Helppo Caribbean Look

Niinkuin tiedätte helppous on minulle kaiken a ja o meikatessa. Näin kesällä ihon hieman päivettyessä uskallan minäkin, ikuinen UD:n Naked-paletin ystävä lähteä seilaamaan laajemmille vesille. Yksi päivä toteutin omaksi ilokseni ja toivottavasti myös teidän superhelpon Caribbean Lookin. Muistutan nyt kaikkia, etten ole todellakaan mikään meikkaaja, joten on turha odottaa ammattilaistason suoritusta.


Hyvän meikin lähtökohta ainakin itselleni on hyvä meikkipohja. Tähän meikkiin täydellinen on kuultava BB tai CC-voidepohja. Itse käytin Lumenen BB Creamin sävyä 01 Light, täytyy sanoa, että olen aavistuksen rakastanut siihen. Levittyy kuin unelma iholle, peittää pienet epätasaisuudet ja tekee ihosta todella kauniin. Itse tykkään tästä melkein enemmän kuin Lumenen paljon hehkutetusta CC-voiteesta. Harmi, että vaalein sävy on talvella liian tumma.

Koko liikkuvalle luomelle valitsin UD:n sävyn Peace, joka vastaa täydellisesti Karibian meren turkoosia. Tosin itse lurppaluomet omaavana nostin väriä reilusti liikkuvan luomen yläpuolellekin, en kuitenkaan kulmakarvoihin saakka. Väriä ei tarvitse häivyttää mitenkään erikoisesti, kunhan katsot, että se on suhteellisen siististi. 

Varmaan huomaattekin kuvassa jo jotain outoa. Joku saattaa kiljahtaa: "Sulla ei ole ripsiväriä!" Ei olekaan, jätin sen tarkoituksella pois. Tiedän, mascara nostaa katsetta ja se on lurppaluomisille päivän pelastus, mutta koin, että se olisi saattanut olla liikaa räväkän poski -ja huulipunan kanssa. Kirkas luomiväri saa jo katseen mukavasti kohoamaan, joten tyydyin taivuttamaan ripset pelkästään ripsentaivuttimella.


Tein luomivärillä myös puolirajauksen alaluomelle. Poskilla on MSCHIC by Seppälän Rouge Alter Glow ja huulilla Guerlainin 561 Pinky Boop.

Mitäs pidätte? Olisitteko lisänneet kakun päälle kerman eli ripsivärin?

Meikissä käytetty seuraavia tuotteita:

* Urban Decay Peace
* MSCHIC by Seppälä Rouge Alter Glow
* Pout Eyebrow pencil 
* Lumene BB Cream 01 Light
* YR Radiant Glow Fluid Foundation
* Dior Bronzer 001 Healthy Matte
* Guerlain 561 Pinky Boop
* Benefit LemonAid
* Chanel Poudre Universelle Libre 20 Clair 
 1. Ehkä yksi kerros ruskeaa ripsaria ois passanut tähän? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki noin tummilla ripsillä ja noin näyttävällä luomivärillä menee ihan ilmankin!

   Poista
  2. Itsekin katselin kauan, että laitanko vai enkö laita, kun on niin tottunut ripsariin. Mutta sitten olin just värjännyt ripset ja ne näytti aika tummilta., niin ajattelin, että antaa mennä ilman. Muutaman tunnin päästä ei näyttänyt enään yhtään oudolta, vaikka ripsiväriä ei ollutkaan. :D Syksyn meikeissä catwalkeilla oli muuten paljon näitä meikkejä, ettei laiteta ripsaria ollenkaan.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives