TUOTEARVOSTELU – Bioeffect EGF Power Cream

*Tuote saatu, sisältää mainoslinkin

Vaikka olen viime vuosina alkanut käyttämään yhä enemmän kohtuuhintaisia ja jopa todella edullisia ihonhoitotuotteita, joukossa on muutama arvokkaampi bändi, joiden tuotteista en ole luopunut, koska koen, että niiden tuotteet ovat ainakin omalle iholleni hintansa arvoisia. 

Yksi näistä brändeistä on Bioeffect, jonka teho perustuu EGF-solukasvutekijöihin. Se on ihoon kosteutta sitova viestinvälittäjäproteiini, joka myös tukee ihon luonnollista kollageenintuotantoa saaden ihon näyttämään kimmoisammalta. Päivittäisessä käytössä on EGF Day Serum, joka on eittämättä yksi parhaista tuotteista meikin alle. Meikkipäivinä paksu geelimäinen seerumi tekee tasaisen ja hyvän pohjan meikille, samalla kun kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Toinen usein käytössä oleva tuote on brändin klassikko EGF Serum, jonka käytän aina viimeistä pisaraa myöden loppuun. Yritän olla hetken aikaa ilman, mutta huomaan nopeasti ostavani uuden pullon. Vaikka Bioeffectin tuotteita suositellaan käytettävän keskenään tai EGF Seerumia jopa ainoana hoitotuotteena, niin yhdistelen niitä hyvin vaivattomasti muuhun ihonhoitooni. Ainakin oma ihoni kaipaa seerumin päälle aina myös voiteen.

Sarjan uusin tulokas on erityisesti ikääntyvälle ja herkälle iholle kehitelty EGF Power Cream


Erittäin paksu ja täyteläinen voide on hajusteeton. Täyteläisyydestään huolimatta voide levittyy iholle miellyttävästi ja imeytyy nopeasti. Ei jätä ihon pintaa nihkeäksi. Syksyllä kun alkoi tulemaan ensimmäisiä kylmiä ilmoja, testasin voidetta myös meikin alla. Kun levityksen jälkeen odotteli hetken (kuten paksumpien voiteiden kanssa kannattaa tehdä), se toimi loistavasti myös meikin alla, eikä ainakaan ihollani vaikuttanut meikin kestoon. Sopiikin pelastajaksi varsinkin kuivalle iholle tai muille yövoiteeksi. 

Voide sisältää EGF:n lisäksi mielenkiintoisen vähemmän puhutun aktiivisen raaka-aineen – oridonin. Myönnän, että tämä oli itselleni aivan uusi, mutta tietenkin minua kiinnosti, mikä on kyseisen raaka-aineen tarkoitus. Sen pitäisi kiinteyttää, lisätä elastisuutta ja vahvistaa ihoa. Jään mielenkiinnolla odottamaan alkaako tätä näkyä pian muidenkin brändien tuotteissa. Lisäksi voiteeseen on pakattu kaikkien ihotyyppien suosikkiraaka-ainetta niasiiniamidia. Voiteessa on myös hyaluronihappoa, mutta ei hätää. Tuotetta formuloidessa on myös mietitty, miten hyaluronihapon ihoon lukitsema kosteus myös pysyy siellä. Siksi voiteessa on käytetty sheavoita, joka on tunnetusti loistava raaka-aine tukemaan hyaluronihapon kosteuden sitovuutta. Lisäkosteutta iholle tuovat skvalaani ja helokkiöljy.

Kuten muissakin Bioeffectin tuotteissa ainesosaluettelo on yksinkertainen ja jokaisella lisätyllä raaka-aineella on jokin tarkoitus. Asia, josta pidän erityisesti. EGF Power Cream on luksusvoiteiden aatelinen, se kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Koen, että varsinkin talviaikaan kuiva ja ikääntyvä iho hyötyvät käytöstä. Kesäaikaan voide olisi omalle normaalille, toisinaan pintakuivalle iholle liian hoitava. Nyt kuitenkin pakkaset voivat tulla, tämän voiteen kanssa ei tarvitse pelätä kuivaa ihoa!

INCI: WATER (AQUA), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, BUTYLENE GLYCOL, ONEOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, CETYL ALCOHOL, SQUALANE, SORBITOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, NIACINAMIDE, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, BETA GLUCAN, ORIDONIN, PHENOXYETHANOL, SORBITAN OLEATE, CARBOMER, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 20, POTASSIUM HYDROXIDE, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1)


Bioeffect EGF Power Cream 50 ml / sh. 185 euroa. Voidetta myy mm. Stockmann, Sokos, sekä Bioeffectin oma verkkokauppa. Tuotteen voi ostaa myös *täältä.

Oletko käyttänyt Bioeffectin tuotteita? Talven suosikkivoiteesi?



  1. Kaiken lukemani perusteella, oma iho varmasti rakastaisi tätä. Ihanaa loppuviikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti sun iho rakastaisi tätä!

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä tuotteelta ja ehkä tässä ei olisi liikaa sitä hyaluronihappoa.
    Kivaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyaluronihappo voiteessa on paljon helpompi sietää kuin seerumi. Lisäksi tässä on nyt sitä sheavoita joka tekee iholle suojakerroksen, ettei hyaluronihapon sitoma kosteus pääsee haihtumaan nopeasti ja siten kuivata ihoa. :)

      Samaa sinne Outi. <3

      Poista
  3. Kuulostaa ihanalta voiteelta! Sarjan aamuseerumiin rakastuin jo parin pussinäytteen jälkeen. EFG seerumia olen muutaman pullon käyttänyt.. Pitäiskin ehkä kokeilla joskus koko sarjan ihonhoitoa yhdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se aamuseerumi on ihana! Täydellinen tuote meikin alle. Ei meikkipäivinä tykkään käyttää muita, mutta meikin alle sitä ei päihitä mikään. <3

      Bioeffectin tuotteilla saisi just sellaisen tosi minimalistisen ihonhoitorutiinin itselle, jos haluaa. :)

      Poista
  4. Olen testannut sarjan tuotteita ja tykännyt kyllä. Tuollaiset täyteläiset geelimäiset voiteet on mun juttu <3 Ihanaa viikonloppua Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi täyteläinen, mutta silti imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa tahmean tai liian rasvaisen tuntuiseksi. :)

      Poista
  5. Varmasti on hyvä tuote mutta aivan liian kallis minulle ! Ajattelen että näin kallis tuote ei voi suhteessa hintaan olla niin paljon tehokkaampi kuin edullisempi samalla sisällöllä oleva tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan ole hinta tehokkuuden tae. :)

      Kivaa viikon aloitusta sinne.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives