TOP10 Jane Iredale


*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.

Tänä vuonna joka kuukausi blogissani tulee ilmestymään postaus, jossa esittelen joltain suosikkibrändiltäni kymmenen suosikkituotettani. Vaikka pidän kauneuspainotteista blogia ja sen myötä olen melko hyvin kartalla erilaisista tuotteista, niin tästä huolimatta ainakin itselle uuden brändin ollessa kyseessä, koen vaikeaksi löytää joukosta ne huipputuotteet, mihin kannattaisi panostaa. Tähän ongelmaan olen yleensä löytänyt tietoa parhaiten googlettamalla ja etsimällä tietoa blogikollegoiden blogeista. Tämän vuoksi päätin vuoden aikana kerätä kahdeltatoista suosikkibrändiltäni postauksiin ne omat huipputuotteeni.

Jane Iredalen tuotteita olen käyttänyt vuodesta 2013, joten se kuuluu brändeihin, jotka olen löytänyt vasta myöhemmin ja alunperinkin vasta, kun kirjoitin jo tätä blogia. Vaikka brändi on kuulunut elämäni vasta seitsemän vuoden ajan, se on noussut raketin lailla yhdeksi eniten käyttämistäni, varsinkin silloin kun meikkaan. Kun aloitin kodin ulkopuolisen työni puolisentoista vuotta sitten, ei ole ollut sellaista työpäivää, etten olisi meikissäni käyttänyt jotain Jane Iredalelta. Varsinkin luomivärejä käytän lähes jokaisessa meikissäni. Laadukas, kestävä, helppo – ovat ne kolme syytä, jotka saavat minut tarttumaan tuotteisiin päivästä toiseen. Viimeisin itseäni merkissä viehättävä asia on tuotteiden todella hauskasti keksityt nimet. Ne poikkeavat todella paljon siitä, miten tuotteita yleensä nimetään ja sillä brändi erottuu kyllä edukseen muiden joukosta.


SMOOTH AFFAIR FACIAL PRIMER & BRIGHTENER – On sopivan kevyt ja kosteuttava primer, mutta se silti myös tasoittaa vienosti ihoa. Meikki levittyy kuin itsestään pohjan päälle. Koostumus on geelimäisen kevyen raikasta ja se imeytyy ihoon heti. Meikki levittyy hivenen kuivemmallekin iholle kauniisti.

POWDER-ME SPF30 – Oli ensimmäinen Jane Iredalen tuote, johon rakastuin palavasti. Vuosien aikana olen saanut myös mieheni tuntemaan samoin. En ole tehnyt ainuttakaan Kreikan matkaa ilman, ettei Powder-Me olisi matkalaukussa. Powder-Me on jauhemainen aurinkosuoja iholle. Mieti, että voit levittää kasvoille aurinkosuojaksi puuterista tuotetta ilman, että levittäisit sille voidetta joka kiiltää? En oikein usko, että kukaan kieltäytyisi. Tuotteessa on mukana levityssieni, mutta itse tykkään levittää tämän kasvoille isolla puuterisiveltimellä. Ripottelen vähän tuotetta purkin kanteen, koska se on syvä, siinä on helppo pyöritellä sivellintä. Osaan arvostaa sitä, että tämä ikään kuin toimii myös kevyenä meikkituotteena kasvoilla, samalla kun antaa niille aurinkosuojan, eikä kasvot kiiltele. Puuteria voi käyttää myös rauhoittamaan ihoa, jos se on saanut liikaa aurinkoa. Aurinkosuoja on myös vettähylkivä jopa 40 minuutin ajan. Käytän sävyä Translucent, koska se sulautuu jopa hieman ruskettuneellekin iholle. Jos tiedän, että tulen olemaan paljon ulkona ja kasvot ovat alttiina auringolle pitkään, teen tuplasuojauksen kasvoille. Levitän ensin normaalin voidemaisen aurinkosuojan ja vielä päälle puuterin siveltimellä. En ole näin palanut koskaan, vaikka olen joutunut viettämään pitkiäkin aikoja auringolle altistuen. Tuotteessa on säilyvyyttä kaksi vuotta avaamisesta, mutta en saa itse käytettyä sitä edes siinä ajassa loppuun, joten puhutaan todella riittoisasta puuterista.

BEAUTYPREP FACE MOISTURIZER – Olin aikoinani todella innoissani, kun Jane Iredale alkoi tehdä myös ihonhoitotuotteita. Sarjan hoitotuotteet ovatkin suunniteltu niin, että ne lisäävät meikin pysyvyyttä iholla. Voide poikkeaakin muista voiteista siinä, että tämä nimenomaan on suunniteltu meikin alla käytettäväksi ja sen kyllä huomaa. Jos iho on tosi hyvässä kunnossa, en edes lisää primeriä päälle, koska voide riittää yksinään. Voiteen koostumus on kevyttä, jopa kuohkeaa.  Saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä ja ihon tuntumaan kimmoisalta. Tuoksu on raikas, sillä voiteessa tuoksuu sitruunaruoho. Varsinkin kesällä tämän kevyt ja raikkaan tuntuinen koostumus kasvoilla on lyömätön. Vaikuttavina aineina on käytettyä mm. neljän erilaista orgaanista ruusu-uutetta. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suosittelen tätä lämpimästi varsinkin myös rasvoittuvalle iholle.

BEAUTYPREP HYALURONIC SERUM – Ihonhoidon uusin tulokas kevyen geelimäinen hyaluronihapposeerumi sitoo kosteuden ihoon ja tekee siitä sileän ja hyvin kosteutetun. En tiedä teistä, mutta itse levitän hyaluronihapposeerumit aina myös huulille, sillä ne tuovat loistavasti kosteutta esim. huulipunan alle. 


POMMISST HYDRATING SPRAY – Jos Jane Iredalen Powder-Me oli sarjasta ensirakkauteni, niin tämä on sitten se toinen. Eco-sertifioitu suihke sisältää granaattiomenan,- rosmariinin- ja valkoisen teen lehtiuutteita. Kosteuttaa, hoitaa ja suojaa kaikkia ihotyyppejä. Tämän tuoksua en voi kuvailla muulla sanalla kuin taivaallinen! Tuoksua ei edes pysty kuvailemaan vaan se pitää itse kokea. Mist kosteuttaa ihoa ja sopii myös käytettäväksi meikin päällä. Pullo on sopivan pieni vain 90 ml:ä, joten sitä on helppo kuljettaa matkoilla ja kesällä virkistyksenä käsilaukussa mukana. 


LIPDRINK LIP BALM SPF15 – Lipdrinkeja saa eri sävyissä, mutta oma suosikkini on täysin väritön versio. Huulivoiteet (myös värilliset) sisältävät fysikaalisen SPF15 -suojan. Kosteuttaa hyvin ja ei kulu heti huulilta pois. "Maku" on kaikissa sama sitruuna. 


JUSTKISSED LIP & CHEEK STAIN FOREVER PINK – Kuka meistä ei haluaisi huulia, jotka näyttävät siltä kuin olisimme juuri olleet pussailemassa nurkan takana: punertavat, purtut ja hieman kuumottavat? Just Kissed Lip and Cheek Stain on huuli -ja poskipuna samassa tuotteessa. Sävy on pitkäkestoinen.  Puna itsessään näyttää sävyltään puikossa kovin valjulta, mutta juju onkin siinä, miten se reagoi yksilöllisesti jokaisen käyttäjän ihon pigmenttien kanssa, saaden esiin huulten oman hehkusi. Tuote sisältää oliivi -ja avokadovoita, jotka rauhoittava ja pehmentävät huulia. Ruusunkukka -ja mehiläisvaha ravitsevat ja kosteuttavat. Tuoksuu aivan hedelmäkarkille ja levittyy huulille yhtä pehmeästi kuin huulirasva. Saa huulet tuntumaan välittömästi kosteutetuilta. Sävyjä on saatavana tänä päivänä kolmea erilaista, mutta tämä alkuperäinen Forever Pink on yhä se paras itselleni.

PUREPRESSED POWDER BLUSH FLAWLESS – Poskipuna sävynä oli aikoinaan itselleni aluksi hämmentävä. Minulla ei ollut aikaisemmin ollut mitään tämän sävyistä poskipunaa. En itseasiassa olisi edes tullut ajatelleeksi, että ostaisin, saatika sitä, että olisin ajatellut sävyn sopivan minulle. Flawless on niin neutraali, että se on poskilla melkein huomaamaton, se kuitenkin on siellä, kun katsoo. Olen tykännyt käyttää tätä niin, että levitän Flawlessia kunnolla poskelle ja sitten posken korkeimpaan kohtaan sipaisen aavistuksen jotain persikkaista tai pinkkiä sävyä. Esim. Jane Iredalen Clearly Pink tai Whisper sopivat tähän tarkoitukseen loistavasti. Lopputulos on kaunis ja luonnollinen. Hyvää sävyssä on se, että tämä toimii loistavasti myös luomivärinä. Joinakin päivinä olen levittänyt Flawlessia yksinään koko luomelle, jossa se toimii pikameikkinä loistavasti. Flawless on ylimmässä kuvassa poskilla.

TRIPLE LUXE LONG LASTING MOIST LIPSTICK JACKIE – Olen ihon sävyltäni lämmin ja ihoni on jopa selkeästi kellertävä. Tämän sävyiselle iholle ei ole mikään helppo juttu löytää kauniita nudeja huulipunia vain todella harvat näyttävät siltä, että peilistä katsoessani olen WAU. Luonnollisissa sävyissä yleensä taikasana on valita jotain persikkaista, jolloin sävy istuu yhteen ihon sävyni kanssa. Sävy Jackie on hyvin luonnollinen ja persikkainen nude, mutta siinä on ihan pieni ripaus myös pinkkiä. Valmistaja kuvaileekin itse sitä sanoilla peachy pink. Kermaisen koostumuksen omaava puna levittyy pehmeästi huulille ja pysyy hyvin. Ruokailun jälkeen sitä on kuitenkin korjattava ja lisäiltävä. Ei kuivata.


EYE SHADOW KIT NATURALLY MATTE – Matkalle meikkejä mukaan pakatessani, en edes enää ajattele ottavani mitään muuta mukaani kuin jonkin Jane Iredalen luomiväripaleteista tai vaikka kaksi. Paletit ovat super litteitä ja kevyitä, joten ne mahtuvat pieneenkin tilaan. Litteän ruusukultaisen rasian sisältä löytyy myös iso peili. Tykkään palettien väriasettelusta, isoin pyörä nappi sisältää aina vaalean sävyn. Sävy joka on tarkoitettu luomen pohjustukseen ja sitä kuluu eniten. Joten arvostan, että asia on otettu huomioon, että paletti kuluisi mahdollisimman tasaisesti. Kaikkien palettien värien koostumukset ovat kermaisia ja todella pehmeitä. Luomivärit ovat todella helppoja hieman tumpelommankin meikkaajan levittää, sillä ne liukuvat unelman pehmeästi luomella, joten häivyttäminen käy kuin tanssi. Kaikista Jane Iredalen paleteistani kuitenkin käytetyimmäksi on noussut Naturally Matte. Tiesin heti lähes neljä vuotta sitten, kun sain ensimmäisen paletin käsiini, että me kuulutaan yhteen. Paletilla saa tehtyä juuri niitä luonnollisia arkipäivän "no make up" -lookeja, joita rakastan. Parasta on se, että luomivärit pysyvät luomilla himmentymättä tai kerääntymättä juonteisiin pitkän ja aktiivisenkin työpäivän. Ylimpänä olevassa kuvassa koko silmämeikki tehty juurikin tällä paletilla. Sitten jos haluan jotain juhlavampaa tai vähän blingiä, teen ensin pohjustuksen ja varjostukset Naturally Mattella, sen jälkeen käyn "varkaissa" Naturally Glam -paletilla, josta levitän paletin joko kuparikultaista tai ruusukultaista hohtavaa sävyä liikkuvalle luomelle. Tällä kikalla saa arkimeikin muutettua kesken päivän nopeasti iltameikiksi tarvittaessa.


Onko Jane Iredale tuttu. Suosikkituotteita?

Suomen päässä Jane Iredale palasi jokin aika sitten takaisin vanhalle maahantuojalle, joten suomenkielinen sivusto ei ole vielä toiminnassa. On kyllä tulossa! Tuotetiedustelut: apellis@apellis.fi. Jane Iredalen löytää myös Facebookista. Lisäksi tuotteista voi käydä lukemassa lisää täältä.
 1. Montaa omaakin lempparia löytyi joukosta. Jane Iredale on brändi, jolta en ole testannut mitään huonoa vaan kaikki on ollut pelkkää priimaa. Täälläkin on tulossa jane iredale postaus ensi viikolla, ehkä jo huomenna. :) Hieman uutuuksista juttua.

  kivaa sunnuntaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin, pelkkää priimaa. Luomiväreistä on oikeasti vaikea löytää mitään parempaa kuin Iredale, jos tykkää meikata klassisesti.

   Mukavaa viikkoa Tiia. <3

   Poista
 2. Jane Iredale on merkki jota en ole ikinä kokeillut! Mutta nuo ihonhoitotuotteet kuulostaa just hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö?!? Ihonhoitotuotteet on ihania, tuoksuvat vielä sitruunaruoholle. :)

   Poista
 3. On tuttu merkki ja omia suosikkeja ovat kosteusvoide ja huulipunat.
  Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunat ovat kyllä hyviä, Jackie on sellainen täydellinen nudesävy itselle. :)

   Mukavaa viikkoa Outi ja pikaista paranemista. <3

   Poista
 4. Taas on merkki, josta en ole koskaan kuullutkaan joten aina oppii uutta :)
  Ihanaa iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että sä tykkäisit. ;)

   Mukavaa viikkoa sinne.

   Poista
 5. Uusi Beyond Matte meikkivoide on ihan huippu! Heittämällä paras meikkivoide, jota olen koskaan testannut :-) Lisäksi puristepohjista Warm Sienna peittää ihanasti punaisuuden pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole uutta meikkivoidetta vielä testannut, joten kiva kuulla siitä hyvää. :)

   Poista
 6. Mäkään en ole ikinä kuullut! Olen itse superuskollinen tuotteille joita käytän ja vähän huono testaamaan uusia, uskaltaisinkohan kokeilla uutta meikkivoidetta...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kannattaa kokeilla, itseltäkin on vielä uusi meikkivoide testaamatta. :)

   Poista
 7. Iredale täälläkin päivittäin käytössä :) Mun luottotuotteet brändiltä on pohjan lisäksi Mystikol-rajausväri ja Smooth Affair -luomivärinpohjustaja. Rajaus on just sellainen täydellisen pehmeä, joka pysyy ja pohjustaja ehdottomasti paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yhtään muista äkkiseltään, oonko koskaan käyttynyt Mystikolia, mut luomivärinpohjustajaa olen. ;)

   Poista
 8. Luomiväripaletit kuulostavat erityisen hyvältä, täytyy pitää mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on täydellisiä. Millään ei saa kestävää meikkiä tehtyä yhtä helposti kuin niillä. Vaikka rakastan mun bareMineralsin kutosia, niin Jane Iredalet on vielä aavistuksen parempia. :)

   Poista
 9. Onpa mielenkiintoinen sarja! Jane Iredale on jäänyt mulle kohtalaisen vieraaksi, mutta flawless poskipuna löytyy myös omasta kokoelmasta ja tykkään siitä kovasti.

  VastaaPoista
 10. Jane Iredalella on monta timanttista tuotetta. Olen myös pitänyt mm. tuosta LipDrink-huulivoiteesta, joka on aivan paras kesällä. :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives