Joulun parhaat lahjavinkit Yves Rocherilta

*) Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet omia

Nyt kun on ylitetty marraskuun puoliväli, ei ole mielestäni enää liian aikaista puhua joulusta. En tiedä teistä muista, mutta minun jouluun kuuluu aina vahvasti *Yves Rocherin joulutuotteet. Ostan niitä itselleni, mutta myös lahjaksi joka vuosi. Se on vähän sellainen perinne, josta oma jouluni alkaa. Tänä vuonna Yves Rocherilla on tuttuun tapaan tarjolla kausituotteita ja kivoja lahjapakkauksia. Mikä tietenkin parasta, niiden hinnat eivät päätä huimaa. Keräsin tähän postaukseen omasta mielestäni ne kiinnostavimmat tuotteet lahjaksi tai vaikkapa itselle.

Aloitetaan tämän vuoden Limited Edition -tuotteista. Yves Rocherin suihkutuotteet ovat lemppareitani, raahaan niitä mukanani jopa reissuilla. Tänä vuonna markkinoille tuli kaksi ihastuttavaa hyvinkin erilaista tuoksusarjaa vartalotuotteisiin. *First Snowflakes hurmaa puna-valkoisella ulkoasullaan, josta tulee mieleen piparminttukarkki. Sisällä sen sijaan tuoksuu makeahko manteli. Varsinkin sarjan käsivoide tuntui mukavan hoitavalta, sillä se sisältää karitevoita ja makadamiapähkinäöljyä. 

Jos yhtään tunnette minua, niin ei varmaan tule yllätyksenä, että niin paljon kuin mantelin tuoksu onkin nenääni, niin joulusarjoista suosikkini on se toinen. Olen varmaan miljoonasti kertonut, että metsän tuoksu on sellainen, josta en saa koskaan tarpeekseni. Ehkä Yves Rocherilta kuultiin toiveeni. *At the  Heart of Pine Trees tuoksuu havumetsältä, jota on raikastettu sitruksella. Voisin kylpeä sarjan suihkugeelissä, jos minulla olisi kylpyamme. 


Yves Rocherin *kynsilakkoja olen kehunut useasti. Pullot ovat tarpeeksi pieniä, joten ne saa oikeasti joskus käytettyä loppuun. Sivellin on leveä, joten lakka on helppo levittää. Useiden sävyjen kanssa 1-2 kerroksella saa täysin peittävän lopputuloksen. Lakka pysyy hyvin kynsillä. Kuvassa oleva joulupallo taisi olla niin suosittu, että se on myyty loppuun. Sillä en pitkään selailtuani sivustoa löytänyt sitä enää. Mikään ei tietenkään estä suunnittelemasta ihan omaa kokoelmaa lakkoja lahjaksi. 


Sen parhaimman lahjavinkin jätin viimeiseksi. Minulla oli jo aiemmin tarkoitus vinkata, että kai kaikki tuoksujen ystävät huomasitte muutama kuukausi takaperin, kun Yves Rocherin tuoksuvalikoimiin saapui ihan huikeita juttuja? 

*La Collection sisältää kuusi erilaista EdP-tuoksua, jotka ovat muuten tällä hetkellä 40% alennuksella, tarjous jota en ainakaan itse voinut sivuuttaa. Uusi tuoksusarja ei ole mikä tahansa sarja, sillä tuoksujen takana ovat isot nimet. Amandine Clerc-Marie, joka on suunnitellut tuoksuja mm. Sisleylle, Muglerille, Bottega Venetalle, Kenzolle ja Lancômelle. Toisen puolen tuoksuista on taas luonut ei enempää eikä vähempää kuin Marie Salamagne, joka on toiminut parfymöörinä niin Yves Saint Laurentille, Maison Margielalle, Nina Riccille kuin Jo Malonellekin. Tämä auttaa tajuamaan, kuinka iso juttu tämä uusi tuoksusarja on. En ole haistellut aivan kaikkia tuoksuja, mutta osan. Pakkaukset on pidetty hyvin pelkistettynä, mutta tuoksun kestosta iholla ja niiden tuoksusta haistaa laadun. 

*Tropicale Tentation on tuoksuista se, joka on päässyt eniten käyttööni. Johtuu varmaan siitä, että koitan piristää tätä synkkää marraskuutta jollakin trooppisella tuoksulla, joka vie minut jonnekin muualle. Tuoksusta tulee vahvat Escada-fiilikset, mutta se on hienostuneempana ja ei ihan niin makean imelänä kuin Escadat usein ovat. Hedelmäinen, aprikoosinen tuoksu, jossa on ripaus osmanthusta ja jasmiinia. 


Parhaat lahjavinkit:
*La Collection-tuoksut  42,90-74,90€ tällä hetkellä tarjouksessa 25,90-44,90€

Sen verran vielä, että mahdollisesti jatkuva Postin lakko ei vaikuta Yves Rocherin toimituksiin, koska he käyttävät Schenkeria pakettien toimitukseen.

Joko olet ostanut joululahjoja?


  1. Sitruksisen tuoksuinen havumetsä kuulostaa kyllä aivan ihanalta tuoksulta suihkugeelissä<3 :D Mä en ole vielä ostanut lahjoja kenellekään, mutta aika hyvin on onneksi jo tiedossa mitä aion ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihan paras. Toi on aina hyvä, kun tietää mitä ostaa, ei tarvi ihmeemmin etsiskellä. :)

      Poista
  2. Olen ostanut äidille ja isäpuolelle jo yhteisen lahjan ja ajattelin tehdä kummallekin vielä jotain omaa. Yves tuli elämääni jo teini-iässä ja suihkusaippuoiden ja aurinkovoiteiden myötä on pysynyt mukana tähän päivään asti. Aina löytyy jotain uutta ihanaa valikoimasta.
    Kaunista loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta toi on ihana, että jaksat tehdä myös itse lahjoja, musta sellaisia on ihana saada. :)

      Samaa sinne Outi. <3

      Poista
  3. Mulle YR:n tärkein "kausituote" on aina ollut kesäisin Monoi de Tahiti sihkugeeli, heh. Joulutuotteet on aina menneet ihan ohi. Voisin tosin innostua jostain jouluisasta, mausteisesta suihkugeelistä.
    Ostan yhdet lahjat vain lapsilleni, niille kahdelle isolle karpaasille, mutta kuitenkin;) Muuten jää lahjat ostamatta.

    Kivaa viikonvaihdetta Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monoita kuluu täälläkin joka kesä, mulla on myös aina yksi pullo jemmassa, jos alkaa tehdä talvella kesäntuoksua mieli niin otan sen esiin. :D

      Samaa sinne Sari. <3

      Poista
  4. Eipä ole aikoihin tullutkaan tilattua Yves Rocherilta, houkuttelis mutta nyt on kaapit niin täynnä ettei raaski. Mutta kivalta vaikuttavat nuo tuotteet!

    Joululahjoja on jo hankittu, mutta vielä on paljon hankkimattakin!

    Mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä innostun aina Yves Rocherista, varsinkin viime vuosina on parantanut monissa tuotteissa menoaan ja varsinkin ihonhoito on tosi kiinnostavaa ja nyt viimeisemmäksi nuo tuoksut. <3

      Samaa sinnekin Maikku. <3

      Poista
  5. Oh my, nyt eksyin tänne. Onpa nätit purkit tänä vuonna. Miten olen missannut nämä ja noi tuoksut, luultavasti aika moni kolahtaisi täällä. Voi miksi ei ole enää Yvesin myymälöitä, että voisi etukäteen tuoksutella noita, mutta luotan sun makuun, mikä olisi ihan mua eniten. :)

    Kivaa tiistaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, jotenkin tosi jouluisen tyylikkäät. <3 Sä tykkäisit niistä tuoksuista varmasti, nyt joku kokeeksi niistä tilaukseen. :)

      Poista
    2. Ja tykkäät ainakin ihan varmasti tässä postauksessa olevasta tuoksusta. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives