Kultaa hipiälle


Nyt onkin sitten esittelyssä eräs legendaarinen ihonhoitotuote. Tosin kyseinen tuote taitaa olla monelle Suomessa hieman tuntemattomampi. 

Alpha-H on Australialainen kauneussalonkien ihonhoitobrändi, joka alkoi käyttämään hedelmähappoja tuotteissaan jo yli 20 vuotta sitten. Heidän tuotteidensa ulkonäkö on mieleeni: kliinisen simppeleitä. Hyvä esimerkki siitä, että jo tuotteiden ulkonäöllä voi luoda brändille uskottavuutta.

Liquid Gold ei nimestään huolimatta sisällä kultaa. Sisällysluettelo kuullostaa hieman hurjalta:

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Hydrolysed Silk, Glycolic Acid, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glycyrrhiza Glabra Extract.

Kyseessä on kuitenkin ihoa kuoriva neste. Tuotetta voivat käyttää kaikki, ainoastaan todella herkän ihon omaavien kannattaa jättää tämä tuote väliin. Varsinkin aknesta kärsivät saavat tästä apua, mutta soveltuu myös vanhenevalle iholle kuten omani. Kirkastaa ja kuorii ihoa, pienentää ihohuokosia ja poistaa mustapäitä.


Tuotteen käyttö on helppoa. Laita tuotetta hieman vanulapulle kasvoveden tapaan illalla ennen nukkumaan menoa ja sivele sitten kasvosi, kaulasi ja decolteesi. Voit käyttää tätä ihan yksinään (suositus) tai sitten lisätä päälle seerumia tai yövoidetta. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 3-4 kertaa viikossa. Itse olen kuitenkin käyttänyt vain tuotetta kerran viikossa, koska oma ihoni on pintakuiva. Luulen, että se ei pitäisi noin ahkerasta "kuorimisesta". Paketissa varoitetaan, että levittäessä voi tuntua pientä pistelyä. Se on kuitenkin normaalia. Itse en pahemmin levittäessä havainnut mitään, ehkä sellaisen aavistuksen "raikkaammaan" tunteen ihon pinnassa. Enemmän Cliniquen kasvovesi nro 2 aikoinaan pisteli ihollani. (Mitä minä ajattelin?!?) Olen käyttänyt tuotetta öisin yksistään, enkä ole lisännyt päälle voidetta tai seerumia. Seuraavana päivänä kannattaa muistaa kunnollinen aurinkosuoja kasvoille!

Ne tulokset... WOW! Voin sanoa, että aamulla peilistä katsoo viitisen vuotta nuorempi minä. Ihon pinta on kuultava, tasaisen värinen ja levänneen oloinen. Iho tuntuu pehmeältä kuin vauvan peppu. Meikki levittyy kuin unelma ihon pinnalle seuraavana päivänä. Olen nyt käyttänyt tätä pari kuukautta kerran viikossa ja ihohuokoset ovat selvästi pienentyneet. Voisin sanoa, että tämä on pikakasvohoito kotona tehtynä. Tuote voi tuntua joistakin hieman hintavalta, mutta 100 ml:n pienempi pullo kerran viikossa käytettynä tulee kestämään minulla varmasti yli vuoden. Tuote säilyy avaamisen jälkeen 24 kk:tta, joten sen pilalle menoa ei tarvitse pelätä.

Hinnat:

100 ml n. 36 €
200 ml n. 51 €

Tuotetta voit tilata mm. näistä nettikaupoista: BeautyBay, HqHair ja BeautyExpert. Kaikissa kaupoissa on ilmainen toimitusmaksu Suomeen.
  1. Ooh! Ompa jännä tuote. Täytyy pitää mielessä. Hirveen hyvä esittely!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives