Eilen opittua...

Kaikki hypetetty ei ole syömisen arvoista.

Päätin vihdoin eilen paistaa niitä banaanilettuja, joita kaikki blogeissakaan kokkaavat. Pitäähän se kokeilla, kun terveellinen ja herkullinen on monen toimesta yhdistetty samaan lauseeseen kuvaamaan noita kakkaroita.

Kyseisiin lettuihinhan tulee raaka-aineeksi yksi kypsä banaani ja yksi kananmuna. Kaikki mössätään tasaiseksi massaksi, vaikka sauva -tai tehosekoittimella, jos olet näppärä haarukkakin riittää, tulos ei vaan ole yhtä sileää. Itse maustoin lettusia myös hieman kanelilla ja vaniljasokerilla, koska banaani yksinään on mielestäni aika mautonta.

Siinä vaiheessa, kun sain letut paistettua, minulla oli jo melkoinen nälkä. Olin sitä ennen joussut kaupoilla pari tuntia. Lisäsin vielä kruunuksi lusikallisen tyrnimarjahyytelöä, joka todellakin jäi tuon aterian parhaaksi osuudeksi.



Sori kaikille, mutta ihan järkyttävän makuista mautonta syötävää nuo letut. En saanut alas kuin puolet loput heitin suosiolla roskiin. Ei koskaan enää.
  1. Vastaukset
    1. Olin lievästi sanottuna järkyttynyt, kun pistin ensimmäisen pahvisen letun suuhuni. Ei edes älytön nälkäni saanut maistumaan sitä hyvältä. :D

      Poista
  2. hyvä tietää :D en ole edes viitsinyt kokeilla. baanaani sopii vaan pirtelöön ja hedelmäsalaattiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirtelössä banaani on ok. Olishan se ollut kiva, jos noi oikeasti olisivat maistuneet muulle kuin paperikartongille. :D

      Poista
  3. Mitä :o Mun mielestä noi on just aivan parhaita! :D Niin se vaan voi maku vaihdella. Mä tosin laitan päälle turkkilaista jogurttia, rahkaa ja mustikoita joten eihän nuo banaaniletut ihan älyttömästi ees maistu sieltä seasta.

    VastaaPoista
  4. Oon muutaman kerran niitä tehnyt ja munkin mielestä ne oli tosi hyviä :) Rakastan kyllä banaania oli se sitten jätskiä, lettua tai pirtelöä, joten ehkä sen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tosiaan olla noin. Banaani ei meinaten ole suurinta herkkuani. Varsinkin jäätelöt on ihan kamalan esanssisia. :D

      Poista
  5. Naurattaa, kun itse tein kesällä niitä ja mietin, että miksi niitä niin hehkutetaan... ei maistunut ollenkaan... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku muukin, joka on näistä samaa mieltä. Banaanin maku on vaan liian mieto, vaatisi jonkun voimakkaamman maun. Sokeria ei voi laittaa kamalasti, kun se "terveellisyys" kärsisi. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives