10 asiaa joista pidän juuri nyt


Sunnuntain kunniaksi mietitään positiivisia juttuja. Joten pidemmittä puhuitta kymmenen asiaa joista pidän juuri nyt.

Toukkis ja Koppis – Arvatkaapa mistä tietää, että on tullut kevät? Sen sijaan, että kaapit täyttyisivät suklaasta, olen siirtynyt hieman kevyempiin herkkuihin. Suklaan sijasta pakastin täyttyy kovaa vauhti suosikkimehujäilläni Pirkan Koppiksilla ja Toukkiksilla. Ovat muuten oikeasti maailman parhaimpia mehujäitä. Muut eivät pääse koostumuksessa lähellekään näiden samettisuutta. Slurps.

Autiotalot – Olen addiktoitunut katselemaan youtubesta autiotalovideoita. Tykkään varsinkin suomalaisista, koska niissä näkyy niin paljon meidän historiaa ja mennyttä elämää. Jostain syystä videoiden katsominen on todella rauhoittavaa. Talojen kuvaajat puhuvat usein kuvatessaan rauhallisella äänellä paikkoja kunnioittaen.

Valo – En nyt tarkoita Ville Valoa, vaikka tykkään hänestäkin. ;) On ihan mieletöntä, että vielä puoli kymmenen aikaa ei ole pimeää. Hämärää, mutta ei pimeää. Enää kuukausi niin saatan päästä myöhäisimmästä iltavuorostakin vielä jonkinlaisen valonkajon saattelemana kotiin. 

Terveys – Tarvitseeko tätä edes sanoa? Tällä hetkellä en pidä mistään niin paljon kuin siitä, että olen saanut olla terveenä. 

Pähkinät – Viimeisen vuoden aikana olen alkanut syömään päivittäin pähkinöitä. Minulla on aina ollut kynnet, jotka kasvavat ihan hyvää tahtia. Viimeisinä kuukausina olen kuitenkin miettinyt, että on se kumma, kun niitä saa olla jatkuvasti viilaamassa. Sitten tajusin, että pähkinöiden syönti takuulla edesauttaa niiden kasvua luonnollisesti. Varsinkin pekaani- ja saksanpähkinät ovat herkkuani.


Kreikkalainen päivä – Kesällä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun menimme mieheni kanssa naimisiin. Tarkoitus oli lähteä juhlistamaan sitä Kreikkaan, mihinkä muuallekaan. Ymmärrettävästi tämä haave sai nyt jäädä. Keksimme kuitenkin, että kun olemme molemmat kesälomalle heinäkuussa, vietämme silloin kreikkalaisen päivän. Silloin tietenkin syödään kreikkalaista ruokaa, kuunnellaan kreikkalaista musiikkia ja katsotaan kuvia menneiltä matkoiltamme. Aamukin pitää aloittaa kreikkalaisella aamupalalla. Onpahan jotain mitä odottaa kesälomalta.

Kirjat – Toivottavasti näitäkin on aikaa sitten lomalla lueskella paremmin. 

Press Pause – Essien kynsilakka, jota olen käyttänyt niin paljon, että on aika ostaa pian uusi pullo. Vaaleanharmaa kynsilakka, ihan pienellä ripauksella sinertävää vivahdetta. Täydellinen lakka kaikkiin tilanteisiin. Tästä muuten usein töissäkin on kyselty, että mikä kynsilakkani on, koska on niin uniikin sävyinen. 

Pyöräily – Jee, talvi on ohi ja työmatkoja pääsee taas kulkemaan pyörällä poutapäivinä. En aja nykyään talvisin ollenkaan fillarilla, koska muutamia vuosia sitten kaaduin pari kertaa ja se säikäytti. Joten kesät olkoon pyöräilykausiani.

Converset – Näitäkin kaipaan koko talven. Tiedän kyllä, että Conversella on myös vuorattuja malleja, joissa jalkapohjat tarkenee paremmin talvella. Ongelma on kuitenkin se, että ne ovat maailman liukkaimmat kengät, jos maa on vähänkään jäässä. Enää ei ole sitä ongelmaa, joten viime kuussa tuli Concersekausikin vihdoin avattua. 


Mistä asiasta sinä pidät juuri nyt?

Tämä päivä vielä aikaa osallistua blogin synttäriarvontaan! Osallistumisohjeet löydät täältä.


  1. Niin harmi, että juhlamatkanne peruuntuu, mutta ihana oivallus pitää Kreikkapäivä - nyt juuri tarvitaan tuon tyyppisiä nosteita elämään!
    Converset on mullakin ollut suosikkeina jo lähes ikuisuuden, vaikkei niiden ergonomiakaan ole kovin hääppöinen. Mutta silti!
    Lukeminen on ihanaa, luen myös jatkuvasti kaikenlaista, lehtiä ja kirjoja. Nyt on meneillään vähän erilainen, ihanan rauhoittava sammaleista kertova kirja ja myös kasvojooga, muiden lisäksi.
    Juuri nyt, tänään, pidän siitä että sain herätä mökillä. On aika kylmä aamu, muttei se haittaa.
    Mukavaa päivää sinullekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, mutta toivotaan, että vielä joskus pääsee. <3

      Mun jalkaa taas Converset on maailman parhaat kengät kävellä, niissä ei väsy ikinä jalat. :D Mutta joo, ei varmasti ole kuitenkaan ergonomisesti uusien hienouksien mukaiset.

      Ihanaa viikkoa!

      Poista
  2. Minä pidän siitä, että joka päivä pääsen ulkoilemaan. Soiteltiin taas miehen kotimaahan ja siellä on ulkonaliikkumiskielto päällä. Kaikkien pitää olla kotona klo: 18.00. Tykkään myös leipomistani jutuista ja siitä, että olen muutenkin päässyt levittäytymään tavaroineni pitkin kotia, eikä mies ole vielä menettänyt kanssani hermojaan :)
    Tykkään miten olen saanut vitsailla pojan kanssa ja tehdä yhdessä hänen läksyjään (olen vaan apuopena).
    Paljon on ihania juttuja joista tykätä...onneksi enemmän kuin niitä ikäviä juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tosiaan sentään saa ulkoilla vapaasti, eikä tarvi kelloa tuijottaa milloin pitäisi olla sisällä, varsinkin nyt kun on valoisaa myöhään. :)

      Ihanaa viikkoa! <3

      Poista
  3. Tämä oli kiva ja tälläisiä postauksia nyt tarvitaan, näkemään elämässä kaikki se hyvä, mitä vielä on. Tuo teidän kreikkalainen päivä on mahtava idea ja meillä on maateemassa joskus ollut kreikkalainen päivä.

    Hitsi eilen näin K-kaupassa tarjouksen 5,95e 24 noita mehujäitä, siinä oli kaikkia laatuja, yhyy arvaa oliko loppu!

    Sydämellistä sunnuntain jatkoa Outi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajateltiin ettei vietetä vaan kreikkalaista iltaa vaan kreikkalainen päivä, oikein koko rahan edestä. :D

      No takuulla oli, heti kun ovat niin kaikki ne viedään käsistä. :/

      Ihanaa viikkoa!

      Poista
  4. Lukeminen on aina pätevä konsti saada ajatukset johonkin muualle ahdistavasta nykyhetkestä.
    Lisäksi siskoni mies, (asuvat Lontoossa) sairastuttuaan koronaan joutui sairaalaan, mutta nyt voi jo paljon paremmin ja näillä näkymin pääsee huomenna sieltä pois.
    Niin toivon että sairastelu olisi heidän osaltaan tässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, sen kautta pääsee ikäänkuin toiseen maailmaan. :) Onneksi siskon mies voi jo paremmin, tervehtymistä sinne!

      Poista
  5. Todella kiva idea viettää Kreikkapäivää, nyt tarvitaan uudenlaisia ideoita tähän tilanteeseen. Parasta minulle on juuri nyt siivottu terassi ja ensimmäiset terassikukat.

    Kyllä se kevät sieltä tulee! Pienin askelin kohti valoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tarvitaan. Pienin askelin eteenpäin ja hivenen parempaa odottaen. :)

      Poista
  6. Ahh, noi Pirkan mehujäät on ihan parhautta.

    Itsehän rakastan sitä kun saa kaivaa tennarit jalkaan ja kevyemmän takin päälle, eikä tarvi enää uloslähtiessä ähkiä julmetusti vaatteita päälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat. Ei muut pääse edes lähelle.

      Olisin voinut itsekin listata tuon, talvi on niin vaikeaa, kun sisällä on vaatteissa aina esim. kauppaan mennessä kuuma. Nyt on samoissa vaatteissa hyvä joka paikassa. :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Ne on mun kolmossuosikki Koppiksien ja Toukkiksien jälkeen. :p

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives