Keyword: Love 9 vuotta – voita kosmetiikkapaketti


Blogini täyttää huomenna 20.4. yhdeksän vuotta. Postaus ilmestyy nyt päivän etuajassa, koska tapanani ei ole julkaista maanantaina, joten vaihtoehdot tälle olivat sitten sunnuntai ja tiistai. Viime vuonna tein postaukseni päivän myöhemmin, joten ajattelin, että miksikäs ei tänä vuonna päivää aiemmin. 

Syksyllä kirjoitin postauksen - ajatuksia blogin jatkosta. Kerroin jo silloin, että vaikka olen kirjoittanut blogiani jo yhdeksän vuotta, en ole koskaan ainakaan vakavissani harkinnut sen lopettamista. Blogi on ollut aina asia, josta nautin. Ainoa pieni koetinkivi kirjoitusinnolleni oli vuonna 2015 tapahtunut kylppäriremppa. Koin, että kotona oli liikaa häiriötekiöitä ja se söi kirjoitusintoani, onneksi kuitenkin vain väliaikaisesti. Sen jälkeen onkin tapahtunut paljon. Viimeiset kaksi vuotta blogini on ollut varsinaisen osa-aikaisen työni lisäksi myös toinen tulonlähteeni. Olen ollut todella hämmentynyt siitä, miten hyvin kaikki on sujunut. Jopa paremmin mitä osasin edes uneksia. Tästä huolimatta olen halunnut pitää tämän hyvin oman näköisenä. Haluan, että blogissa on edelleen rosoa, en aio koskaan tehdä siitä täydellisen eteeristä tai muutenkaan täydellistä. En ole ihmisenä sellainen, enkä halua, että bloginikaan välittää minusta sellaista kuvaa. Tärkeintä on, että täällä näyttää minulta. Kirjoitan aiheista joihin koen intohimoa, niin olen tehnyt kaikki nämä vuodet. 

Monet pitkään mukana olleet ovat saattaneet huomata, että viime aikoina pienen hiljaisuuden jälkeen tuoksut ovat tulleet jälleen isommaksi osaksi blogia. Minulla oli pitkään sellainen vaihe, että minusta tuntui, ettei minulla ollut niistä mitään sanottavaa. Uusia tuoksuja tuli aivan liikaa markkinoille. Tuli sellainen olo, että siihen uutuustulvaan tukehtuu. Viimeisen vuoden aikana julkaisutahti on kuitenkin hiljentynyt ja mikä ihmeellisintä, sen myötä olen löytänyt takaisin sen entisen intohimoni ja oman tyylini kirjoitella tuoksuista useammin.

Tällä hetkellä elämässäni on menossa hyvin seestainen vaihe, siitä huolimatta, että maailma ympärillä on muuttunut erilaiseksi. Minulla on kaksi työtä, joita aidosti tykkään tehdä. Ne sopivat minulle. Saan toteuttaa niissä molemmissa aivan eri puolta itsestäni. Kaksi työtä saattaa kuulostaa raskaalta, mutta se ei sitä ole, sillä olen järjestänyt asiani niin, että minulle jää paljon myös vapaata. Itseasiassa paljon enemmän mitä ihmisille normaalisti jää. Minulle vapaa-aika on se elämäni suurin rikkaus, mikä lopulta tekee elämästä laadukkaan. Olen kerran ajanut itseni loppuun, enkä tule tekemään sitä virhettä enää toista kertaa. Tulen toimeen aika pienellä, joten tarkoitukseni ei ole tehdä rahaa aina vain lisää vaan ansaita sen verran, että tulen toimeen ja minulla on mahdollisuus silloin tällöin pieneen itseni hemmotteluun. Lisäksi työaikani ovat sellaisia, että ne sopivat täydellisesti iltaeläjälle. Toinen työni on iltapainotteista ja blogia voin kirjoittaa juuri silloin, kun itsestä tuntuu parhaalta. Myös tämä on parantanut elämänlaatuani. Minusta ei olisi ikinä tekemään 8-16 työtä. Stressaisin itseni varmasti hengiltä. Kroppani ei ole aamuisin käynnissä lainkaan (vaikka menisin miten aikaisin nukkumaan), teenkin työasioita aamuisin vain pakon edessä. Joten tällä hetkellä kaikki sujuu mukavasti. Silti toivon, että tämä nykyinen tilanne olisi vielä joskus ohi. Varmasti meistä jokainen kaipaa sitä vapautta ja sitä huolettomuuden tunnetta, mikä ennen tätä kaikkea oli. Huomaan usein miettiväni, mitä tein viime vuonna tähän aikaan ja kieltämättä muistelen sitä aikaa pienellä kaiholla. 


Nyt kuitenkin viimein siihen lupaamaani synttäriarvontaan. Osan tuotteista olen hankkinut itse ja blogin kautta saamani tuotteet on merkitty *) -merkillä.

KOSMETIIKKAPAKETTI SISÄLTÄÄ SEURAAVAT TUOTTEET:

Clarins Super Restorative Instant Lift Serum Mask
*Joanna Vargas Eden Instant Lift Mask
The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt 
Acca Kappa Wisteria Soap
Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Wipes
Yves Rocher Cotton Flower Mimosa Bath & Shower Gel
Mádara Hyaluronic Collagen Booster Ampoules
Lumene Rich Lip Cream
*Lumene Valo Hydrating Mist
CeraVe Hydrating Cleanser
*KMS Add Volume Liquid Dust
*Ida Warg Dry Shimmer Oil
Jane Iredale PureBrow Brow Gel Clear
*Heliocare SPF50+ Gel Oil-Free Beige
*Clarins 04 tea Rose Lip Milky Mousse 

ARVONTA

Arvotaan yksi tuotepaketti, joka sisältää yllämainitut tuotteet.

SÄÄNNÖT

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot mikä on eniten mieleesi jäänyt postaukseni vuosien aikana sekä toimivan sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on su 26.04.2020 asti. Voittajaan otan yhteyttä viimeistään vko:lla 18 sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Tietoturvakäytöntä kiristyi ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi Synttäriarvonta.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 31.05.2020 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea kaikille tasapuolisesti!
Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives