Rantabileiden paras tuoksu – Juicy Couture Viva La Juicy Bowdacious

*Sisältää mainoslinkin, tuoksu PR-näyte

Pääsääntöisesti rakastan kukkaisia ja naisellisia tuoksuja, mutta totuus on, että aina silloin tällöin haluan olla todellinen girly girl ja suihkauttaa ylleni jotain todella tyttömäistä ja karkkista. Sellaista tuoksua mistä saan fiilikset, että olen jälleen kaksikymmentävuotias minä. Kun puhutaan todella karkkisista tuoksuista, niin Juicy Couture tekee parhaat tuoksut, juurikin tuohon fiilikseen. Sen takia tuoksukokoelmaani on jo vuosia kuulunut aina pari Juicy Couturen tuoksua. Viva La Juicy Rosé on ollut pitkään pelastukseni niihin päiviin, kun haluan päästää nuoremman minäni valloilleen. 

Viime vuonna Juicy Couture toi markkinoille uusimman tuoksunsa *Viva La Juicy Bowdaciousin


Tuoksu on pakattu Juicy Couturen tyyliin överisti. Pulloa koristaa monille muillekin sarjan tuoksuille tyypillinen rusetti, mutta tällä kertaa yhden rusetin sijaan, pulloa koristaa kaksi rusettia. Juicy Couturen ollessa kyseessä more is more. 

Bowdacious vie fiilikset suoraan kuumaan kesäpäivään ja rantabileisiin. Siihen fiilikseen, kun kävelet kuuman hiekan poltellessa varpaita, kylmän makean raikas pina colada kädessä, ilman huolen häivää. Aina joskus sitä haluaa ylleen juuri tuon fiiliksen tuovan tuoksun. 

Bowdacious on hedelmäinen ja kermainen. Tuoksu alkaa hedelmäsalaatilla – mandariinia, melonia ja päärynää. Sydän on hienostunut – jasmiinia, tiare-kukkaa ja valkotuoksuinkivääriä. Pohja on kermaisen pehmeä – kookosmaitoa, tonkapapua ja ajopuuta. Kookosmaidon, tonkapavun ja alun hedelmäsalaatin erottaa iholla helposti. Mutta lopulta lämmin kermaisuus ja tiare-kukka ovat vahvasti läsnä. 

Ihollani Juicy Couturen tuoksut ovat todella pitkäkestoisia. Bowdaciouskin kestää helposti kaksitoista tuntia, joten tätä ei todellakaan tarvitse lisätä päivän aikana. Muutenkin vain 1-2 suihkausta riittää, jos ei halua lähellä oleville yliannostusta. Olen aina pitänyt tuoksujen hinta/laatusuhdetta loistavana. Ne kestävät iholla pitkään ja 30 ml:n pullon saa 50 eurolla, mikä ei todellakaan ole se normaali hinta, mitä tänä päivänä joutuu laadukkaasta tuoksusta maksamaan. 


Onko sinulla Juicy Couturelta tuoksusuosikkia?

Tuoksuja myy mm. *ELEVEN 1. Juicy Couturen tuoksut on just eikä melkeen mun makuuni, mutta en oo silti koskaan omistanut yhtäkään pulloa. Näitä on kuitenkin tullut tuoksuteltua kaupoissa monet kerrat :) Tämäkin tuoksu kuulostaa aivan ihanalta! Hurjan kauniit kuvat sulla tässä postauksessa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just mietin, kun näin sun kommentin, että nää on ihan sun tyylisiä. Ehkä vielä joku päivä omistat. Hinta/laatusuhde on ainakin näissä tuoksuissa kohdillaan, kun tuoksujen hinnat on nousseet ihan älyttömästi viime vuosina.

   Kiitos kuvakommentista. :)

   Poista
 2. Tykkään tästä, muistuttaa paljon alkuperäistä, josta tykkäsin myös paljon, mutta on freesimpi eli heh tykkään tästä enemmän.

  Kivaa päivää Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rose on varmaan kaikista freesein, siksi tykkään siitä tosi paljon. Mutta helteellä tällainen makeampi on ihan must. <3

   Mukavaa aurinkoista torstaita Tiia.

   Poista
 3. Juicyt on mulle liian makeita, ja kun pukeutumistyylini on aika koristeellinen ja naisellinen, on makea hajuvesi "liikaa". Tarvitsen jotain rouheampaa vastapainoksi! :-D

  VastaaPoista
 4. Rakastan näitä Juicy Couteren pulloja ja tietysti sisältöjä. Itseltäni löytyy muuta tuoksu mutta en osaa laittaa niitä paremmuus järjestykseen. :)

  Kivaa loppuviikkoa Jonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on tosi helppo, Rosé on ehdoton lemppari, mutta tää tulee olemaan ensi kesän hellepäivien valinta. ;)

   Poista
 5. Tämä on ihana tuoksu! Tykkään myös La La tuoksusta. Nämä tuoksut tosiaan kestävät iholla pitkään <3
  Ihanaa iltaa Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestävät tosi pitkään, hyvä etteivät seuraavaan päivään. Vaatteissa tuoksuu vielä seuraavanakin päivänä, jos niihin suihkuttaa.

   Ihanaa sunnuntaita Outi. <3

   Poista
 6. Tuo on ihanan makea tuoksu, tosin liian makea mulle mutta tykkään silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla niin, että suihkauta ilmaan ja kävelet vaan sen suihkepilven läpi, niin tuoksu ei tunnu välttämättä ihan yhtä makealta kuin suoraan iholle laitettuna. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives