You`re A Pisa Work


Koko viikonloppu meni tosi haikeissa tunnelmissa. Mieskin varmaan aisti olotilani, sillä tehtiin iltaisin pitkiä kävelylenkkejä ja samalla fiilisteltiin mennyttä kesää. Lauantai-iltana saatiin lenkin loppupuolella kesäinen sadekin niskaamme. Haikeus johtuu ihan siitä, että jotenkin tässä vaiheessa sitä alkaa ajattelemaan asioita syksyn kannalta. Viikonloppuna tuli monta kertaa mieleen, että olikohan tämä viimeinen päivä Havaianasit jalassa. Viimeinen ilta, kun tarkeni shortseissa. Viimeinen ilta, kun aurinko hyväili lämpimästi ihoa. Koko viikonloppu oli sellaista hiljaista luopumisen tuskaa, vaikka kesän paras onkin vasta tulossa. Miehen työkiireiden keskellä päästään vihdoin tällä viikolla ensimmäistä kertaa koko kesänä piipahtamaan mökille, josko saisin talviturkinkin kastettua pois ennen kuin talvi tulee. :D

Näiden fiilisten keskellä kaipasin todellakin jotain piristävää kynsiin. Ainoa alennusmyynneistä hamstraamani lakka OPI:n You`re A Pisa Work pääsi kynsille. Kyseessä on upea tumman pinkki lakka, jossa on häivähdys violettiä, kun sitä katsoo tietyssä valossa. Sävy on kuitenkin sellainen, että se sopii yhtä erinomaisesti talveen kuin kesäänkin. Alunperinhän lakka ilmestyi keväällä 2001 Italian-kokoelmaan, mutta siitä tuli niin suosittu, että se jäi pysyvästi kokoelmaan ja nykyään se on OPI:n Classic-sävy.


Lakka on runsas pigmenttistä ja se peittää täydellisesti jo kahdella kerroksella. Levittyvyys on hyvä, minulla ei ole yksinkertaisesti mitään pahaa sanottavaa tästä. Täydellinen alelöytö! 

Joko teidän kynsille alkaa hiipimään syksyiset sävyt?
 1. Onpa kaunis väri, naisellinen ja klassinen:) Kyllä mä vähitellen alan suunnata katsetta syksyisempiin väreihin mutta vielä ehtii lakkailla värikkäitäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisellinen sopii kyllä kuvaamaan täydellisesti tätä lakkaa. Ei ihme, että tykkään siitä ja paljon!

   Poista
 2. Ihan täydellinen väri, tuo on minulle ainoa oikea väri kesäkynsille:)
  Kyllä elokuuhun sisältyy paljon haikeutta , kun lyhyt ja intensiivinen kesä alkaa väistyä. Se on niin lyhyt! Minä tosin jo odotan viileitä ilmoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sisältyy, en edes enää muistanut, että se on näin haikeaa. Ehkä se tuntuu "pahemmalta", kun viimeinen kuukausi on ollut itselle täydellistä kesää: lämmintä, mutta iltaisin hivenen viileämpää. Sain yötkin nukuttua suht koht hyvin, ainoastaan yhtenä yönä oli pakko nukkua pelkällä pellavapussilakanalla, kun oli niin kuuma. :D

   Poista
  2. Hei haikeus pois ja ilman muuta uimaan! Ei luovuta vielä kesästä, vaan nautitaan.
   Kaunis väri lakassa.

   Poista
  3. Ei luovuta ei, yritetään ainakin viimeiseen asti! =)

   Poista
 3. Oi, onpa todella kauniin värinen lakka! Miten se kesä onkin tänä vuonna mennyt niin sukkelaan? Ensin odottelin kesälomaa ja nyt kun se vihdoin alkoi, niin sitten onkin jo kohta syyskuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Varsinkin, kun loka- ja marraskuun saisi mun puolesta pyyhkiä kokonaan pois kalenterista. :D

   Poista
 4. Ihanan värinen lakka, täytyy laittaa se samantien hankintalistalle. Itse vielä lakkailen sitkeästi neon väreillä, yritän kai näin venyttää kesää edes pikkasen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän itsekin, mulla on vielä testaamatta alkukesästä ostamani China Glazen neonvihreä. :p

   Poista
 5. Kauniin värinen todellakin... ja eiköhän pikku hiljaa syksy tule kynsillekkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee, mä olen jo ihaillut mun tummia lakkoja, mutta ei vielä...

   Poista
 6. Ihana sävy! :) Harmittaa, kun ei voi lakkailla kynsiä nyt, kun työt alkoi hoitovapaan jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Mä olisin varmaan ihan hukassa työpaikassa, jossa ei voi lakata. Itselle tulee välittömästi epäsiisti olo, jos ei ole lakkaa kynsissä. :D Mutta ihan ymmärrettävää tuo lakkauskielto tietyillä aloilla. :)

   Poista
 7. Kyllä se taitaa pikku hiljaa olla syksy taas tulossa, mutta onneksi taas vuoden päästä on kesä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi! :D Jos ei mitään ihmeellistä ilmaston mullistusta tapahdu...

   Poista
 8. Such a beautiful shade! It's definitely one that works all year-round.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives