Mökkitunnelmia

Reilun vuorokauden mittainen irtiotto mökillä täysihoidossa teki hyvää. Myöhään illalla kotiin tullessa oli sellainen olo, että olisi ollut poissa pidempäänkin. Oma koti tuntui hetken aikaa oudolta. Minusta se kertoo siitä, että pieni irtiotto arjesta oli onnistunut. Hyvään mökkielämään kuuluu tietenkin hyvä seura, sauna, ruoka ja täysi rentoutuminen. Sitä kaikkea saimme ja enemmänkin. Talviturkin heitto meni tiukille. Allaolevan kuvan ottamisen jälkeen vartin päästä alkoi ukkostamaan, mutta ehdinpä ensin! Mökillä poikkean aina myös yhdestä tiukasta säännöstäni: ei Crocseja. Kun Crocs-villitys joskus 2000-luvun puolivälissä rantautui tänne, vannoin, etten koskaan käytä niitä missään olosuhteissa. Ne eivät vaan ole minun juttuni. Sen sijaan minua ei haittaa ollenkaan, jos muut niitä käyttävät. Rodoksen lomalla 2007 mieleni kuitenkin muuttui, kun näin kaupan ikkunassa kurkistelemassa hempeän pinkit ballerina-Crocsit. Annoin himotukselleni vallan ja ballerinat ovat toimineet mökkikenkinäni siitä asti. Ne ovat kuitenkin tavattoman epämukavat jalassa, kerran kesässä käytettynä saan niistä aina rakot kantapäihini. :D  Mutta mennäämpä vielä takaisin kuvien kera tämän viikon mökkitunnelmiin.


Ihanaa viikonloppua kaikille. Ensi viikolla palataan taas tuttuihin kosmetiikka-aiheisiin.

 1. Kauniita elokuisia kuvia, joista tulee katsojallekin hyvä mieli. Kiitos! :)
  - OutiS

  VastaaPoista
 2. Oi, mökkeily on <3
  Ihania kuvia, nätti koira :)
  Riippumatto ja ravut, mmm.. :)

  VastaaPoista
 3. Voi itku - loma loppuu just ja mökille tekisi mieli - eikä nämä kuvat ainakaan sitä ikävää poistaneet - mutta Pohjois-Karjala vaan on liian kaukana täältä pelkän viikonloppureissun tekoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjois-Karjalaan on kieltämättä matkaa. Tuohon Keski-Suomeen vielä onnistuu. ;)

   Poista
 4. Vettä, laituri, riippumatto, rapuja ja koira: siinä riittää eväitä irtiottoon kaupunkielämästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Niistä ei ole täällä vielä mitään tarjolla, no rapuja saisi kaupasta. :D

   Poista
 5. Ihania kuvia. Meidänkin mökki on Keski-Suomessa ja niin rakas paikka, isän tekemä. Järvi, riippumatto ja koira löytyy myös meiltä, ravuista en niin välitä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eli melkein samat! Keski-Suomessa on tämäkin mökki. Jaksoin taas ihmetellä sudenkorentojen määrää, koska täällä Riihimäellä en ole nähnyt viiden vuoden aikana ainuttakaan. Tolla niitä saa varoa, ettei törmää. :D

   Poista
 6. Enpä ole ennen kuullut että crocsit olisivat epämukavat jalassa :D

  Ihania kuvia ja vielä ihanamman kuuloinen mökkivisiitti, kunpa vielä itsekin pääsisi tämän kesän aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu noi hiertää kantapäistä. Jotenkin se materiaali on sellaista, ettei toimi tossa mallissa paljaassa jalassa. Kärjestä ovat ihan hyvän tuntuiset. :D

   Poista
 7. Ihania kuvia, jotenki sitä haluaisi mökille, mutta kun koti vie voiton <3

  VastaaPoista
 8. Ihanan tunnelmallisia kuvia, Suomen kesä on vaan niin <3 Kaunis valkoinen paimenkoira, mulla on itselläni mustia belgianpaimenkoiria ja olen aina naureskellut, että pari valkoista mahtuisi hyvin porukkaan tasapainottamaan värillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Voi näitä viikolla otettuja kuvia sitten plarailla talvi-iltoina. Kyllähän sitä pari valkoista porukkaan aina mahtuisi. ;)

   Poista
 9. Oi miten kivan tunnelmallisia kuvia. Suomen kesä on vaan niin kaunis <3 Näitä kun katsoo talvella, niin varmasti saa energiaa jaksaa loskassa eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. <3 Tosin talvikin on huikea, jos vaan on lunta. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives