Arkituoksujen aatelinen – Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet PR-näytteitä

Ihan aluksi – hyvää vappua!

Arki kuulostaa sanana tylsältä, mutta itselleni se ei todellakaan ole sitä. Arjessa on jotain lohduttavaa ja turvallista. Silloin on ihana tarttua johonkin tuttuun ja turvalliseen tuoksuun. Olen myös sitä mieltä, että arkituoksun pitää olla laadukas, mutta siitä ei välttämättä tarvitse maksaa maltaita vaan edullisemminkin voi saada itselleen ihastuttavan arkituoksun. 

Suosin arjessa hivenen kevyempiä tuoksuja kuin iltaisin tai erikoistilaisuuksissa. Niiden on oltava tuoksuja, jotka tuovat hymyn huulille. Käytän myös kotipäivinä eri tuoksuja kuin töissä. En todellakaan halua tuoksua kotona "työltä". Etsinnässä on myös aina tuoksu, jonka hinta/laatusuhde kohtaisi. Tämän kevään arkituoksusuosikikseni kotioloissa on noussut Elizabeth Ardenin Green Tea Pear Blossom. Ardenin Green Tea -sarjan tuoksut ovat itselleni yleensä joko hittejä tai huteja. Voisi varmaan sanoa, että enemmän huteja. Joukkoon on silti vuosien saatossa mahtunut versioita joihin olen tykästynyt kovastikin, mutta en yhteenkään niin paljon kuin Pear Blossomiin. 


Elizabeth Arden Pear Blossom on täydellinen arkituoksu. Ai miksikö? Koska se on kuin pullotettua iloa ja onnellisuutta. Tuoksun alku on ihastuttavan makeaa päärynää, jonka makeutta kirpeät sitrukset sitruuna ja bergamotti taittavat. Sydän on herkän kukkainen ja aavistuksen vesimäinen – jasmiinia päärynän kukkaa, vihreää teetä ja matea, joka tuo pientä yrttisyyttä ja potkua. Pohja on pehmeän puuterinen – ambraa, jäkälää ja myskiä.

Pear Blossomista mielenkiintoisen alkuperäiseen Green Tea -tuoksuun verrattuna tekee se, että sen kukkaisuus ja päärynän makeus tuovat siihen ihan uutta mielenkiintoista ulottuvuutta. Se on mehukas, pehmeähkö ja aavistuksen makea, kuitenkin pienellä ripauksella raikasta vihreää teetä.

Sarjan tuoksupullot ovat litteitä, joten niitä on helppo kantaa mukana vaikka laukussa tai ottaa mukaan matkalle. Tuoksu on EdT ja kesto omalla iholla noin kuutisen tuntia, jonka jälkeen sitä voi lisätä. 


Elizabeth Ardenin hajuvedet ovat tunnetusti sieltä edullisimmasta päästä, joten jos etsit laadukasta ja edullista tuoksua sarjasta löytyy sellaisia. 

Tällä hetkellä *Elevenin ja *Nordicfeelin verkkokaupoissa on meneillään tuoksuale. Elevenillä kaikki tuoksut 2.5. asti -20% ja Nordicfeelilla jopa -30%. Tarjouksen ansiosta Green Tea Pear Blossom maksaa 50 ml/24,50€ tai 100 ml/34,36€. Tuoksuun on saatavilla myös body cream, jonka hinta on 30,50 euroa.

Onko Elizabeth Ardenin tuoksut tuttuja?

 1. Alkuperäinen Green Tea oli minulle pitkään se ainoa oikea arkituoksu.
  - Seijahannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans yks tuttu, joka on käyttänyt sitä alkuperäistä Green Teaa vuosia. En varmaan edes osaisi itse käyttää sitä, koska liitän tuoksun niin vahvasti johonkin toiseen. :)

   Poista
 2. Juuri katselin tuota verkkokaupassa ja kiinnostaisi nuuhkia, koska ei ole tuttu. Nämä sinun viimeaikaiset tuoksupostaukset ovat olleet aivan ihania! Innostuin itse Bossin Alivesta, ja olisi kiinnostavaa lukea mielipiteesi siitä, jos olet sitä kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla Aino, että olet tykännyt tuoksupostauksista. Olen itseasiassa kokeillut Bossin Alivea. Tavallaan tykkäsin siitä. Siinä on kivaa makeutta, pullo on ihana, mutta sitten siinä omaan makuuni omalla iholla myös sellaista maskuliinisuutta, josta en ole oikein päättänyt tykkäänkö vai en. :D Itsehän siis tykkään tosi "naisellisista" tuoksuista ja pienikin maskuliinisuus on sitten sellainen, etten oikein välitä. Noin muuten Bossin tuoksuista mun ehdottomia lemppareita ovat Deep Red, Boss Intense ja The Scent EdT.

   Poista
 3. On tuttuja tuoksuja, ihanan raikkaita ja tosiaan sopivat hyvin arkituoksuiksi.
  Kaunista vappua sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään juuri arkituoksuina näistä, kivoja ja pirteitä. :)

   Ihanaa viikonloppua Outi. <3

   Poista
 4. Päärynä kuulostaa just aivan huikealta, hei päärynämehujää jne. En nimittäin hirveästi päärynäisiä tuoksuja saa heti mielee vaikka luulen, että sä muistat paremmin.

  Jos ja kun tulee tilaisuus, käyn nuuhkuttelemassa tätä. <3

  Oikein sydämellistä viikonlopun jatkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päärynä on mehujäässä ja kermajäätelössäkin mun lemppari. :p Toimii se tuoksuissakin. :D

   Ihanaa viikkoa Tiia. <3

   Poista
 5. Ostin Green Tea suihkugeelin ja voi että se on ihana! Hajuvetenä ei toimi yhtä hyvin tämä original.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksut on kyllä tosi yksilöllinen asia iholla. Joku toimii ja joku ei. Mun iho on siitä jännä, et yleensä tuoksut tuoksuu mun iholla siltä kuin pullossa. Oon kade esim. yhdelle tutulle, jonka iholla omasta mielestä karvaat tuoksutkin muuttuu ihanan pehmeiksi ja makeiksi, kun omalla iholla haisevat vaan karvaalta myrkyltä. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives