Vappukynnet


Tänä vuonna vappu pysytellään visusti kotona, kuohujuomatkin jäävät toiseen kertaan, joten päätin piristää itseäni ja kynsiäni pirskahduksella turkoosia.


China Glazen Aquadelic on aivan mielettömän kaunis turkoosi lakka. Ajatukset lähtevät leijailemaan välittömästi turkoosin meren äärelle.

Koostumukseltaan lakka on maalimaista ja melko paksua. Levityksen kanssa saa olla tarkkana, ettei jää raitoja. Tosin päällyslakka tasoittaa pienet virheet. Täysi peittävyys kahdella kerroksella. (Kuvassa lakkaa juuri tuo kaksi kerrosta.)


Aloin miettimään, että miten ihmeessä tämä väri on niin tutun näköistä. Syy löytyi kenkäkaapistani.

China Glazen Aquadelicin voit ostaa täältä tai täältä.


 1. Voih, miten upeat kynnet! Olen himoinnut tuota lakkaa pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa. Ja nuo Converset..! Ihanat :) Mukavaa vappua toivottelee toinen kotihiiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin ihan fiiliksissä tuosta väristä. Ei tee netissä otetut kuvat tälle ihan oikeutta, vielä parempi livenä! Converseja mietin tosi kauan otanko tuon värisiä, kun olen aika musta/harmaa ihminen, mutta ajattelin repäistä, eivät ole jääneet kaappiin. Mukavaa vappua sinnekin!

   Poista
 2. Aivan ihana väri. Todellinen hyvänmielen väri. Täytyyköhän minunkin ostaa tämä itselleni :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätin väristä lakkaa, tykkään monista ton sävyisistä. Mulla on itsellä Essien Mint Candy Apple, mutta haluaisin jonkun tummemman mintun tai turkoosin.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives