Vanhat suosikit (meikit), vieläkö käyttäisin?


Kuukausi takaperin kävin läpi vuoden 2016 ihonhoitosuosikkejani ja pohdiskelin samalla käyttäisinkö niitä vielä. Olin ihan yllättänyt, miten ison suosion postaus sai. Se keikkuu tälläkin hetkellä blogin luetuimmissa. Kuten silloin lupailin, jatkan sarjaa ainakin tällä saman vuoden meikkejä koskevalla postauksella. Jos teillä kuitenkin innokkuutta riittää, saatan palata vielä muidenkin vuosien parhaaksi valitsemiini tuotteisiin uudelleen arvioinnin parissa. Kiitos vielä Lindalle postausideasta!

Ihonhoidosta ajatukset ovat muuttuneet paljonkin vuosien saatossa, mikä tietenkin vaikutti myös siihen, mitä ajattelin viiden vuoden jälkeen tuon vuoden suosikeista. Sen sijaan meikit ovat eri juttu, kun löydän jotain hyvää, saatan käyttää samoja vuosikaudet, koska meikkaustyylini ei ole tänä aikana muuttunut lainkaan, toisin kuin ajatukseni ihonhoidosta. 

Nyt kuitenkin niihin vuoden 2016 meikkisuosikeihin ja vähän muihinkin. 

Käyttäisinkö vielä?


Guerlain L'Or - Kyllä käyttäisin! Itseasiassa tämä on ollut minulla taas käytössä viime aikoina ja pullo on melkein loppu. Käytän välissä muitakin primereitä ja sitten palaan taas tähän. Yksi suosikkipremereitäni kautta aikojen! Jostain syystä tämä primer sopii iholleni täydellisesti. Tuoksukaan ei ole liian voimakas, vaikka Guerlainin tuotteet ovat toisinaan liiankin hajustettuja omaan nenääni. Iho tuntuu napakammalta ja mikään meikkivoide ei ole koskaan rullaantunut tämän päällä.

Guerlain Parure Gold – Valitsin tämän parhaaksi meikkivoiteeksi. En käyttäisi tuotetta enää. Tosi kiva meikkivoide, mutta olen niin rakastanut Misshan BB-voiteeseen, Elizabeth Ardenin Flawless Finishiin, Jane Iredalen puuteri- ja Liquid Minerals -pohjiin, etten oikeastaan ole käyttänyt muita viime aikoina.

Artdeco Strobing Fluid – Valitsin tuotteen parhaaksi highlighteriksi. En oikeastaan välitä kovinkaan paljon nestemäisistä tuotteista enää. Voidemaiset ovat tosi jees, mutta nestemäiset eivät enää niin innosta. Joten en käyttäisi tällä hetkellä.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder – Rakastin puuteria aikoinaan. En kuitenkaan käyttäisi tänä päivänä. Tosin olen ollut aikeissa kokeilla puuterista kivipuuteri-versiota, joten saatan siltä osin muuttaa mieleni. Kaikki blogiani joskus lukeneet tietävät, että lempipuuterini on Clarinsin Pore Perfecting Matifying Kit, jota ostan uskollisesti aina uuden entisen loputtua. Tämän lisäksi käytän puuterina toisinaan kevyen meikkivoiteen päällä myös Jane Iredalen Purepressed basea, jolla saa meikin kestämään ääriolosuhteissa maskinkin kanssa. Irtopuutereista käytössä on Joe Blasco ja Sensai, mutta käytän irtopuutereita todella harvoin.

Urban Decay Naked Ultimate Basics – En käyttäisi enää. Luovuin itseasiassa kaikista UD:n luomiväripaleteistani, koska en yksinkertaisesti käyttänyt niitä. Jotenkin tuntuu, että luomivärien laadussa, muut ovat ajaneet ohi lujalla kädellä viime vuosina. Säilytin siivouksessa ainoastaan Jane Iredalen, bareMineralsin, sekä pari Sensain luomiväripalettiani, jotka ovat jatkuvassa käytössä. Haaveilen silti toisinaan jostain värikkäästä paletista, joka luultavasti jäisi käyttämättä...

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara – Totuus on se, että kokeilen innokkasti uusia ripsivärejä. Innostunkin niistä toisinaan, silti palaan lopulta uskollisesti Sensain 38°C ripsivärien pariin, joihin voin luottaa 100%:sti koko päivän, etteivät ne leviä. 

Estée Lauder Double Wear Stay in Place Eye Pencil – Hmm... milloinhan olisin viimeksi tehnyt rajaukset silmiini? En muista, kertoo paljon. Mutta jos vielä joku päivä innostuisin laittamaan rajaukset, voisin hyvinkin tehdä ne tällä kynällä. Rajaukset pysyivät hyvinä koko päivän.

Clinique Peach Pop – Vuoden paras poskipuna on edelleen käytössä. Cliniquen Popit lukeutuvat edelleen poskipuna lemppareihini. Tykkään, että niitä on helppo kerrostaa, jos haluaa räväkämpää. Kiireessä sen sijaan voi nopeasti sipaista poskille, eikä koskaan näytä siltä, että poskipunaa olisi liikaa.

Lancôme L' Absolue Rouge – Käytän tänäkin päivänä Lancômen huulipunia, ne ovat lemppareitani yhdessä Sensain ja Jane Iredalen punien kanssa, myös Givenchyn huulipunista pidän kovasti. Joten kyllä, käyttäisin huulipunaa tänäkin päivänä.

Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum – Kaikista Gaultierin Classique-tuoksuista tämä on edelleen paras. Tykkään tuoksusta varsinkin talviaikana.


Onko sinulla meikkisuosikkeja, joita olet käyttänyt vuosia?



  1. Cliniquen Pop on mahtava ja lemppari poskipuna muutenkin tulee Cliniquelta, Clinique Blushing Blush poskipunasta on tullut sellainen, jota ilman ei meikkihommista tulee mitään ja toinen on tietenkin Joe Blascon valonappi.

    Ihanaa sunnuntaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cliniquen poskipunat on kyllä hyviä. :)

      Aurinkoista viikkoa Tiia! <3

      Poista
  2. Kiva aihe ja kiva postaus! Olisi kiva, jos jatkaisit sarjaa muihinkin vuosiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin vaikka tehdäkin, jos tää menestyy yhtä hyvin kuin edellinen. Kiva itsekin muistella, mistä sitä silloin aikoinaan pitikään. :)

      Poista
  3. Dermalocigan Primerit on ikisuosikkeja. Nyt ostin kyllä Sensain primerin myös ja tykkään siitä kovasti yhdessä Sensain meikkivoiteen ja peitevoiteen kanssa. Tuon peiteaineen ostin sun suosituksesta samoin kuin Clarinsin puuterin ja tykkään, kiitos siis vinkistä❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain Primer on tosi kiva, yksi niistä joita käytän ton Guerlain ja Jane Iredalen lisäksi. Lisäksi Elizabeth Ardenilla on tosi kivoja primereita. Tän sanoessa tajusin, että mulla näyttää olevan aika selektiivinen maku primereissä, joita toiset pitää turhina. :D Itselle ne kuitenkin tekee ihan huiman eron siihen, miten meikki asettuu, varsinkin, kun alla on aurinkosuoja, niin ilman primeria en voisi edes kuvitella tekeväni meikkiä.

      Tosi kiva, et olet tykännyt. :) Sensain peittari on todella huippu ja no, Clarinsin puuterin voittanutta ei ole vielä tullut vastaan.

      Poista
  4. Mulla nää postaukset on myös olleet todella suosittuja, joten en ihmettele että sullakin se eka versio on luetuimpien joukossa! Ja onhan näitä nyt vaan tosi kiva sekä kirjoittaa että lukea :) Näkee kivasti miten joidenkin tuotteiden kohdalla mieli on muuttunut lähes täysin ja joidenkin suhteen on edelleen täysin samat fiilikset. UD:n luomivärien laatu ei munkaan mielestä oo ihan pysynyt perässä tässä luomivärien "kehityksessä". Toi Ultimate Basics oli todella kaunis, mutten koskaan sitä itselleni hankkinut, vaikka monesti mieli tekikin. Ehkä ihan hyvä, sillä hyvin oon pärjännyt ilmankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just se on niin kiva, kun tajuaa, miten paljon oma maku on toisten tuotteiden suhteen muuttunut. Kun taas toisista on edelleen ihan samaa mieltä. On kuitenkin aika luonnollista, että toiset kestää aikaa, toiset ei. :)

      Poista
  5. Elisabet Ardenilta en oo tainnut ikinä testata mitään meikkituotetta. Täytyy ens kerralla kokeilla siltä merkiltä primeria. Jane Iredalen oon kans löytänyt sun ansiosta. Sen unohdin mainita. Luomivärejä ostin pienen duon ja huulituotteet on ihan mielettömän ihania. Ja se jauhemainen aurinkosuoja. Yritän jatkossa ostaa vaan tämmösiä laadukkaita tuotteita ja sitten niitäkin vaan tarpeeseen. Vanhentuneita tuotteita on kurja nakella roskiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän siis käytän kahta eri primeriä. Kosteuttavaa koko kasvoille ja sitten blurraavaa t-alueelle. Guerlainia käytän ihan koko kasvoille. Elizabeth Ardenilta olen käyttänyt jo kaksi tuubillista Flawless Start Instant Perfecting Primeriä, joka on juurikin tällainen blurraava, mutta brändiltä on tullut just myös kosteuttava Flawless Start Hydrating Primer, joka mun on tarkoitus korkata, kunhan saan tuon Guerlainin loppuun. Koitan päivitellä siitä fiiliksiä blogiin asap., kun olen ehtinyt sitä testailemaan.

      Olen myös vähentänyt meikkejä todella paljon, ja käytän ainoastaan niitä, joista todella pidän. Toki välillä jotain uutuuksia pitää testailla blogin vuoksi (nämäkin harkitsen tarkasti), mutta vakiokäyttöön on vaikeampi murtautua sitä kautta. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives