Giorgio Armani My Way Floral – Aurinko pullossa

*Sisältää mainoslinkin, tuoksu saatu

Tuoksut ovat siitä ihana asia, että ne kuuluvat kaikille. Siitäkin huolimatta, että tuoksumainoksissa pyörii lähinnä nuoria ihmisiä, mitä jaksan ihmetellä. Ehkäpä maailma vielä joskus muuttuu. Tuoksuilla ei mielestäni ole käyttöikärajaa, jos tykkää jostain, niin sitten sitä voi käyttää.

Pari vuotta sitten Giorgio Armanilta ilmestyi ensimmäinen My Way -tuoksu. Kuten nykyään on tapana, tuon jälkeen tuoksusta on ilmestynyt useita eri versioita ja My Way Floral EdP taitaakin olla jo sarjan neljäs tuotos. Kyllä, kuulit oikein, neljäs versio kahden vuoden sisällä. En anna tämän kuitenkaan koskaan haitata itseäni, jos etsin uusia tuoksuja, sillä monesti on ollut niin, että jokin niistä myöhäisemmistä versioista on omaan makuuni paljon enemmän kuin alkuperäinen, niin kävi nytkin. En ollut juurikaan innostunut aiemmista julkaisuista, mutta sitten kävin nuuhkimassa My Way Floralia ja ihastuin heti. Se vastaa hyvin nykyistä tuoksumakuani. Joskus on kiva tehdä löytöjä myös näiltä yleisiltä ja helposti tavoitettavilta merkeiltä.

Tuoksussa on pikantti rapean raikas trooppisen sitruksinen alkutuoksu, joka kuitenkin katoaa ja jäljelle kukkainen jopa hivenen marmeladisen makea, mehukas ja pehmeä tuoksu. Minulle My Way Floral on aurinko pullossa. Giorgio Armanin My Way Floral sopii mielestäni loistavasti käytettäväksi keväällä ja kesällä. Syksyllä ja talvella valitsisin jotain muuta.

Tuoksu alkaa appelsiinin kukalla, pomeranssilla ja vihreällä mandariinilla. Tuoksun sydämessä on lomamatkat mieleen tuovaa tuberoosaa, joka ei ole liian hyökkäävä vaan sopivan pehmoinen. Tuberoosan lisäksi sydäntuoksussa on nerolia. Pohjalla makeaa vaniljaa ja pehmeää myskiä. My Way Floral on siitä erikoinen, että vaikka siinä on vaniljaa, en juuri haista sitä. Se tuo makeutta, mutta ei niinkään suoran vaniljan muodossa vaan makeus on enemmän sellaista siirappista, sokerista ja marmelaadimaista ei suinkaan vaniljaista. Tämä tekee tuoksusta todella uniikin. My Way Floral on myös niitä hyvän mielen tuoksuja, joista usein puhun. Itseasiassa viimeisen parin vuoden aikana en ole muunlaisia tuoksuja käyttänytkään.

Tuoksu on EdP ja sen kesto iholla on huikea. Ihollani kymmenisen tuntia ja vaatteissa vieläkin kauemmin. Tuoksu on pehmeä, mutta erottuva, joten pari suihkausta riittää.Oletko tuoksutellut Giorgio Armanin My Way Floralia? Mitä pidit?

Tuoksun voi ostaa *TÄÄLTÄ.

 1. Enpä ole tuoksutellut, mutta kuvailusi perusteella tämä olisi ihana kesätuoksu <3
  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on täydellinen kesätuoksu. ❤️

   Ihanaa viikonloppua.

   Poista
 2. Tämäpä kuulostaa juuri siltä, että täytyisi käydä nuuhkaisemassa joku päivä! Tosin olen nyt päättänyt käyttää näitä avattuja tuoksuja ensin pois ennen kuin haalin lisää. Jotenkin niitä on kummasti vain kertynyt...Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä. 👌 Olen itse saanut viime aikoina peräti kolme tuoksua loppuun vähällä aikaa ja pidän tätä suoranaisena ihmeenä. 😁

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives