Joulun paras kausisarja – The Body Shop Juicy Pear

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta

Yksi parhaita asioita joulua odotellessa on se hetki, kun The Body Shop julkaisee joulun Special Edition kausituotteensa. Vuosittain myyntiin tulee jo aikaisemmilta vuosilta tuttuja sarjoja, mutta usein niiden lisäksi The Body Shop tuo markkinoille jonkin täysin uuden kausituotesarjan. Tänä vuonna tuo odotettu uutuus on *Juicy Pear

Sarjaan kuuluu suihkugeeli, palasaippua, kuorinta, body butter, bath bomb, body yogurt, käsisaippua, käsivoide, käsiemulsio ja fragrance mist. Juicy Pearin kohdalla on todettava, että tällä kertaa The Body Shop taisi tehdä parhaan joulutuotteensa koskaan. Tuoksu on samaan aikaan hivenen makea, mutta hallitseva tuoksu on silti mehukkaan hedelmäinen päärynä, jota on höystetty pirskahtelevalla kirpeydellä. Jostain syystä minulle tulee tästä todella paljon lapsuus mieleen, joku siihen aikaan tuoksui aivan tältä. En vaan saa millään päähäni mikä. Sainkin massiivisen déjà vun, kun tuoksuttelin suihkugeeliä ensimmäisen kerran.  


Kaikista TBS:n vartalotuotteista suihkugeelit ovat ehkäpä niitä isoimpia suosikkejani. Ne vaahtoavat aika hillitysti, koostumus on paksuhkon geelimäistä ja mikä parasta, ne eivät kuivata ihoa. Tuoksua on sopivasti. Se jää hetkeksi pesun jälkeen iholle, mutta haihtuu nopeasti pois. 

Body Yogurtit tulivat vasta pari vuotta sitten markkinoille, niihin on kuitenkin helppo ihastua. Niiden superkevyt geelimäinen koostumus imeytyy ihoon sekunnissa ja pitää keveydestään huolimatta ihon kosteutettuna pitkään. Todella talvikuivalle kropalle eivät tuo ainakaan itselle tarpeeksi kosteutta, mutta kesäaikaan täydellisiä kevyitä voiteita kropan kosteuttamiseen. 

Useat mieltävät palasaippuat kuivattavaksi, mutta olen eri mieltä. Jos saippua sisältää paljon luonnollisia öljyjä, se myös hoitaa ihoa. Juicy Pear -sarjan palasaippua sisältää mm. brasialaista soijaöljyä, joka sisältää paljon rasvahappoja, jotka hoitavat kuivaa ja ikääntyvää ihoa. 


Innostutko joulun kausisarjoista? Oletko ehtinyt tuoksuttelemaan Juice Pearia?

Juicy Pear tuotteita voi ostaa omaksi *täältä. Hinnat 2-20 euroa.



  1. Innostuin ja oma lemppari on näistä marjaisa luumu. Ehdottomasti aina odottelen Body Shopin kausituotteita, yleensä sieltä löytyy aina jotain fantastista, eikä pettänyt tälläkään kertaa.

    Ihanaa sunnuntaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se marjaisa luumi on kyllä kiva, mutta mulle ei ole tän Juicy Pearin voittanutta, ihan täydellinen tuoksumaailma mun makuun. :D

      Mukavaa viikkoa Tiia. <3

      Poista
  2. Kävin eilen Body Shopissa nuuskimassa uutuuksia ja tää päärynä oli kyllä ehdottomasti paras ja ostinkin kroppajogurtin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tykkään Vaniljasta ja luumustakin, mutta kyllä päärynä vaan on paras. <3

      Poista
  3. Juicy Pear oli ehdottomasti tämän talven paras tuoksu TBS:ltä! Mulla on tosta suihkugeeli ja käsivoide, mutta jotain on pakko käydä vielä ostamassa, niin ihana toi tuoksu on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, toivon, että tätä saadaan tulevina vuosinakin. :)

      Poista
  4. Kävin eilen tuoksuttelemassa ja oli taas kyllä niin ihana <3 Body Shopin kausituotteet on kyllä kautta aikojen olleet todella onnistuneita!
    Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on helppo ymmärtää, miksi monet tykkää tästä. Poikkeaa tosi paljon muista kausituotteista.

      Mukavaa viikkoa Outi. <3

      Poista
  5. Juu, viimeksi eilen kun kuljin kaupan ohi :) En vain vielä viitsinyt ostaa kun oon vähän itseni kanssa sopinut etten nyt marraskuussa ostaisi mitään muuta kuin ihan pakolliset kosmetiikkaostokset.

    Mutta tuoksu tässä on ihana, tosin tykkäsin luumustakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan hyvä sopimus. Itse koita noudattaa tuota jatkuvasti. :)

      Poista
  6. Uuh ihanaa nämä minun on pakko hankkia, koska rakastan tuota päärynän makeaa tuoksua <3

    Tmä postaus tuli kuin tilauksesta, sillä tässä mietitään jo kuumeisesti joululahjojakin.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään, että Juicy Pearissa kirpeys, hedelmäisyys ja makeus on tosi hyvässä balanssissa. :)

      Ihanaa viikkoa S. <3

      Poista
  7. En ole ehtinyt tätä tuoksuttelemaan, mutta kuvauksen perusteella kuulostaa että voisin tykätä todella paljon :) Mutta yhdestä joulun sesonkituotteesta olen innostunut, Kolme kaverin piparkakkujäätelö!! Aivan superhyvää, maistoin tänään ensimmäisen kerran. Naurettiin ystävän kanssa, että tätä täytyy hamstrata niin kuin ne, jotka haalivat tarjouksesta jauhelihaa :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen katsellut tota jädeä kaupassa, mutta en ole uskaltanut vielä ostaa. :D Sun innoittamana ehkä nyt rohkaistun. :p

      Poista
  8. Ooh, kuulostaa ihanalta! Pitääkin käydä tuoksuttelemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, taitaa olla mun suosikki kaikista TBS:n kausisarjoista. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives