinkin sun Erborian-postauksen. ^_^

      Poista
  6. Oi miten hyvältä nää kuulostaa! Näitä on vilahdellut IG-storeissa ja nyt oli tosi kiva saada lukea vähän laajempaa arviota tuotteista :) Pakkaukset on tosiaan aika pelkistetyt eikä herätä niinkään mielenkiintoa, mutta tuotteet itsessään kuulostavat aivan loistavilta - eikä näitä tosiaan ole hinnalla pilattu. Täytyy ehdottomasti pitää nämä mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain nää jo vähän aiemmin, niin ehdin hyvin testailemaan. Kerrankin pystyin olemaan eka. :D Pakkaukset meinasivat olla itselle aluksi turn off, mut päätin antaa mahdollisuuden ja kyllä kannatti. :)

      Poista
  7. Nämä voisivat sopia minulle hyvin! Vaikka pakkaukset ovat simppelit, niin jotenkin silti tykkään niistäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tykkäisit. Pakkaukset on ehkä vähän naah, mutta sisältö korvaa sitten. ;)

      Poista
  8. Putsarit kyllä kiinnostaa, sillä usein saa voiteita testiin, mutta harvemmin noita puhdistuksia ja koen, että siitä se ihonhoito lähtee:) Kuulostaa mielenkiintoiselle ja tykkään itse myös näistä Skincityn tuotteista. Minulla oli Priori sarjan tuotesetti testissä ja se justiinsa loppui. Harmi, koska se sopi mulle tosi hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, kyllä niillä putsareillakin on väliä. Voiteista ei ole mitään hyötyä, jos niitä likaiseen naamaan pistää. ;)

      Mä olen nykyään tosi tarkka mitä testaan, otan koko ajan vähemmän ja vähemmän uusia tuotteita testattavaksi, koska haluan yhä enemmän aikaa, että voin käyttää vain niitä omia suosikkituotteita. Mitä enemmän tulee ikää, sen vähemmän iho tykkää noista tuotetestailuista, toki myös oma maku on sitten muuttunut vielä entistäkin ronkelimpaan suntaan. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives