Skincityn TOP5 lempituotteet juuri nyt ja alekoodi

*)Sisältää mainoslinkkejä, osa tuotteista omia, osa saatu pr-näytteenä

Kevään tullen on taas aika puhua enemmän ihonhoidosta, se on asia, josta en voisi kuvitellakaan luopuvani. Vaikka ulkona liikkumista on rajoitettu, mutta se pölymäärä, joka kaduista tällä hetkellä irtoaa, vaatii ihonhoidoltakin radikaaleja toimenpiteitä. Keväällä haluan myös kirkastaa ihoa talven jälkeen ja tämä onkin se hetki, kun kaivan esiin C-vitamiinituotteet. 

*Skincitylla on menossa 5.4. asti mahtava kamppis, jossa yli 40 euron ostoksesta saa -20% syöttämällä kassalla koodin SUPER20. Tämä koskee kaikkia verkkokaupan brändejä. Joten ajattelin, että voisi olla ajankohtaista jakaa viisi tämän hetken keväistä suosikkituotettani heidän valikoimistaan. Mietin, että voisin itse käyttää koodin siihen, että hankkisin vihdoin kauan himoitsemani *Hourglassin Ambient Lighting Paletten hyvällä alennuksella. En omista vielä brändiltä yhtään tuotetta, mutta tuo paletti, jos mikä uppoaa täysin omaan meikkityyliini. Nyt kuitenkin niihin suosikkeihin, jotka jo kaapista löytyvät. 

*Postauksen tuotteista Sensain The Cleansing Oil ja Paula's Choicen C15 Booster on saatu PR-näytteenä, muut ovat omia. 



Sensain ylelliseen Ultimate-sarja täydentyi alkuvuonna puhdistustuotteilla. Olen aina tykännyt perussarjan puhdistysöljystä, mutta pakko myöntää, että Ultimate-sarjan öljyputsari on vieläkin parempi, vaikka olin aluksi epäileväinen. Varsinkin, kun eräs ystäväni ei ollut tästä niin innostunut. En ole luopunut tästä sen jälkeen, kun otin tuotteen käyttöön. Hinnan puolestahan tuote on sellaista hemmottelua, ettei se ole kaikille, mutta jokainen päättää itse, mihin rahansa käyttää. Eikä se kuulu muille. Ultimate-sarjan tuoksu poikkeaa sarjan peruslinjasta, se on hivenen ylellisempi ja aavistuksen kukkaisempi, vaikka siinä on myös puhtautta. Tuoksu on kuitenkin hyvin mieto, ei mikään liian nenään käyvä. Jos joku vielä miettii, miten tämä arvokkaampi sarja eroaa perussarjasta, niin tuotteisiin on pakattu huomattavasti enemmän ikääntyvää ihoa hoitavia raaka-aineita. 

Puhdistusöljyn koostumus on täyteläistä, se irrottaa meikin tehokkaasti. Emulgoituu iholta veden kanssa, mutta jättää sen pehmeäksi. Tunne on kuitenkin sellainen, että kaksoispuhdistuksen toinen vaihe tarvitaan. Tosin nyt keväällä, kun ihoni on syystä tai toisesta tuntunut katupölyn jälkeen oikein kuivalta, olen saattanut käyttää tätä ainoana putsarina, koska olen halunnut, että kasvot jäävät kosteutetun tuntuisiksi. Sisältää mm. skavaleenia, riisiöljyä sekä Koishimaru-silkkiä. Lisäksi öljyyn on pakattu niacinamidea, joka sisältää ihon epäpuhtauksia ehkäiseviä vitamiineja. Sensain tuotteiden ystäville tiedoksi, että Sensai on vihdoin lisännyt omille verkkosivuilleen tuotteiden täydelliset ainesosaluettelot. Joten jos tuotteen koko sisältö kiinnostaa, niin se on nähtävissä täältä. Mahtavaa, että Sensai on lähtenyt edelläkävijäksi tässä asiassa selektiivisten brändien ostalta. Toivon, että muut selektiiviset sarjat seuraavat perässä. Jostain syystä eivät ole olleet kovin halukkaita ilmoittamaan koko sisältöä sivuillaan vaan kertovat ainoastaan pari vaikuttavaa ainesosaa. Kuluttajat kuitenkin haluavat nykyään tarkat tiedot esim. allergioiden yms.



Ihonhoidossani C-vitamiinituotteet ovat löytäneet paikkansa. Käytän niitä kuitenkin säästeliäästi ja vain kausiluontoisesti kuurituotteina. Kevät on aikaa, jolloin ihoa kirkastava C-vitamiinikuuri on paikallaan. Paula's Choicen 15% C-vitamiini on yksi voimakkaimpia markkinoilla olevia, joten tulokset ovat nopeita. Boosteriin on lisätty myös E-vitamiinia ja ferulahappoa, jotka luovat iholle suojan iho ikäännyttäviä vapaita radikaaleja vastaan. Tiivistetty seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Se on koostumukseltaan jouksevan ohutta, eikä tuoksu millekään pullossa. Sen sijaan iholla ollessa siitä lähtee lievä rautainen tuoksu, kuten usein ison pitoisuuden C-vitamiinituotteista. Jos tuoksu tuntuu liian tujulta, boosteria voi sekoittaa myös muutaman tipan toisen seerumin tai voiteen joukkoon. Tällöinkin se toimii ihoa kirkastavasti, mutta tulokset eivät ole yhtä nopeita kuin jos laitat sen yksistään puhdistetulle iholle ja lisäät päälle voiteen. Olen käyttänyt iltaisin tätä yksinään voiteen alla, mutta meikin alle päivisin sekoitan muutaman tipan seerumin joukkoon, ettei rauta haise nenässä koko päivää. Olen valmis kuitenkin kestämään hajun, sillä tuloksena on nopeasti epäpuhtauksista vapaa kirkas ja heleä iho. 



Jos et käytä muuten aurinkosuojaa, niin nyt on aika kaivaa ne vihdoin esiin. Paula's Choicen Calm Mineral Moisturizer SPF30 on päivävoide, joka sisältää aurinkosuojan. Tämä on ollut lempparini jo pitkään. Minulla on kaapissa aina yksi avaamaton tuubi, sillä olisi jonkinlainen katastrofi, jos tämä pääsisi loppumaan. Olen todella vaativa meikin alle laitettavasta aurinkosuojasta, mutta tämä on niitä harvoja jotka toimivat. Hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Käytän tästä normaalin ja rasvaisen ihon versiota, vaikka itselläni on pintakuiva sekaiho, tämä vaan toimii paremmin kuin kuivalle iholle tarkoitettu. Päivävoiteessa on mineraalisuoja, tämän vuoksi heti levityksen jälkeen voide jättää iholle "muumiefektin" eli iho on valkoinen. Vajaan minuutin odottelun jälkeen valkoisuus katoaa. Valkoisuuden katoamisen jälkeen pidän erityisen paljon siitä, miltä ihoni näyttää. Jättää puolihimmeän pinnan ja toimii jopa eräänlaisena primerinä iholla. En ole tämän jälkeen levittänyt iholle muuta erillistä primeriä kuin hivenen mattaavaa t-alueelle. Pitää kasvot lähes mattana pitkänkin päivän, eikä kiiltele.



Tällä hetkellä on selvästi kahta trendiä, joko täysin peittävää instameikkiä tai sitten mahdollisimman luonnollista. Mutta myös kolmas eli täysin meikkivoideton meikkitrendi on kovassa nousussa. Tämä on varmasti vastine pitkään jatkuneelle ihon täysin peittävälle trendille. Meikkivoiteesta loistavan tekee sen sopiminen kaikille ihotyypeille niin herkällekin kuin rasvaisellekin. Vaikka tuote on kevyt, se kestää koko päivän. Vasta ihan illan lopuksi iho saattaa aavistuksen kiillellä, mutta ei mitenkään pahasti. Niille alueille, joiden tiedät alkaa kiiltelevän, kannattaa alle levittää blurraava primer keston takaamiseksi. Levitän tuotteen aina sormin, tulee kaunein lopputulos. Sientäkin voi halutessaan käyttää. Meikkivoidetta saa myös kerrostettua, olen lisännyt punoittaviin kohtiin esim. poskilleni toisen kerroksen. Tinted Moisturizer on todellinen "my skin but better"-tuote. Tekee ihosta luonnollisen, todella nätin ja tasaisen näköisen. 



Vienosti sävyttävä geeli sisältää peräti 70% vettä, joten sen koostumus on kasvoilla ihastuttavan kevyttä ja ohutta. Tuotteessa on todella mieto sensaimaisen tyylikäs puhdas tuoksu. Ihan tuoksuttomaksi en voi tätä sanoa, vaikka tuoksua on vain aavistus. Väri on kaunis neutraali läpinäkyvä ruskea, joka pukee varmasti kaikkia. Hivenen päivettyneellä iholla, tällä saa todella upean meikittömän, mutta terveen näköisen lookin. Lopputulos on läpikuultava ja iho tuntuu levityksen jälkeen kosteutetulta. Sisältää myös pienen aurinkosuojan, mikä on kiva juttu. Ohutta geelimäistä tuotetta voi sekoittaa myös meikkivoiteen joukkoon, jos haluaa saada liian vaaleasta sävystä sopivan. Sensain tuotteiden tapaan Bronzing Gel:ssa on myös ihonhoidollisia vaikutuksia, se lievittää tulehdusta ja punoitusta. 

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita? Onko sinulla jokin tuote, jonka ehdottomasti haluaisit *Skincityn valikoimasta?

  1. Olen varmasti aiemminkin puhunut siitä, että kun 40v tuli täyteen niin iho alkoi kuivumaan. Aiemmin en voinut kuvitellakaan, että olisin öljyllä puhdistanut tai kosteuttanut ihoni, mutta nyt en voisi olla niitä käyttämättä.
    Pisti siis heti silmään tuo Sensai:n puhdistusöljy.
    Mukavaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iho kyllä muuttuu todella montaa kertaa elämämme aikana, siihen kun vaikuttaa niin moni seikka. Öljyhän on itseasiassa rasvaiselle ihollekin loistava, koska se tasapainottaa sitä talintuotantoa. Muistan, ettei ysärillä kukaan neuvonut käyttämään rasvoittavalle iholle öljyjä missään muodossa, mutta nykyään ollaan opittu lisää tästäkin. :)

      Ihanaa päivää ja viikonloppua Outi. <3

      Poista
  2. Oih tuo Hourglassin paletti on ihana! *sydänsilmäemoji* Just sellaista utuista shimmeriä, jota kasvot kaipaavat.

    Klikkaan itseni nyt heti ostoksille ja tilaan ainakin tuon Paulan c-vitamiinituotteen, kasvot on tositosi nuhjuiset ja nuupahtaneet tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ja arvaa, se on kohta mun! <3 Harmi, et Posti ehtii kuskata sen vasta ensi viikoksi, miten tässä nyt malttaa viikonlopun yli odotella. Kirjoittelen sitten blogiin siitä myöhemmin tarkemmin, kun olen saanut sitä käytettyä. :)

      Kiitos. Paulan C-vitamiini on loistava, koska se on tarpeeksi vahva, esim. Kiehl'silta löytää kans vahva C-vitamiini seerumi, mutta en tykkää sen silikonisesta koostumuksesta yhtään, kun Paula on vesimäistä, joka on ihan täydellinen koostumus omaan makuun.

      Poista
  3. Huippua, kiva kuulla sitten mielipiteesi hehkupaletista! Melkein tilasin sen itsekin, mutta päätin panostaa ihonhoitoon kuitenkin. Mulle on tulossa nyt nuo molemmat kehumasi Paulat ja sitten hyväksi todettuja ihanuuksia Excuviancelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelen siitä asap. kunhan olen ensin vähän aikaa testaillut sitä. :)

      Lupaan, että suojakertoimellinen päivoide on sellainen, ettet halua enää käyttää muita ja sitä muumiefektiä ei kannata säikähtää, se häviää aika nopeasti. Paulalla nyt ei muutenkaan oikein huonoja tuotteita ole. Pitäisi varmaan alkaa testaamaan niitä loppujakin, mitkä eivät ole vielä niin tuttuja.

      Poista
  4. Exuviancea lähti tilaukseen, kiitos koodista ja kivaa kevättä! 💖🌷 t.marie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos marie! Lukijoissani näyttää olevan useampiakin Exuviance-faneja, kun Riittakin sanoi tilanneensa. Mutta ymmärrän tosi hyvin, miksi brändillä on vakiinitunut käyttäjäkuntansa, sillä ne tuotteet mitä olen käyttänyt, on olleet tosi hyviä. :)

      Aurikoista viikonloppua. <3

      Poista
  5. Laadukkailta tuotteilta vaikuttavat ja tuo Paula's Choicen 15% C-vitamiini menee harkintaan, vastaavaa tuotetta kun multa ei taidakaan nyt löytyä.
    Tiedätkö missä sitä voisi käydä nuuskaisemassa, tuon tuoksun takia kun en uskalla ostaa ilman sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paula's Choicen kaikki tuotteet ovat täysin hajusteettomia, eikä niihin ole lisätty tuoksuja. Tuo rautainen haju minkä mainitsin tulee siitä, miltä voimakas pitoinen C-vitamiini alkaa usein haiskahtamaan iholla, reagoidessaan sen kanssa. Vähän kuin itseruskettavilla on ominaistuoksunsa niin C-vitamiini korkeina pitoiksuuksina reagoi samalla tavalla. :)

      Kivijaloissa ei Suomessa valitettavasti Paula's Choicen tuotteita myydä. :/

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives