Classique Intense


Viime päivien ihanista helteistä huolimatta minulla on ollut hieman haikea olo. Syksy tekee vääjäämättä tuloaan ja lyhyt kesä on ihan liian pian ohi. On sellainen tunne, että nyt on viimeinen tilaisuus nauttia kesästä, silti iltaisin olen haistavinani nenässäni jo syksyn tuoksun. 

En ole syksyihmisiä ollenkaan, mutta syksyssä on yksi hyvä puoli, uudet tuoksut valtaavat markkinat. Syksyksi ja talveksi tulevat tuoksut ovat yleensä tummempia ja intensiivisempiä kuin kesätuoksut. Ne jaksavatkin lämmittää ja piristää mieltä syksyisinä iltoina yhä uudestaan. 

Tuoksufriikkinä blogin pitäjänä olen kokenut olleeni ainutlaatuisessa asemassa, sillä olen päässyt testailemaan ja fiilistelemään joitain syksyllä myyntiin tulevia tuoksuja jo kesäkuussa. Ihan huikeaa! Olenkin kesän aikana ehtinyt myydä sydämeni syyskuussa myyntiin tulevalle Jean Paul Gaultierin Classique Intenselle.


Tuoksu on uusi versio monille tutusta vuonna 1993 luodusta Classiquesta, mutta tällä kertaa kyseessä on täysin eri tuoksu, sillä peräti 60 % käytetyistä ainesosista on uusia. Yhdellä sanalla sanottuna minusta tämä uusi tuoksu on hypnoottinen. Se vei minut mennessään ensi nuuhkaisusta lähtien. Tuoksu on naisellinen ja hyvin aistikas. Tätä suihkuttamalla saa takuuvarmasti itselleen femme fatale-asenteen, jos pelkät piikkikorot ja punainen huulipuna eivät riitä. Tuoksussa on aurinkoa, itämaisuutta ja gourmand-tuoksun makeita vivahteita.

Alkutuoksussa aurinkorannalle vievää tiare-kukkaa ja raikasta granaattiomenaa. Sydäntuoksu on pehmeä ruusun, jasmiinin ja appelsiinin kukan voimin. Pohjalla itämaista patsulia ja makeaa vaniljaa. Omaan nenääni ehdottomasti eniten tuoksuvat eksoottinen tiare, jasmiini ja maukas vanilja. Kesto omalla iholla on huikeat reilut 12 tuntia, tätä ei todellakaan tarvitse lisätä päivän aikana. Silti tämä ei ole hyökkäävä vaan hyvinkin pehmeä.


Tuoksu on pakattu tuttuun korsettipulloon ja tällä kertaa korsetti on ylellisen kultainen. Tuoksun nenänä on toiminut Francis Kurkdjian, joka ei ole turha tyyppi. Sillä ansioluetteloon kuuluu sellaisia tuoksuja kuin JPG:n Le Male, Elie Saabin Le Parfum, Aqua di Parman Iris Nobile, Diorin Dior Homme ja Narciso Rodriguezin For Her.


Suomessa myyntiin tulee suloinen 20ml:n koko, tämän tuoksun riittoisuudella pullo kestää pienen ikuisuuden. Pieni pakkaus on näppärä pakata matkalle mukaan.

Olen aivan varma, että tämä tulee olemaan minulla yksi syksyn käytetyimpiä tuoksuja, sillä en malttanut pitää tästä näppejäni erossa edes kuumina kesäiltoina, joihin tämä sopii myös erinomaisesti.

Suositushinta:

Jean Paul Gaultier Classique Intense 20ml, 50€
(myyntiin syyskuussa)

Odotatteko tänä syksynä jotain tiettyä tuoksua ilmestyväksi?

Tuoksu saatu testattavaksi blogin kautta. 1. Mä odotan YSL:n Black Opiumia kuin kuuta nousevaa :) Se tuntui niin täydelliseltä eilen, kun pääsin sitä kokeilemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluun! ^_^ YSL:n tuoksut sopii niin hyvin syksyyn ja talveen.

   Poista
 2. Hitsi, tämä kuulostaa ihanalta versiolta. Ihme kyllä, en omista yhtään Gaultierin tuoksua (vielä). En ole lukenut mistään tulevista hajuvesistä, mutta ihana kun tulee syksy ja myös tuoksut tummenevat. Sä varmaankin kirjoittelet uutuuksista, kun niitä alkaa tulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän tykkään Gaultierin Classiquestakin, mutta kyllä se tuoksuu muilla ihanammalta. Omaan makuun tää on ihan täydellinen ja parempi kuin alkuperäinen. ;) Uutuuksista tosiaan tulossa postauksia jonkun verran.

   Poista
 3. Tuota tarviikin käydä tuoksuttelemassa. Muuten et oo ainut ketä on haistanu syksyn, mä oon kanssa ja en oo myöskään yhtään syksyihmisiä... ainut hyvä mikä syksyssä on niin illat on pimeitä ja voi istuskella kynttilän valossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, miten sen vaan haistaa. Ei vaan enää tuoksu kesä. :(

   Poista
 4. Oi kun kuulostaa (ja näyttää!) hyvältä! Tiedätkö tarkemmin, milloin tämä tulee myyntiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyskuussa luki lehdistötiedotteessa. :p Mutta voihan se olla, että monien muiden tavoin saattaa löytyä hyllystä aiemminkin. :D

   Poista
 5. It's a great perfume, thanks for this review :)

  xoxo
  www.bellezzefelici.blogspot.it

  VastaaPoista
 6. Heti kun tämä tulee myyntiin, niin pakko käydä tuoksuttelemassa, josko olisi mulle se täydellinen syksy tuoksu!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa todella hyvältä! Täytyy kyllä todeta, että ottaen huomioon pullon koon, on tämä aika hintava Gaultieriksi :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives