Kauneushaaste ja kuulumisia


Aluksi vähän jalkakuulumisia. Kävin melkein viikon levon jälkeen testailemassa nyrjähtänyttä nilkkaani eilen töissä. Työpäivä sujui ok, mutta illalla kotiin tultua nilkka oli jälleen hivenen turvoksissa, vaikka poikkeuksellisesti istuin lähes koko työvuoroni. Kokeilen taas huomenna uudestaan ja katsotaan miten käy. Varmaan jos turvotusongelma ei ala pikku hiljaa poistumaan, pitää käydä näyttämässä nilkkaa lääkärille uudemman kerran, ettei olisi mitään nyrjähdystä isompaa? Otin viime viikon täysin levon kannalta, enkä rasittanut jalkaani yhtään. Makoilin sohvalla ja jalka alkoikin tulla parempaan kuntoon. Viikonloppuna vihdoin poistui sekin ongelma, että nilkka ei paukahdellut jokaisella askeleella, mikä oli vielä viikolla ongelmana, myös turvotus hävisi. Toivon vain, etten saanut tästä pidempiaikaista riesaa itselleni.

Bongasin Sarin blogista kivan kauneushaasteen. Sairaslomailun vuoksi en ole lainkaan pystynyt tekemään niitä blogijuttuja joita olisin halunnut tai jotka olivat päässäni edellisellä viikolla (vihdoin meikkijuttuja, koska olette niitä toivoneet). Joten ajattelin, että tämä sopisi hyvin tähän kohtaan. Kiitos muuten vielä kaikille, jotka kommentoitte sunnuntain postaustani. <3 

Nyt kuitenkin siihen haasteeseen.


Varhaisin meikkimuisto?

Tämä on oikeasti vaikea, koska meikkimuistoa varhaisempi muisto olisi tuoksumuisto. Meikeistä innostuin vasta myöhemmin. Varhaisin varmaan on se, kun sain tädiltäni 8-9 -vuotiaana joululahjaksi Yves Rocherin tuotteita ja siellä joukossa oli niitä pieniä miniatyyrikokoisia kaupan päälle saatavia huulipunia. Kuka vielä muistaa ne? Joulunpyhinä levittelin niitä innokkaasti huulilleni. 

Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Ai taas meikkejä vai? Niitä ei ole paljon. Tällä hetkellä laukussa kulkevasta meikkipussukasta löytyi seuraavat: peitepuikko, Clarinsin kivipuuteri, jossa mukana puuteripaperit sekä Clarinsin Natural Lip Perfector huulikiilto. Kertoo aika paljon siitä, miten vähällä korjailen arkimeikkiäni.

Lempituoksusi?

Apua, pitääkö sanoa vain yksi? En kyllä pysty. :D Tällä hetkellä eniten käytetyimmät ovat Dolce & Gabbanan Light Blue, Jo Malonen Peony & Blush Suede, Atelier Colognen Camelia Intrepide, Hermésin Un Jardin Sur Le Nil ja Emporio Armanin Because It's You. Paljastan teille vielä pikkuisen salaisuuden, joka on niitä vinkkejä, jotka olisin ehkä halunnut pitää täysin omana tietonani, ettei koko Suomi pian tuoksu samalta. ;) Viimeksi mainittu on hämmentävä tuoksu, se on ensinnäkin edullinen, tällä hetkellä kanttistarjouksena Stockmannilla 44.50€. Pysyvyys ihan huippuluokkaa, kun laitan tuoksua aamulla, mieheni haistaa sen hiuksistani vielä illallakin. Jännää, ettei tuoksu kuitenkaan leiju omassa nenässä tuntikausia laittamisen jälkeen, joten se on helppo käyttää. Tämän lisäksi Beacause it's You on tuoksu, joka on varma kehumagneetti pehmeän ja lämpimän olomuotonsa vuoksi.

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Nuku tarpeeksi. En vaan voi korostaa liikaa, miten tärkeää nukkuminen on ihon hyvinvoinnin kannalta. Huomaan ihossa heti eron, jos en ole saanut nukuttua. Sitä eroa ei pysty edes yksikään ruokavalio tai ihonhoitotuote korjaamaan yhtä tehokkaasti kuin kunnon yöunet seuraavana yönä.

Uusin kosmetiikkalöytösi?

Ihonhoidosta on pakko sanoa Paula's Choice. Kokeilin sarjaan ensimmäistä kertaa vuosia sitten, enkä oikeastaan innostunut. Viime kesänä kuitenkin tapahtui jotain ja tällä hetkellä sarja on lempparisarjani, mitä ihonhoitoon tulee. En tiedä johtuuko tämä siitä, että olen alkanut suhtautumaan kielteisemmin tuoksuihin ihonhoitotuotteissa ja siten aika oli otollinen. Meikeistä taas sitten Armanin Eyes to Kill Stellar bouncy high pigment eye colorit. Voiko helpommin tehdä nopean arkimeikin? Primer ja päälle levittää vain sormella haluamansa sävy. Silmämeikki on siinä. Pysyy koko päivän. Armanin meikit ovat muutenkin mielestäni ihan aliarvostettuja. Kyllä, ne ovat hivenen hintavia, mutta tuotteet ovat todella innovatiivisia ja jos tykkää sellaisesta luonnollisesti meikistä, jonka tekee nopeasti, niin Armanilta löytyy ihan parhaat tuotteet siihen. Jos minun pitäisi lopun elämääni käyttää yhtä meikkisarjaa, käyttäisin varmasti Armania. 

Ikimuistoisin virheostoksesi?

Varmaan ne useat tuoksut, mitä aikoinaan tuli netin kautta tilattua täysin sokkona. Usein jo yhden suihkauksen jälkeen tiesi, että tämä ei todellakaan ole mun juttu.

Meikkivoiteella vai ilman?

Meikkivoide ehdottomasti, mutta hyvin kevyt sellainen.

Eyeliner vai kynä?

Tykkään kynästä, mutta Sensailta ja Tom Fordilta löytyy loistavat eye linerit kömpelöllekin meikkaajalle.


Huulipuna vai kiilto?

Tällä hetkellä kiilto, mutta rakastan myös huulipunaa.

Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voi elää?

No tietenkin en voi elää ilman ihonhoitotuotteita. Ilman meikkejäkin tulisi pärjättyä, mutta jos ihonhoitotuotteista pitäisi luopua, puhuttaisiin jo jonkin asteen katastrofista. 

Kauneustuote jota haluaisit kokeilla?

Diorin Backstage luomiväripaletteja ja LED-valonaamiota kasvoille (huomaisiko ihossa eron aiempaan).

Millainen olisi fantasiameikkisi?

Ehdottomasti metsänkeiju -henkinen. Tyyliin tämä. Mitä enemmän vihreää, sen parempi. 

Toivottavasti viikkosi on alkanut kivasti. Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voi elää?


  1. Olipas kiva lukea sinun vastauksia:) Uni on todella tärkeää kokonaisvaltaisesti ihmiselle, ja ihon kannalta tietysti ilman muuta tietysti. Jos ei nuku kunnolla, niin kyllä pipo alkaa kiristyä automaattisesti ja olotila on ihan syvältä;)
    YR:n meikkinäytteet tuli mun elämään vasta ehkä 10 vuoden korvilla. Sitä ennen mentiin Miramen voimin, ainakin melkein;)
    Kiva kuulla, että jalan kanssa on tapahtunut edistymistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sunkin, piti asap. rustata oma, kun en jalan vuoksi ollut oikein mitään voinut tehdä ja mietin, että mistä sitä kirjoittaisi. Mutta pelastit mut tällä kertaa. ;)

      Poista
  2. Olipa kiva haaste ja taidan toteuttaa tämän. 🤗

    Armanin tuoksu ei kolahtanut täällä, mutta mähän olen todella raikkaiden tuoksujen ystävä.

    Ekat meikkimuistot, toffee huulivoide ja Lumenen kajal kynä, sain tädiltä ja mukana Marimekon pussukka.

    Pitää tutustua tuohon Paula's Choice merkkiin, testaamista odottaa kaksi tuotetta. Edelleen tykkään, että ihonhoitotuotteet vähän tuoksuu.

    Kivaa iltaa Jonna. 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteuta ihmeessä Tiia. <3

      No Marimekon pussukat, ne oli yhteen aikaan tosi kova juttu, mun on myönnettävä, että mun laukussa kulkeva pussukka on edelleen Marimekon. ;)

      Samaa sinne Tiia.

      Poista
  3. Kaikki juttuja ilman voisin varmaan elää, mutta en haluaisi :) Mun tämän hetken suosikki kaikista meikeistä on Gosh:n vedenkestävä puuteri, joten valitsen sen!
    Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva haaste! Ja vitsi, miten ihana tuo metsänkeiju-meikki. Vihreä näyttää kyllä meikissä aina upealta :)

    Ensimmäisenä tuli mieleen, etten voisi elää ilman huulipunaa. Mutta ehkä hammastahna olisi kuitenkin tärkeämpi, jos ihan kaikkea kosmetiikkaa ajatellaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä vihreästä, sitä ei vaan voi olla liikaa. Olisi niin mun juttu, luulen, että jos kysyisin ihmisiltä jotka tuntee mut, että minkä fantasiameikin tekisit, ne tekis just tuon tyylisen. ^_^

      Hammastahnaa ilman on kyllä aika vaikeaa.... :D

      Poista
  5. Kiva haaste, lojuu itselläkin luonnoksissa! Muistan ne YR:n minihuulipunat, mullakin oli niitä :DD tulispa vieläkin YR:n mainoksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo nähnyt itse niitä pitkään aikaan, ne oli jotenkin söpöjä ja kyllä niistä pääsi ihan sävyä testaamaan, miltä näyttää. :D

      Poista
  6. En ollut kuullutkaan, että olet loukannut jalkasi. Kannattaa kyllä hoitaa jalka huolellisesti kuntoon, ettei jää mitään kroonista vaivaa. Puhuu 16-vuotta selkäänsä sairastanut.
    Mullekkin sopis varmaan hyvin tuo hammastahna ,vai mitä ;)
    Oikein mukavaa keskiviikko aamupäivää Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin tuo, mietin, ettei nyt parane temppuilla sen kanssa, vaikka ei mitään pahempaa tapahtunut. Ettei se kroonistu. Eilen töistä tullessa se oli taas hivenen turvoksissa, ei kuitenkaan yhtä paljon kuin ma. Menen vielä tänään, mutta sitten on tulossa lepopäiviä tosta kodin ulkopuolisesta työstä useampia, blogia voikin kirjoitella sitten koipi ylhäällä sohvalta maaten. Luulen, että tuo muutama päivä tulee auttamaan jalan lopullisesti kuntoon. :)

      Ihanaa viikonlopun odotusta sinne.

      Poista
  7. Kiva että sinäkin teit tämän :) Unen merkitys on kyllä tosi tärkeä, miten se ei mulla tullut mieleenkään omaa haastetta tehdessäni.
    Metsänkeiju-meikki oiskin supermagee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun paras kauneusvinkki on ollut uni jo vuosia, tajusin asian vasta sitten, kun itse aloin kärsimään unettomuudesta, sen näki kaikessa, mutta myös ihossa ja naamassa. :D

      Poista
  8. Meikeistà en voisi olla ilman kulmakarvavàrià ja ihonhoidosta kosteuttavaa kasvovettà.
    Pikaista paranemista.
    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kasvovesien kanssa ollut viime ajat vähän matalaliitoa, käytän kyllä hoitovesiä, mutta kasvovedet ovat jääneet hivenen paitsioon, paitsi sellaiset kevyesti kuorivat, mitä esim. Paula's Choicelta löytyy. :)

      Kiitos Anne ja ihanaa viikonlopun odotusta sinne. <3

      Poista
  9. Paula's Choice on mullekin yksi parhaita löytöjä. Erityisesti suojakertoimen sisältävät päivävoiteet ovat pitkän etsinnän päätös. Aivan loistavia ja kunnon suojakertoimilla vieläpä.

    Mulla oli kokeilemattomana jemmassa tuo Armanin tuoksunäyte, olikin pakko testata ja yllätyksekseni tykkäsin. Täytyy koekäyttää vielä uudemman kerran. Kiitos tästäkin hyvästä tuoksuvinkistä, meillä tuntuu olevan aikas sama maku.

    Ja paranemisia jalalle, toivottavasti kuntoutuu pian!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives