Klassikot osa 52 – Shiseido Eyelash Curler

*) Sisältää mainoslinkin, taivuttimet omat.

Tänään palataan klassikkojen pariin pienen tauon jälkeen. Kun puhutaan ripsentaivuttimista, kokkiveitsistä tai hiustenleikkaussaksista japanilaiset osaavat hommansa. Jos maailman kuuluisimmat ripsentaivuttajat tulevat japanilaiselta Shu Uemuralta niin varmasti maailman toiseksi kuuluisimmat tulevat niin ikään japanilaiselta yli 145-vuotiaalta Shiseidolta

Shiseidon ripsentaivuttajat ovat klassikko ja brändin kulttituote, joka keikkuu vuodesta toiseen Shiseidon myydyimpien tuotteiden joukossa. Taivuttimet on suunniteltu niin, että ne tavoittavat silmien nurkista ne pienimmätkin ripset nipistämättä. 


Olen käyttänyt elämäni aikana kaikkien kolmen klassikon – Shiseidon, Shu Uemuran ja Tweezermanin taivuttajia. Yllättäen näistä Shu Uemurat ovat vähiten suosikkini. Ne eivät istu silmieni muotoon yhtä hyvin kuin Shiseido tai Tweezerman, joista molemmista tykkään tällä hetkellä yhtä paljon. Lisäksi molempiin voi ostaa erikseen irtokumeja, toisin kuin Shu Ueamuran taivuttimiin, jotka ovat muutenkin todella vaikeasti hankittavissa (netti pullollaan kopioita). Shiseido kuitenkin voittaa ripsen mitalla Tweezermanit yhdessä asiassa: ne pysyvät käytössä jämäkämpinä pidempään. Eivät Shiseidonkaan ripsentaivuttajat ikuisia ole, mutta ne pysyvät jämäköinä vuosikausia, vaikka niitä käyttäisi lähes päivittäin. 

Omat ripseni ovat suorat ja jämäkät. Shiseidon taivuttimet saavat taipumaan ne todella kauniille kaarelle. Sensain 38 -ripsivärin kanssa ripset pysyvät kauniilla kaarella lähes koko päivän.


Shiseidon Eyelash Curlerit maksavat Elevenin verkkokaupassa 29,95€ ja ne voi ostaa *täältä.

Mitä ripsentaivuttajia käytät?


  1. Mä en itseasiassa normaalioloissa käytä, mutta olen joutunut hetkellisesti käyttämään ripsienpidennysten jälkeen ja ne on ihan marketista ostetut.
    Nyt omat ripset onneksi taas kaartuu jo enkä niitä tarvitse mutta jos tarvitsis, niin nuo vaikuttavat kyllä hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin kateellinen kaikille joiden omat ripset taipuu luonnostaan. ;)

      Poista
  2. Minulla oli pitkä tauko ripsien taivuttelussa, mutta sitten sain Kicksin joulukalenterista yhdet ja nyt olen aina välillä taivutellut ripsiä. Minulla on aika lyhyet ja piikkisuorat ripset ja onkin ihanaa kun ne saa taivutettua näkyviin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just lyhyet ja piikkisuorat ripset hyötyy ehdottomasti eniten taivuttimista. Niillä saa todellakin ripset eri tavalla esiin. :)

      Poista
  3. En ole ikinä käyttänyt ripsientaivuttimia - omaan makuuni ripseni taipuvat tarpeeksi ilmankin. Mutta sen uskon, että tässäkin laatu ratkaisee - turha ostaa rihkamaa, joka ei kestä käytössä.
    Ihanaa loppuviikkoa, Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, nää on kuitenkin eräänlaista käsityötä miten nää tehdään. :)
      Rentoa sunnuntaita Lady.

      Poista
  4. Nämä ovat parhaat testaamistani, eivät nipistele ja muoto sopii omaan silmään loistavasti. Tweezermanitkin olivat ok, mutta silti pidän enemmän Shiseidoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi monet tuntuu tykkäävän just Shiseidoista, en tiedä sopiiko nää erityisen hyvin suomalaisten silmänmalliin. Mä tykkään kans Tweezermaneista, nekin on paljon paremmat kuin mitkään muut, mutta Shiseidot pysyy jämäkämpinä pidempään ainakin omassa käytössä, siksi ne voittavat karvan mitalla. :)

      Poista
  5. Itselläni on suorat hennot ripset ja ripsen taivuttimia olen käyttänyt käytännössä meikkaustaipaleeni alusta. Omistan Shiseidot ja olen ollut niihin hyvin tyytyväinen: mahtuvat hyvin silmään: metalli ei ole liian korkea tai kaareva malliltaan ja nämä kestävät käyttöä. En ole päässyt kokeilemaan Shu Uemuraa tai Tweezermania, joten kiitos vertailusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, täällä on kans käytettyä taivuttimia ihan alusta asti. On niin suorat ja lyhyet ripset että näyttävät jopa hulluilta, jos niihin lisää ripsarin ilman taivutusta. :)

      Poista
  6. Shiseidon on olleet viimeiset 10 vuotta, jos ei enemmänkin. Toki muutamat jo sinä aikana on tullut ostettua, mutta merkki pysyy, on sen verran hyvä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan sitä jämäkkyyttä ne ei noin pitkää aikaa säilytä, vaikka muuten toimivat. Siksi on välillä pakko ostaa uudet, mutta siinä välissä selviää vuosia pelkkien kumien ostoilla. =)

      Poista
  7. Mä en edes tiedä minkä merkin taivuttimet mulla on nyt käytössä. Joka tapauksessa samat on olleet jo vuosia, niitä irtokumeja toki olen vain vaihdellut. Shiseidon meikkejä tuli heti ikävä tätä postausta lukiessa! Shiseido on ehdottomasti high end brändeistä ollut mulle itselleni mieluisin, mutta siinä vaiheessa kun päätin ostaa mahdollisuuksien mukaan kosmetiikkani pääasiassa vain cruelty free brändeiltä, jäi Shiseidokin sitten unholaan. Mutta ikävä on, erityisesti puutereita ja ripsareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shiseidolla on muuten tosi hyviä ripsareita, yksi pysyy jopa munkin silmissä melko hyvin. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives