Vallankumouksellinen hoito PRX-T33

*Kasvohoito saatu blogin kautta

Skin roomin Mintulla on uskomaton taito haistaa kaikki ihonhoidon parhaat innovaatiot. Kesällä Minttu otti yhteyttä ja kyseli haluaisinko tulla testaamaan uutta hoitoa, jonka hän oli ottanut valikoimiinsa. Tykkään käydä kasvohoidoissa kausittain, joten sovimme ajan vasta syksyksi. 

Italiassa kehitelty PRX-T33 on vallankumouksellinen hoito, jossa happojen yhdistelmällä päästään vaikuttamaan ihon keskikerrokseen. Tästä huolimatta tehokas käsittely ei aiheuta kipua, punoitusta tai ihon kuoriutumista. Ainoastaan muutaman päivän hoidon jälkeen ihoa voi kiristellä (harvoissa tapauksissa esiintyy hilseilyä) ja sen kosteuttamisesta on pidettävä tällöin erityisen hyvää huolta. Koska happoihin perustava hoito vaikuttaa pintaa syvemmältä, on tekijällä oltava jokin terveydenhoitoalan koulutus. 

Hoito sopii varsinkin ihon kiinteyttämiseen, ihon pinnan tasoitukseen, joten siitä saa apua niin arville kuin juonteillekin. Hoito kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia. Sopii loistavasti kaunistavaksi hoidoksi ennen juhlia tai sarjahoitona arville (esim. raskaus-, akne -tai vesirokkoarvet), aknelle tai juonteiden häivytykseen. Sarjahoitona tehtynä, hoidon voi uusia 7-10 päivän välein. Auringonottoa ei suositella viikkoon hoidon ottamisen jälkeen.


PRX-T33 on patentoitu hybridimolekyyli, joka tunkeutuu ihon dermiksen nystykerrokseen asti ja vaikuttaa sitä kautta positiivisesti ihoon. Lisäksi kaksi ainesosaa syntesointiin yhteen – vetyperoksidi ja trikloorietikkahappo. Hoitoon voi yhdistää myös laite -ja injektiohoitoja.

Hoidon suorittaa aina koulutettu ammattilainen, jolla on myös terveydenhoitoalan koulutus. Hoito suoritetaan omalla erikoistekniikalla, hierovin liikkein, jolla saadaan imeytettyä tuote kunnolla ihoon.  Kyseessä ei ole hemmotteluhoito vaan hoito, jolla saa jo yhdellä kerralla näkyviä tuloksia.

"Ihon sameuteen vaikutus oli suuri. Iho näytti pari viikkoa hoidon jälkeen tavallista heleämmältä. Tämän lisäksi oli havaittavissa huomattavasti aiempaa kimmoisampi iho."

Oma ihoni on ohuehko ja herkähkö, joten emme yhdistäneet siihen laitehoitoa. Itseäni ei pahemmin happojen mahdollinen pistely/kihelmöinti hoidon aikana iholla pelottanut, koska tiesin ammattilaisen suorittavan hoidon. Minttu kyselikin ainetta iholle hieroessa säännöllisesti, mikä pistelyn tuntu iholla oli asteikolla yhdestä kymmeneen. Enimmillään omat tuntemukset olivat kuuden luokkaa, mutta sekin laski todella nopeasti, enkä kokenut hoitoa mitenkään kivuliaana. Hoito on nopea, sillä siinä on vain kolme vaihetta – alkupuhdistus, valmisteen imeyttäminen ihoon ja palauttavan voiteen levitys. 

Ihoni kunto hoitoon mennessä oli melko hyvä. Kesän jäljiltä pientä sameutta, mutta suurin ongelma oli leuan alueella ihon alla olevat hormoninäpyt, joista olen aiemmin kertonut. Yksi hoitokerta ei poistanut noita näppyjä kokonaan, mutta pari sinnikästä tasoittui pois muutaman päivän kuluttua hoidosta. Loput sainkin sitten pois Paula's Choicen 2% BHA Lotionilla. Uskon, että muutamalla PRX-T33 hoitokerralla nuo sinnikkäät näpyt olisivat häipyneet täysin. Ihon sameuteen vaikutus oli suuri. Iho näytti pari viikkoa hoidon jälkeen tavallista heleämmältä. Tämän lisäksi oli havaittavissa huomattavasti aiempaa kimmoisampi iho. Sillä esim. nasolabiaali-juonteet olivat vähemmän näkyvillä, koska plumped-efekti oli niin selkeä. En kiellä, etteikö minua kiinnostaisi nähdä, millaisia tuloksia yli nelikymppisen ihon kiinteyden osalta saisi sarjahoitona. 


PRX-T33 hoito (kasvot ja kaula) maksaa Skin roomissa 144 euroa, 4-6 kerran sarjana 100 euroa/hoito. Skin roomin löydät Keravalta Paasikivenkatu 16. Muut PRX-T33 hoitoja tekevät kauneushoitolat löydät täältä.

Suositko hemmottelevia vai tehokkaita kasvohoitoja?

Muuten älkää ihmetelkö tätä uutta julkaisuaikataulua. Ajattelin kokeilla miten julkaisut toimisivat niin, että tiistain ja torstain postaukset ilmestyisivät klo 18.00 ja sunnuntain klo 8.00. Luetko blogeja enemmän aamulla vai illalla?


 1. Mä olen ehkä enemmän hemmotteluhoidoista nauttiva :) Tämä kyllä kuulostaa ihan hitsin hyvältä hoidolta, parasta se, että iho ei punoita hoidon jälkeen.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta hemmotteluhoidon ja sitten välillä tehokkaan yhdistäminen on mukavinta. Joskus kaipaa toista, joskus toista. :)

   Ihanaa viikkoa Outi. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives