Pääsiäisen upein kynsilakka – Yves Rocher Citron

*) Sisältää mainoslinkin, kynsilakka oma

En ole keltaisten kynsilakkojen suuri ystävä, mutta silti on yksi keltainen kynsilakka, joka tulee kuulumaan kynsilakkakokoelmaani niin kauan kuin se on Yves Rocherin valikoimissa. Olen monta kertaa kehunut täällä Yves Rocherin Couleurs Nature -kynsilakkojen laadun. Ne levittyvät tasaisen helposti leveän sudin ansiosta. En ole aivan kaikkia sävyjä kokeillut, mutta reilusti yli puolet. Niistä kaikki ovat antaneet täydellisen peiton kahdella kerroksella. Lakat myös pysyvät kynsillä hyvin. Tilaan yleensä suosikkisävyjäni alesta lisää, koska pienen pullon ansiosta, nämä ovat ainoita lakkoja, joita olen oikeasti saanut kulutettua myös loppuun. Joka on todella hyvä asia.


Yves Rocherin 51. Citron on markkinoiden täydellisin keltainen, yhdeltäkään toiselta brändiltä ei juuri tätä sävyä löydy. Yleensä keltaiset ovat liian kirkkaita, jopa neon-sävyisiä tai sitten liian hailakoita. Citron taas imitoi täydellisesti kreikkalaisissa sitruunapuissa olevien sitruunoiden kirkkaankeltaista, mutta auringon paahtamaa sävyä. Keltainen on väri, joka ei yleensä sovi lainkaan ihoni sävyyni, mutta juuri tämä keltainen on napakymppi. Se ei saa keltasävyistä ihoani näyttämään sairaalta vaan se tuo esiin sen kirkkauden. 

Keltaisten lakkojen kanssa kannattaa aina käyttää aluslakkaa, koska ne värjäävät kynnet todella hanakasti. Citron on niin pigmenttinen, että jos sinulla ei ole yhtä perfektionisti luonne kuin allekirjoittaneella, jopa yksi kerros lakkaa saattaa riittää. Itse lisään kuitenkin aina sen toisen kerroksen.

Mitä mieltä olet Citronista? Kolahtaako keltainen kynsilakka?

Citronin ja muita Couleurs Naturen kynsilakkasävyjä voit ostaa *täältä. Lakat ovat tällä hetkellä hyvässä tarjouksessa, ale vaihtelee sävyittäin. Normaalihinta 7,90 euroa.

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille.  1. Aivan ihana väri! Näyttäisi ihanalta kesällä myös varpaissa. Itse olen huono käyttämään keltaista, myös vaatteissa. Todella vaikea löytää sopiva sävy. Samaa mieltä, YR: lakat vetävät vertoja paljon kalliimmille lakoille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän kesällä just paljon varpaissa tätä, mutta näin pääsiäisen aikaan aina sormissa. :)

   Poista
 2. Mä en yleensä keltaista juurikaan käytä, paitsi joskus kesällä, mutta tuo sävy on kyllä huikee!
  En yhtään ihmettele jos oot siihen ihastunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ainoa keltainen jota rakastan. Onneksi YR on pitänyt sen jo vuosia valikoimissaan. <3

   Poista
 3. Olenkin etsinyt hyvää keltaista kynsilakkaa itselleni, oranssia jo löytyy. Kiitos siis vinkistä. Kyllä näin keväällä ja myös kesällä voi kynsilakkojenkin kanssa vähän revitellä.
  Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on täydellinen keltainen, tiedän, että säkin varmaan tykkäät tällaisesta sitruunankeltaisesta.

   Ihanaa sunnuntaita Outi. <3

   Poista
 4. Muistaakseni mulla on ollut tämä lakka ja sen väri oli ihastuttava! Koostumuskin oli loistava. YR:n lakat on kyllä ihan hyviä :) tosi nätin näköiset kynnet, sopivat hyvin pääsiäiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YR:n lakoissa on loistava koostumukset, ainoa huono puoli on, että pullo on ehkä aavistuksen kiikkerä, joten lakatessa, kun siveltimestä pyyhkii ylimääräisiä pullon reunaan, pitää olla vähän varovainen, ettei pullo kippaa. :)

   Poista
 5. No nyt on kyllä ihan täydellinen keltainen ja pääsiäislakka. <3 Sydämellistä pääsiäistä Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on täydellinen, juuri oikea sävy. Puhdas keltainen, mutta ei liian. :)

   Samaa sinne Tiia. <3

   Poista
 6. YR:n lakat on ihan huippuja, markkinoiden parhaita! Keltainen ja oranssi kuuluu mun kesäkynsirepertuaariin, mutta sopivat ne tietenkin kevääseenkin.

  PS: Sulla on superkaunis kynsien muoto!

  VastaaPoista
 7. No nyt on kyllä täydellinen sävy. Yleensä ne on juuri niin vaaleita tai saa laittaa sata kerrosta..

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives